View Full Version : Zmiennie layout'y strony apo
.:Speed Fireman:.
05-08-2009, 15:29
Witam.
Proponuję, aby dodać na stronie armia.toproste.pl zmienne layouty graficzne tak jak na forum.
Wiele osób z tego pomysłu napewno by się ucieszyło.
Do moderatora. Raz już usunąłeś ten temat nie wiadomo czemu. Nie łamie on przecież regulaminu
SORKI ZA TO Z OUTFITEM. TO BYŁA ZWYKŁA POMYŁKA :D
Maślanka
05-08-2009, 15:32
Nie : < Ten jest fajny .
Lechista92
05-08-2009, 15:33
Jestem za !
Ten jest strasznie dziecinny, stary lepszy .
marcopolo
05-08-2009, 15:42
Gut.
Btw.
TO JEST LAYOUT NIE OUTFIT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mortarius
05-08-2009, 15:50
Outfit ? HAHAHAHAH PIERDOLNE <lol2> HAUAhashuaHUAHSUAHUHUAHUAHUTo nie jest outfit tylko layout xd a został zmieniony tak btw ;s
Mc Maciek
05-08-2009, 16:04
Poprzedni temat usunąłem, ponieważ nie było w nim sondy. Teraz jest OK.
Co do zmiany layout'ów - jestem na tak. Proponowałbym też zrobić podobny layout na forum.
BTW zmieniam nazwę tematu :P Jak już ktoś wyżej zauważył, nie powinno być "outfit", tylko "layout" ;)
marcopolo
05-08-2009, 17:07
Poprzedni temat usunąłem, ponieważ nie było w nim sondy. Teraz jest OK.
Co do zmiany layout'ów - jestem na tak. Proponowałbym też zrobić podobny layout na forum.
BTW zmieniam nazwę tematu :P Jak już ktoś wyżej zauważył, nie powinno być "outfit", tylko "layout" ;)
Niestety mamy tu legion nie-ogarów co nie wiedzą czym jest layout. XD
Btw. Jak Mortiis nie ma czasu to ja moge zrobic nowy lay forum ; o Musze miec pewnosc tylko ze jak zrobie to nie bedzie "fajny lay, juz jest by me nara" xdd
Techniks
05-08-2009, 17:07
Jestem na tak.
Przyzwyczaiłem się do starego laya...
Ten jakiś dziki.
Pampalini
05-08-2009, 17:16
Ten jest ładny .. ale też jestem przyzwyczajony do starego .. więc zmienny layount by się przydał na strone
Ten jest nawet spoko ale zmienny layout bardzo by się przydał :)
marcopolo
05-08-2009, 17:30
Ten jest ładny .. ale też jestem przyzwyczajony do starego .. więc zmienny layount by się przydał na strone
Layout >.<
Jestem za.
Wolałem stary wygląd.
Ten mi wygląda na bajecznyOTS.
silver ghostek
06-08-2009, 17:21
Ten layout jest przynajmniej jakims odswiezeniem strony. Stary byl juz nudny. :C
Ale mi to wisi czy bedzie mozliwosc wyboru bo i tak bede uzywal nowego. :x
Taki se pazdzioszek
06-08-2009, 18:02
NO PEWNIE, ŻE TAK!!!
po pierwsze, napisał to Spid fajerłumen
po drugie, musiałem napisać posta
po trzecie, jak komuś się nie podoba layout to mógłby go zmienić
po czwarte, to łatwa do wykonania, fajna opcja
po piąte, możliwość zmiany layoutów jest pozbawiona jakichkolwiek minusów
po szóste, napisał to Spid fajerłumen
dzienki barco za wysóhanie
Greyback
06-08-2009, 18:37
NIECH SIĘ STANIE i się stało:D zmienił chyba jednak ktoś zagląda w te "propozycję" :D
Mi sie podobaja ogolnie obydwa wiec, dlamnie mozna zmienic , tamten juz troche stary jest ... : )
Szczerze jest mi to obojętne. Jest nowy to powinniśmy się z tego cieszyć. Myślę, że są ważniejsze sprawy do zrobienia niż bawienie się w jakieś layouty.
Jestem za, na forum jest taka opcja i większość graczy używa starego, dobrego skinu. Wiele graczy przyzwyczaiło się do starego Layouta strony i myślę że możliwość zmieniania ich byłaby przydatna.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.