PDA

View Full Version : Pro Evolution Soccer 2007 (PSP) - save

PES
03-08-2009, 16:20
Zachęcam do pobrania mojego save'u do gry Pro Evolution Soccer 2007 na PSP. Znajdują się w nim:

- wszystkie 16 zespołów polskiej ekstraklasy oraz Warta Poznań i Pogoń Szczecin z I ligi wraz z aktualnymi składami.

- Miejsce International League zajęła liga o nazwie Polska Ekstraklasa.

- W miejsce ISS Cup jest Puchar Polski.

- Prawdziwe nazwy angielskich drużyn i drużyn z Other Leagues A i B
m.in. Boca Juniors, Sparta Praga, Anderlecht, Panathinaikos.

- Uaktualnione składy niektórych reprezentacji m.in. Polski, Niemiec, Chorwacji i Hiszpanii.

- Uaktualnione składy niektórych klubów m.in. Liverpoolu, Arsenalu, Manchesteru United, Manchesteru City, Chelsea, Evertonu, Realu Madryt, Barcelony, Milanu, Celticu i Rangersów

- Edytowane nazwy pucharów i lig na ich prawdziwe nazwy,

Minusem może być fakt, że polskie kluby nie posiadają prawdziwych herbów, związane to jest z tym, ponieważ miałem do wyboru tylko herby drużyn Teamu A, Teamu B, Teamu C itd. Niektóre kluby nie mają także prawdziwych kolorów strojów chociaż większość drużyn posiada prawdziwe klubowe barwy.

Zrobienie wszystkiego zajęło mi sporo czau więc mam nadzieje, że będzie wam się podobać.

http://rapidshare.com/files/262940201/ULUS101690013000.rar

Folder ULUS1016900013000 wrzucamy do ms0://PSP/SAVEDATA, gdzie ms0 to twoja karta pamięci.

Gonzalo
03-08-2009, 16:23
Pobiore ale daj jakiegoś skana :):) Z góry dzięki :)

Pampalini
03-08-2009, 16:24
Jeżeli chodzi o Pesa 07 i to co ty zrobiłeś to wole skorzystać z innego bardziej bezpiecznego zródła :<< ale ściągnę i zobaczę to ., (czy jest bez viruska)

Spaślak
03-08-2009, 17:06
Przeskanowałem, czyste:
http://i25.tinypic.com/21cebue.jpg

Pampalini
03-08-2009, 19:55
@Up nie grasz i mówisz że my nabijamy posta a sam co zrobiłeś ? nabiłeś posta :) tu Cię zdziwię ale mam praktycznie wszystkie PESY na płytach i mi nie wmawiaj że nie gram w takie coś i nie nabijam posta tylko się wypowiadam. Muflon to przeskanował więc teraz to ściągnę i zobaczę czy się przyda.
Jak coś editne posta.