PDA

View Full Version : Rook?

Reflex
05-08-2009, 13:14
Zacznijmy od poczatku...
Rookgard mile miejsce lecz coraz bardziej dziwancze

mam 76 lv i niby bramka na bk jest od 75 ale nie da sie tam praktycznie expic jezeli nie posiadasz kasy na 100+ to sie zgodze ale po co na 75??;/ lepiej ja zrobic od wiekszego lvl albo...?
hm poty daja moze 120hp max czemu tak malo? kosztuja one 3.6k a praktycznie gowno daja wczoraj bylem na bk 9bp poszlo potow i co sie lylotowalo k axe nie no nice a moze tak wkoncu ktos sie ***** zajmie roookiem z zrobi poprawki.
podobnie jest z s keyem wez ty jakis tam maperze cos zrob z tym questem utrudnij go lub cos ;;x teraz masa ludzi ma ten key a niby quest taki trudny hm? watpie. Zrobcie tez wiecej expowisk bo na ghostach i slimach troche nie ciekawie. Respy plax! i powiekszenie moze dziala potow? aha Meen masz racje jak sie mocno bije to sie oplaca .. ale na wiekszym lv mowilem 100+ i bramka powinna byc od 100 +

edit@

Moon Red jezeli masz taki poglad w tej sprawie to sie prosze nie udzielaj... bo pierdolisz glupoty.. rok temu gralem na ots ktory stworzyl 14 latek ;| pisalem z nim na gg po paru miesiacach mi powiedzial ile ma lat. A stworzyl taka mape podobna do apo a nawet moze lepiej i tak sterowal sam ots ze wszystko bylo idealnie i nikt nie narzekal wiec czemu by tu tak nie zrobic? na poczatku dbali a all na servie a teraz na to sraja. Niech zmienia np. tez zeby poty bylo od 85 ale wiecej hp dawaly a nie 120 max ;x

Ledor16
05-08-2009, 13:27
Powinny zrobić poty np za gbp płacić 5k ale by dawały około 250hp !!!! Tak samo z s keyem powinna być tam bramka od 85 a nie od 0!!! I co najważniejsze powinny dorobić EXP-owiska!! Więcej bk I dark lordów i dorobić kilka new Questów!!!!

Gonzalo
05-08-2009, 13:35
Jeżeli już na tym rooku wszystko jest to mogą go trochę poprawić i utrudnić. Ja nadal czekam na jakiś questy na rook 8.42 bo póki co nie ma co robić na 100+.

Moon Red
05-08-2009, 14:19
Za Jakiegos tam mappera powinnienes dostac w pysk!! zrob taka mapke jak jest na APO...
A to juz nie nasza wina ze ty z 75 LvL cisniesz na BK!! OMG idz na slimy a nie dupe trujesz

Meen
05-08-2009, 14:22
15cc wydane na LF'y a zarobione 35cc... Na małym poziomie gdy bijesz w BK po 100 max nie opłaca się expić. Ale jak bijesz 150-200 to sama przyjemność.

Moon Red
05-08-2009, 14:35
Ale wes to mu wytlumacz ... kiedy z 30 lvl mogles tam chodzil to tez by sie dopie****** czemu wali BK po 20 a nie po 300 ....

Ledor16
05-08-2009, 14:37
Mam na rook 145+ bk łatwo się bije ,ale mogli by dorobić nowe questy i dark knighta .....

DannRook
05-08-2009, 15:05
Stało się tak dopiero po wprowadzeniu tzw. obniżenia obrażeń.
Ja moim 114 rookerem uderzam tak jak uderzałem jak miałem 75 level:confused:
Przed tą łątką ofc. Przydałoby się podzielic rookstayerów na tak jakby 2 profesje. Nie chodzi mi tutaj o żadne profesje mainowe. Chodzi o taki jakby podział rookstayerów na 2 grupy, np. od 15 do 135 na young rookerów a od 135 do xxx na warrior rookerów (nazwy robocze:rolleyes:). Co by to dało w praktyce? Jeżeli posiadamy pacc to mamy przypisek już nie pamiętam jaki, cos tam z rookstayerem. Przypiski levelowe nie dały by w praktyce nic, nastąpił by jedynie podział. Co ten podział by dał? Łatwiejszą balansację w sile uderzeń graczy. Dla young rookerów obstawiałbym zwiększenie obrażen o np. jakieś 15% a dla w. rookerów o np. 7%. Dlaczego? Ponieważ na moim przykładzie mogę powiedziec tak, jakieś ~2 lata temu waliłem po 150-180 z k axe'a w bk, teraz wale 100-150 także sami możecie sobie resztę dopowiedziec :)
@Eee tam, przy normal hitach po 300 byś walił 321(?)

Marcelllo
05-08-2009, 15:27
@up - no wiesz... u mnie te 7% by dało tyle, że waliłbym po 350 o0 a Blood by walił hmm... 500? :D Pomysł dobry, ale wątpię, żeby wypalił...

@topic - idź na ghosty/slimy do 100 i zarób sobie, później pomyśl o bk, exp do 200 na bk i później od 200 darki. Wtedy 0 waste i lvl rośnie (pomału ale rośnie) :) Myślisz, że lecisz 120 lvl na bk i masz go na hita? Srry, nie realne ;d Poty są na tamtym lvl dobre... spróbuj się wyleczyć na darku jak combo wali na 200 lvl to zobaczymy... Bo siła potionów na Twoim lvl nie jest aż taka niska... Kiedyś dawały one tylko 100hp... Teraz dają 100hp + 1/3 lvl'a ;d Czyli na 300 lvl dają 200hp? ;o No wiesz... Kariery z takimi potami nie zrobisz no ale... Mogliby dać, że do tego dodaje się 5-7x mlvl :) Wtedy te 30-42hp więcej na potionie... Oczywiście jak się ma 6 mlvl ^^ No ale i tak tego nie wprowadzą więc po co pisać? :D Jedynie demona mi się udało wywalczyć, bo Tygrys odpisywał na PW, teraz 0 kontaktu z GM'ami... Nawet maila z opisem buga do Mortiisa wysłałem, to go nie przeczytał... A z noob konta wysłałem, że pacc mi nie doszedł to drugiego dnia już miałem odpowiedź... :) Pozdro ;d Serv schodzi na psy, z powodu małego zainteresowania ;d

Apach
05-08-2009, 16:40
rook powinien byc taki jak na rl 100% taki sam i bylo by dobrze

Dżablona
05-08-2009, 16:43
dobrze jest jak jest i nie trzeba zmieniać