View Full Version : Parcel wtf?
Imistin_Love
06-08-2009, 16:55
Dzisiaj przytrafil mi sie dosc dziwny i nietypowy bug O.o przeslalem sobie parcelem eq z 2 chara. Eq bylo w drugim parcelu ktory byl w srodku 1. Wchodze na swoja postac patrze jest parcel otwieram widze bh i 2 sc chce to wziasc do plecaka nie da sie O.O myslalem ze to ten blad z przesuwaniem itemow wiec wylogowalem sie i wlogowalem ponownie otwieram dp i parcel jest pusty O.O...
Wiem ze administracja nie odpowiada za bledy servera ale przydaloby sie to naprawic :eek:
Pampalini
06-08-2009, 16:58
Jak to nie ma itemów? a powiedz mi jedno bo nie zauwazyłem wsadziłeś parcel do plecaka ? czy wyciągłeś itemy z parcela który był w dp, zazwyczaj jest tak że gdy relogujesz masz itemy spowrotem, więc zobacz czy na pewno ich nie masz.
Jeszcze jedno :)
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
@Up wulgarny pawel
Zamknij się już okz? w każdym temacie musisz kogoś zblugac ? takim jak ty należy się odrazu ban
Imistin_Love
06-08-2009, 17:00
Relognolem nie ma xD mowi sie trudno i zyje sie dalej xd
Szkoda mi Twojej straty. Widzisz, mogłeś mi to bh wysłać ;) Może na złego chara wysłałeś xddd
Imistin_Love
06-08-2009, 17:13
Na dobrego bo ja to juz widzialem w parcelku po zamknieciu zniko : o
@edit
Bh jakims cudem wrocilo O.o bylo w rece nie wiem jak to sie stalo ale ok xD temat do zamkniecia ;d
Wielki Maras
21-08-2009, 05:29
Miałem cos podobnego tylko , że jak sellalem u Mada dodało mi 10sc:eek::eek::eek: ide wsadzic do depo nie moge mysłe komp sie zaciol wiec sie wylogowałem no i już nie bylo 10sc :p:p:p , ale może da sie jakoś to oszukać i ktoś to wykorzystuje:mad::mad::mad:
Szkoda mi Twojej straty. Widzisz, mogłeś mi to bh wysłać był bym bogatrzy xd Może na złego chara wysłałeś ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.