Zaloguj się

View Full Version : Piercing

Ilu
06-08-2009, 13:45
Witam, moj brat ma dylemat mianowicie upar sie na kolczyk w jezyku (sztange). Zdania na ten temat sa podzielone, ja mowie ze mu nie pasuje a kumple zeby zrobil. Mowi ze interesuja go tez inne miejsca na twarzy (ktore sa w sadzie). Prosil mnie bym zamiescila sonde w ktorej zdecydujecie gdzie najlepiej by mu pasowal kolczyk. Nie interesuje mnie opinia na temat szkodliwosci i zagrozen zwiazanych z przekuciem, lecz miejsce. Jesli nie znacie sie lub nie wiecie to nie glosujcie. To jego fotka:
http://i28.tinypic.com/rus27n.jpg
Jesli mielibyscie problem z ocenieniem to moge dodac inna.

Razer Rookslayer
06-08-2009, 13:51
Nigdzie nie rob tych bedziewi!!!Strata kasy i jeszcze cie zbrecham jak zrobisz.Jak masz robic to zrob sobie na dupie.

Tony Soprano
06-08-2009, 14:02
HAHAHAHA.To jest młody mężczyzna czy zwykła baba?Co za zdjęcie,jak liże loda nie no,hah!Włosy i okulary przeciwsłoneczne!Co to ma być!Nie chciał bym mieć takiego brata.

Zaznaczyłem że w uchu,będzie i tak speda*ony ale trudno,może będzie mniejsza siara jak se da do ucha niż do języka(LOL!)NOSA(JESZCZE BARdziEJ LOL!).

Ilu
06-08-2009, 14:05
Rozbawiliscie mnie xd chcialabym uslyszec komentarz jakies dziewczyny na jego temat.
I sonda nie ma na celu obrazania tylko ustalenia gdzie.

^Deduś.
06-08-2009, 14:13
W uchu, bo nie będzie widać... kolczyk to gejoza, kiedy ma się takie oldschoolowe włosy xD

Wrigley
06-08-2009, 14:15
Za każdym razem jak wchodzę na to forum rozbrajają mnie ludziki z forum :D taki mały ot.

Nie jestem dziewczyną ale wiem sporo na temat piercingu. Jeśli chce sobie zrobić kolczyk w języku, to po co się pyta znajomych czy może zrobić, czy będzie ok itd? Przecież to dla niego ma być, nie dla ludzi. Kolczyki każdemu pasują, tylko trzeba dobrać odpowiednią biżuterię i jej rozmiar. Tyle na temat.

Jak coś to pm, pozdrawiam!

Razer Rookslayer
06-08-2009, 14:18
Nie rob sobie.Kolczyk=artefakt geja (+99% pedalstwa)

Artas
06-08-2009, 14:28
zacznijmy od ustalania plci.. wyglada mi na yyy no wlasnie xd najlepiej bedzie wygladal z tym lodem na ryju.

a tak to niech przedziurawi sobie kutasa bedzie zajebisty.
/chojrak

Fresh
06-08-2009, 14:48
@up

twoje posty mnie rozpierdalaja xdd

@topic

Kolczyk w jezyku u chlopa to pedalstwo. ;s
Ogolnie kolczyki sa dla dziewczyn. Do wlosow nic nie mam bo sam mialem podobne, ale fotki jak lizesz gale to jak sugerowanie, ze opierdolilbys komus gale. ;o

Kamor ^Inter^
06-08-2009, 14:51
Na Penisie niech sobie zrobi (+ 15% do spermo - wtrysku)

A tak na serio,kolczyki to badziew i tandeta,jeszcze gorzej będzie wyglądał.

Ktoś II
06-08-2009, 14:59
Moim zdaniem pasowałby mu w brwi :].

Τettmeier
06-08-2009, 15:13
Brwi / język. Ci co sadza ze to pedalstwo, to pozdrawiam ;D Btw. nie rozumiem co mowia 'zrobcie sobie na kutasie' po chuj sie wypowiadac? ja bym zapierdolil od razu perma i elo ;]

SeaQ
06-08-2009, 15:26
Proponuję zamknąć temat zaczynają się bluzgi typu pedał...
Jeżeli chcesz dowiedzieć się gdzie najlepiej zrobić kolczyk, są od tego inne fora internetowe, tutaj są same dzieci które wyzywają bez powodu.
Nie żebym popierał takie osoby które robią sobie kolczyki ale nie chce tu bulwersu. Najlepiej powiedź bratu żeby nie robił kolczyku bo wiesz polska to kraj chamów.

Punxgirl
06-08-2009, 15:26
a jak zrobi w brwi to bedzie widac? watpie ;P ma dlugie wlosy...
w wardze!xD

Nabijacz Postow
06-08-2009, 15:27
To jego fotka:
http://i28.tinypic.com/rus27n.jpg
Jesli mielibyscie problem z ocenieniem to moge dodac inna.
Kolczyk będzie mu przeszkadzał w lodach :<
Niech nie przebija

Wujek Margoth
06-08-2009, 16:32
W wardze! ;D Taki imo kolczyk. Ja miałem iedyś zajawke na kolczyki. Chciałem zrobic 3 w wardze w odstępach po 1.5cm :P

Pampalini
06-08-2009, 16:51
Hmm, kolczyk u chłopa to najgorsza rzecz jaka w ogóle istnieje, ale jeżeli miałbym wybierać gdzie ma sobie go przebić to na pewno w uchu :< w języku raczej nie chyba że chce, ale co Ty masz tu do gadania ? jego wybór gdzie chce przebić

Wrobel 2
06-08-2009, 16:58
Kolczyk pomiędzy palcami jest fajny, ale uwiera. Polecam na karku, na wakacjach można czymś zabłysnąć, (plaża). Ok ide po żyletke.

*Esende Mylffon*
06-08-2009, 17:08
Ja mam w uchu i tylko tam akceptuje kolczyk u chlopakow Xd Myslalem jeszcze nad tym w brwi, ale narazie robie dziare i starzy sie pluja ;d Proponuje w uchu :>

Emo
06-08-2009, 19:25
HAHAHAHA.To jest młody mężczyzna czy zwykła baba?Co za zdjęcie,jak liże loda nie no,hah!Włosy i okulary przeciwsłoneczne!Co to ma być!Nie chciał bym mieć takiego brata.
Coś z Tobą jest nie tak? Nie umiesz rozróżniać płci? Pokaż swoją fotkę to się pośmiejemy z Ciebie. Żal mi po prostu takich ludzi jak ty, którzy myślą, że jak ktoś ma długie włosy to jest dziewczyną. Prymitywne myślenie, inaczej tego określić nie mogę.
Co do tematu moim skromnym zdaniem pasowałby mu pod dolną wargą na środku w takim "rowku" (nie wiem jak się fachowo ta część nazywa). Ew. jak chce być hardcore to jest jeszcze septum, ale z doświadczenia wiem że boli.

Garqet
06-08-2009, 19:28
Niech sobie zrobi w wardze, ale przez kilka dni nie bedzie mogł jesc lodów. Ja sam mam w wardze bardzo mi sie podoba i wogole mi nie przeszkadza, przeszkadzał tylko na poczatku. Potem sie jakos przyzwyczaisz...

Tony Soprano
06-08-2009, 19:48
Coś z Tobą jest nie tak? Nie umiesz rozróżniać płci? Pokaż swoją fotkę to się pośmiejemy z Ciebie. Żal mi po prostu takich ludzi jak ty, którzy myślą, że jak ktoś ma długie włosy to jest dziewczyną. Prymitywne myślenie, inaczej tego określić nie mogę.
.

A może ty dasz swoje?Tylko dobrze zakryj wszystkie blizny.Wiem że to facet.Nie chcę go obrażać ale dla mnie to zdjęcie zalatuje pedalstwem.A z mojej foty to byś się śmiała ty i twoje ostrza wyciągnięte z Wilkinsona.Bye bye .........

Doktor
06-08-2009, 20:07
Niech sobie w dupie zamontuje pokrywę od studzienki kanalizacyjnej.
Nie potrafię określić jak to wygląda wiec tego nie zrobię!

Axelo .
06-08-2009, 20:52
Imo nie pasuje mu żaden kolczyk. Lepiej niech się zapyta jakiejś dziewczyny albo znajdzie jakieś forum o tym.

KaZeK
06-08-2009, 20:56
Imo nie pasuje mu żaden kolczyk. Lepiej niech się zapyta jakiejś dziewczyny albo znajdzie jakieś forum o tym.

j/w

Osobiście dał bym kolczyk na brwi , ale u niego nie bedzie widać.

Ilu
06-08-2009, 22:19
Nie sugerujcie sie fotka xd bo nie bylo innych w tym momencie xd

SongokuSSJ
06-08-2009, 22:34
Na Penisie niech sobie zrobi (+ 15% do spermo - wtrysku)

^ hahahah wymiatasz xD

niech najlepiej nie robi wcale xD
btw tez miałem podobne wlosy ale sciolem bo za duzy nieogar z rana teraz mam krotkie xD

ale z ta gala to przegecie :D

Μikiel
06-08-2009, 22:35
W sutkach sobie zrób, to takie ponętne : s

Viseko .
06-08-2009, 22:50
ja mam prawe i lewe ucho przebite i mi pasuje, mam również ochote na przebicie sobie brwi, co najprawdopodobniej zrobie .
Twojemu bratu pasowałby w brwi, zdecydowanie, nie chodzi tutaj o to, zeby go było widac z daleka, ale wygladalo by to ladnie.

#wrobel
ide z toba okk?;d

MiXer do Kawy
06-08-2009, 23:16
Ostatnio wyszła moda na przebijanie narządów wewnętrznych(np wątroby) Bardzo polecam.

maro222
06-08-2009, 23:44
Ja np.nigdy nie byłem za kolczykami i nie będę.Dla mnie prawdziwy facet to facet i nie powinien się pedalić.
Wiem , że każdy ma inny gust ale jak dla mnie to jest chore aby facet miał jakieś kolczyki w brwi , uchu a już nie wspomnę w języku :(
Ja ćwiczyłem sztuki walki i było mi to zakazane...w grupie było nas 15stu i nikt nie miał jakiś pedalskich kolczyków.
Możecie wierzyć lub nie ale raz przyszedł do nas taki z kolczykiem w brwi i języku , dostał od innego kolesia konkretne pranie i uwierzcie jest już tego samego zdania co ja :)

A co do tej fotki to w sumie mu pasuje , nie obraź się ale koleś wygląda na normalnego "spokojny chłopak" także mu to przeszkadzać nie będzie.
Jeżeli chcę robić z siebie ciotę - niech robi :)

Pozdrawiam

Selrien
07-08-2009, 00:18
Co się będziecie bawić w jakiś jeden kolczyk.
Zróbcie sobie od razu tyle :
http://haneczka1950.blox.pl/resource/kolczyk.jpg

Tak na serio, to proponuję zrobić w brwi.

Fifuś
07-08-2009, 00:40
Ja mu proponuje zrobić w dolnej wardze po lewej albo po prawej stronie ; d

Ja kiedyś miałem zajawkę na kolczyk tak samo jak Margoth ;* Chciałem w języku i w wardze :d ale chuuj starzy by mnie zabili chyba :d

Devixx
07-08-2009, 01:52
Najbardziej to by mu chyba na nosie pasowało.

Hardkor ma moc
07-08-2009, 01:57
I tak z tym lodem wyglada jak pedal, a mowe bez loda... jeszcze gorzej...
juz i tak wyglada jak pedal, to moze sobie nawet zrobic tyle kolczykow, co Selrien dal fote ;o

Niech nigdzie sobie nie robi... I tak juz wyglada jak ciota...

Gonzalo
07-08-2009, 02:04
Wg mnie najlepiej to w brwi, ale osobiście nie mam żadnego doświadczenia.

[.l.]Korupcjonista
07-08-2009, 19:20
Co się będziecie bawić w jakiś jeden kolczyk.
Zróbcie sobie od razu tyle :
http://haneczka1950.blox.pl/resource/kolczyk.jpg

Tak na serio, to proponuję zrobić w brwi.

Akurat jadłem kolację, już jej nie skończę ._.

Emo
07-08-2009, 19:30
A może ty dasz swoje?Tylko dobrze zakryj wszystkie blizny.Wiem że to facet.Nie chcę go obrażać ale dla mnie to zdjęcie zalatuje pedalstwem.A z mojej foty to byś się śmiała ty i twoje ostrza wyciągnięte z Wilkinsona.Bye bye .........
Znowu się nie popisałeś inteligencją. Nie mam zamiaru dawać tu swojego zdjęcia ponieważ doskonale wiem jaki tu panuje stosunek do innych użytkowników. Nieważne jakie to zdjęcie by nie było i tak będę pedałem/babą/gejem itp. Kolejna rzecz, hmm... naprawdę masz coś z rozpoznawaniem płci? Dlaczego napisałeś "śmiała"?! Piszesz też, że nie chcesz go obrażać, a kawałek dalej, że zalatuje pedalstwem. W poprzednim poście też mu komplementów nie prawiłeś. Zaleciało troszkę hipokryzją... No i jeszcze te ostrza Wilkinsona? Blizny? Nie chce mi się tego komentować, naprawdę...

Chorąży Torpeda
07-08-2009, 19:36
Polecam obydwie stopy, kolczyki pięknie się prezentują pomiędzy dużym ,a małym palcem.

Ridz_Forester
07-08-2009, 20:42
mój kolega ma diament w uchu i czasem go biorą za geja
i cekiny w pempku

Ilu
10-08-2009, 03:23
Widze ze zdania sa podzielone na ten temat xd