View Full Version : Dzisiejszy najazd
Elo!
Uważam, że dzisiejszy najazd był zajebisty i teraz nasuwa się pytanie: Dlaczego takich najazdów nie może być więcej?
Chyba Santano robił ten nalot potworów i wyszedł mu genialnie, gdyby nie to, że jak Master Atom miał prawie czarne hp zrobili restart :D:D
Widzieliście ile dzisiaj osób było online na APO 7.6? Jak ja włączyłem stronkę APO pisało 320 ^^.
Mortiis zauważ, że dzięki głupim niusom na APO wchodzi coraz więcej ludziuf.
Zróbcie jakiś konkurs na np. najlepszy rysunek w paintcie o tematyce APO :D.
Jak Wam się podobał najazd?
krzysiek_15
05-08-2009, 18:32
I uwazasz ze ten rysunek w painicie by sciagnal wiecej ludzi?? chyba odwrotnie by bylo.. kazdy by chcial rysowac i log z apo ;)) fail!!
Nie wiem jaki byl najazd i kiedy Wakacje rox :) pozdro!!! lepiej niech powiedza czy w upie ktory moze nastapi bedzie quest jakis od 1200??? bo jak tak to musze go wkoncu dobic!!
No proszę. Najazd, nowa stronka. Coś zaczyna się dziać. Oby tak dalej, a może chociaż w jakimś małym stopniu uda się polepszyć APO.
KaczorPowraca
05-08-2009, 19:15
I uwazasz ze ten rysunek w painicie by sciagnal wiecej ludzi?? chyba odwrotnie by bylo.. kazdy by chcial rysowac i log z apo ;)) fail!!
FAIL! Ty w ogóle ironii nie wyczuwasz? gzgz
@topic
Mogliby zrobić coś "małego" raz na 2-3 tygodnie, zapewne liczba osób by wzrosła
Dżablona
05-08-2009, 19:16
Nie wiem jaki byl najazd i kiedy Wakacje rox :) pozdro!!! lepiej niech powiedza czy w upie ktory moze nastapi bedzie quest jakis od 1200??? bo jak tak to musze go wkoncu dobic!!
a kiedy bedzie ten uptade? ;P
@topic
na najeździe mnie nie było :/
Jednostkowy najazd to nie wszystko, potrzebne jest coś innego i orginalnego. Wiecie, czemu ludzie już nie wybierają 7.6, bo to jest sama monotonia, niestety.
DannRook
05-08-2009, 19:38
No proszę. Najazd, nowa stronka. Coś zaczyna się dziać. Oby tak dalej, a może chociaż w jakimś małym stopniu uda się polepszyć APO.
+reklama w googlach :P
@topic
Nie chciało mi się wbić na ssa ale po screenach wnioskuję, że było ok ;)
Szkoda, że ekipa zaczęła coś robić dla graczy jak już ubyło im 200 procent graczy :rolleyes:
Jak się chce to można... I od razu chce się grać, ze względu na sam najazd chociaż. Proponowałbym również proste eventy w stylu "Na mapie ukryto tajemniczy przedmiot" lub loterie.
Hooligan ckm/zatany/
05-08-2009, 19:54
Ja przegapiłem najazd,ale trudno ważne ze był.
Ostatnim czasem to Santano sie zajmuje najazdami,eventami. I za to mu wielkie Gz
Od tej pory najazdy będą częściej.
Niekoniecznie takie jak dziś, może wymyślimy coś innego :)
A na 8.42 na rook nic nie planujecie ??? Tam jeszcze nie było ani jednego.
Pampalini
05-08-2009, 20:16
Najazdy są fajne :D wreszcie dotarło to do administracji że dzięki niusa/nalotom gra więcej ludzi, jeszcze tylko najazdy na rook 8.42 i main i będzie gitara. Santano dobrze napisałeś że najazdy będą częściej :)
Najazd - Ok, Strona - Ok, dzisiaj na apo było 340 ludzi onlline, sam widziałem na stronce, wg. mnie grało by tyle co dzień gdy by nie było serwerów 8.42 czyt. 8.42 i roxa, no, ale jak kto woli. ;[
nom, najazd dobra rzecz :) tylko nie róbcie restartów jak boss ma red ;< i jeszcze te debugi... zróbcie coś z tymi dziećmi od debugów .......
Mortarius
05-08-2009, 21:10
Weź skończ.. -.- Bo tyle ile już jest questów dla większych lvli to żal dupsko ściska.
@topic
Najazd mi się spodobał z samych napisów xD Siedziałem w trainerach i ciekawe były zapowiadane ataki itp xd Ale nie chciałem tracić swoich cennych lvli bo składałbym się na strzała :D
deniro12
06-08-2009, 22:17
Jeżeli zaczna robić cały czas z ots to osób zapewne będzie wiele wiecej,jeden najazd i 320 osób.Jakies new questy,monstery i inne ciekawe newsy i bedze git.Ja bym sprubował dać na miejsce roxa 7.6 taki sam tylko że od nowa.
Arystoteles
07-08-2009, 01:00
No dokładnie .... polecam http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=54258
odnośnie tego tematu
:):)
na najezdzie nie bylem ale wazne ze był
co do tego to ja i tak terwaz wyjezdzam ale Zycze wam wakacyjnej przygody na apo.
Moze wkoncu powroci chociaz czesciowo dobre stare apo
Santano Robi wiele dla Nas
i za to powinniscie byc mu wdzieczni.
Nie kazdy marnuje swoje wakacje na tibie;/
Pozdro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.