PDA

View Full Version : Kolejna Diss ustawka, czyli Wielkie Jo? vs. Seta

Arcano
02-08-2009, 18:20
Zapewne pamiętacie legendarne spięcia na linii Tede - Płomień 81 (Onar, Pezet)... Nadchodzi kolejne uderzenie, Wielkie Joł - Seta.

Oficjalne wyjasnienie w sprawie ataku na TEDE podczas koncertu w Kolobrzegu!

Ktos z przedstawicieli organizacji "Pomoz mi, jestem dzieckiem neostrady" wpadl na wspanialy pomysl, wyjebania wszystkich w chuja i zabawil sie w rezysera filmowego. Jakis czas temu ukazal sie amatorski klip na stronie youtube , w ktorym uzytkownicy moga zobaczyc incydent z koncertu Tede w kolobrzegu. Cale to zamieszanie nie ma zupelnie nic wspolnego z Terrorrymem, ani z Zetonem ze Swionow. Mimo to jakis pierdolniety neostradyjczyk podpial pod video utwor Seta feat. Zeton - Poglady. W sumie duzo jest takich przypadkow hejtingu i mieszania w necie i jebaloby nas to, gdyby nie fakt ze ten klip rozpowszechniony jest na wysoka skale, a uzytkownik ktory go dodal rozpowrzechnia ten syf dalej i najwyrazniej nie ma zamiaru skonczyc, dopuki mu ktos chuja w buzie nie wsadzi. Podsumowujac: Klip dodala osoba trzecia, zupelnie nie zwiazana z Terrorrymem, ani z Zetonem.

Terrorrym.pl

Diss Sety na Tede'ego:

Seta - Komunikat (http://rapidshare.com/files/262884504/Seta_-_Komunikat__Wielkie_Jol_Diss__www.TerrorRym.pl.mp3 )

Narazie tylko na RapidShare, bo na wrzucie nie ma, mi nie działa wrzucanie. Moze ktoś wrzuci?

Co o tym sądzicie? Ja trzymam strone Sety. Bo z Katowic :D I wogóle nie lubiłem nigdy tedego i małego joł...

KaczorPowraca
02-08-2009, 18:55
chujowy diss xd
ale tedego nie lubię

tutaj link youtube do tego dissu : Klik (http://www.youtube.com/watch?v=7udOJJfCIuo)

Gonzalo
02-08-2009, 19:01
Słabe to :(:( Zapodaj coś lepszego :):):):):):):):):):)

Hardkor ma moc
02-08-2009, 19:33
Pff... Lipa... Liczylem na cos lepszego ;|

Wrzuc cos lepszego :D

Pampalini
02-08-2009, 19:45
Ehh, słabe :< i w ogóle mi się nie podoba ..

Μikiel
02-08-2009, 20:11
Co to za zero chce sie wypromować dissując Tede'go, po prostu następny hejter co nic nie osiągnie, płacz.

`FilipeK <3
02-08-2009, 21:01
Tak jak i Ty , osobiscie jestem po stronie Sety nie ze wzgledu na Katowice , ale ze wzgledu na to , ze Tede nie trawie :X.
A diss syf :s
Zapodaj cos lepszego :p

Mejgerq
02-08-2009, 21:09
"pierdol beef - dziś to wszystko marketing". przypomina mi się akcja kiedy dissowali Ostrego, żałosne.

MasterQ
02-08-2009, 21:48
syf ten diss, w ogóle mi się nie podobał.

Płomien jak jechał na Tedego- to są zajebiste dissy ;]

Pallseka
02-08-2009, 22:03
Lipa lipa Lipa !!! W porównaniu do Płomienia dissu to pikuś. xxdd ,,Ja mam brudne ławki możesz mieć miekkie skóry"

Habemus Papam
02-08-2009, 22:09
Zajebiście.. weź edytuj regularnie te dissy..

Beef'y <3..

a Tede - Płomień81 ? Płomień81 - To Ty jesteś Pragnienie.. xd

@ Seta dobrze mówi, ale flow nie zaciekawie.. ;> nie jest źle, czekamy na Tede'go.

Kosa Banned
02-08-2009, 23:30
Dobrze ze cisna tedzika pedzika, bo frajer od tego jest !!

Ey, Tede (co?) teraz Ty jestes pragnienie przewróce Cie na ziemie opluje za***** (...)

^Deduś.
03-08-2009, 21:15
Byłem wtedy na koncercie XD ładnie wyłapał w pysk, ale należało mu się za ten kawałek.

Pontius
03-08-2009, 21:27
Diss ujdzie ;p Plomien lepszy dojebal na Tedego. Tedzik Pedzik gnojem jest jak dla mnie. Robi z siebie bogacza i opowiada ile to on nie ma pieniedzy.

Μikiel
04-08-2009, 12:37
Jak wy mówicie tu o Diss'ie? Przecież to jest autodiss ten seta sam siebie zniszczył hahhaha. Chciał być pro hejter a sam siebie pogrążył. PROPSY haha

Sado
04-08-2009, 12:45
Nie podoba mi się ten diss .
Mój ulubiony to Tede - 69 Nowator Diss :)

Aha no i jeszcze diss mojego kumpla na takich jednych ziomków ;D
Jakby ktoś chciał to mogę zapodać ;P

jołek
04-08-2009, 16:42
taa w kolobrzegu to bylo pro tede nawija non top gosciu z pierwszego rzedu mu fakola ciagle tede przerywa i mowi ze jak ma problem niech mu to powie z bliska xDD ten poszedl i mu przyjebal xdd mimo tego ze slabo i nie wychodziulo mu to ale zwala byla xD