View Full Version : Mad i Sonia - sprzedawanie po kilka itemków
Flutebone
06-08-2009, 18:09
Przydało by się wprowadzić takie cos "hi, sell xx golden helmet' bo czasami jak sie ma 3-4 gbp loota z ms naprzykład to niedość, że trzeba pisać po bóg wie ile razy (osobiście używam shift i strzałka w góre) to jeszcze daje muted -.-
Lepiej by było napisać raz i sellnąć wszystko niż pisać po 30 razy to samo xd
Jestem jak najbardziej za, bo wkurzające jest to still muted co chwile -.-
Maślanka
06-08-2009, 18:15
Jestem na tak, ale był taki temat i nie wypalił, chyba dlatego, żę nie można tego zrobić na tibii 7.6
Habemus Papam
06-08-2009, 18:18
Było, choć nie gram, to na pewno by ułatwiło sprzedawanie items.. : )
Pampalini
06-08-2009, 18:19
Był już taki temat :< i administracja nic nie zrobiła .. więc przyda się ten temat :)bo w końcu patrzą na to co piszemy, jakie dajemy propozycję :D jestem za wprowadzeniem tego, bo wkurzające jest takie stanie koło npc i sprzedawanie loota a o tym mute już nie wspomne
Ustawiasz sobie na hotkey i tłuczesz. ;F
Jestem na Tak.
^up
Cfaniuraaa ;d
Mozna by wprowadzić.
Jestem na tak, ale był taki temat i nie wypalił, chyba dlatego, żę nie można tego zrobić na tibii 7.6
xxx: Sell 10 golden helmet
Sonia: Czy chcesz sprzedać mi 10 golden helmet?
Da sie tak.
Jak Dżablona napisał , DA SIĘ.
Arystoteles
06-08-2009, 18:34
Odnosze takie wrażenie że jak temat nie wypalił a jest naprawde dobry to musimy tak długo go umieszczać na forum aż wypali, chyba to działa...
Jestem na tak, wkurza mnie mutted, albo wpisujac np " sell golden helmet "niech sprzedaje Ci wszystkie ktore masz w bp.
Dżablona
06-08-2009, 19:28
można bo sellalem kiedyś na rl tibi 7.6 po kilka x mace
@topic
jestem na tak
Jestem na tak.
Może dałoby się zrobić hi>wares/trade :D
Myślę że da się zrobić coś takiego jak mówił KaZeK.
Dżabalona mówi że się da więc myślę że nikt nie miałby nic przeciwko.
Edzio Wariat
06-08-2009, 20:54
Niesety chce wam powiedziec ze na forum apo siedze od 2 lata spotkalaem mase takich propozycji i zawsze ludzi mowili tak tak tak ale NIGDY TEGO NIE WPROWADOZONO oczywiscie jestem na tak
Flutebone
06-08-2009, 21:23
Wiem, że było już kilka takich tematów ale trzeba to uskuteczniać aż wprowadzą bo żal jak masz no nie wiem loota z 30 lvli z msów to sprzedawaj po 2bp demon helmow -.-'
Jestem jak najbardziej za. Trzeba spamować pomysłami to może coś z tym zrobią.
Mi tam to nie przeszkadza.. 5 gbp loota mi się milo sprzedaje xD
Można by było zrobić coś w stylu "sell all golden helmet" odrazu by było fajniej :D:D
Jestem na tak. To by znacznie ułatwiło grę.
Wielki Maras
21-08-2009, 00:54
Może i dobre , ale tak łatwo wykryć bota , ponieważ podchodzi lov lvl albo i h lvl i spami "double axe" no to watpie żeby tak szybko zmieniał wiec raczej nie zmienia:mad::mad::mad:
Więc jestem na nie!!!!
Palladynek
21-08-2009, 01:10
Bardzo by się to przydało. Bo żal co chwile muted i wogóle...
Techniks
21-08-2009, 01:23
UP# Co to tego ma muted?
#Topic
Jestem na tak jeśli sprzedawał bym loot co 10lvl to chyba zajeło by to z rok :O..
Jest to uciażliwe pisanie golden helmet 40 razy :/.
Można było by dodać jeszcze 'sell all nazwa itema'.
Vernereq
21-08-2009, 08:54
Jestem oczywiscie na tak, ale niektórzy up mówili, żeby sprzedawac all np. golden helmet, nie wiadomo, czy jakby to zrobili nie sprzedawaloby razem z itemem ktorego nosisz... Mam co do tego watpliwosci, ale ogolnie jestem na tak.
Ero Senin
21-08-2009, 08:57
Oczywiście jestem za !
handlarz_narkotykow
21-08-2009, 09:17
dobra myśl tylko np. masz 20 gh w bp idziesz do soni i piszesz "sell golden helmet" i ci sella od razu wszystkie, to by było dobre
.!Z@rk!.
21-08-2009, 09:37
Jestem ZA.
a nawet przeciw xde
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Roxinna13
21-08-2009, 09:47
jestem ZA. chociaż jeszcze niemam takiego dużego lota XD ale kiedyś wkońcu będe miała:cool:
Chodź nie gram na apo jestem na tak też się kiedyś z tym użerałem.Męczące to jak ch*j musiałem 20 min sprzedawać całego loota /hi ,golden helmet golden helmet golden helmet <--muted <---log <--hi itd
Marcelllo
21-08-2009, 14:35
Jestem za, czasem trzeba stać jakieś 30 minut aby wszystko sprzedać... A tak - kilka minut i po robocie :)
Tak to jest dobry pomysł przynajmniej niebylo by takiego syfu chociarz mozna tez wsadzic na hota i walic ;]
Old Dzolo/Seba :)
21-08-2009, 16:48
Oczywiście, jestem za. Lub możnaby też wprowadzić:
Gracz: sell all demon shield
NPC: czy chcesz sprzedać wszystkie Twoje demon shield'y ?
Gracz: tak
NPC: sprzedałeś xx demon shieldów, twoja gotówka to xx cc.
Jestem na tak .
Gram na rooku , expiąc na ghostach wynosze około 50-70 double axe i 20-30 clerical mace i mnie szlak trafia jak mam pisać 70 x double axe i 30 x clerical mace .
.!.Kosa.!.
21-08-2009, 20:43
Jestem na tak, wkurza mnie takie pisanie po kilkanascie razy tego samego lepiej by było napisac np" demon armor" i zeby sprzedało Ci all co masz w bp to tyczy sie do soni, a jeśli chodzi o mada, to niech zrobia tak samo expiac np na roku na gchostach masz bardzo duzo clerical mace i double axe , tez musisz pisac po kilkanascie razy to samo, powinni zrobic tak samo "double axe" i sprzedawało by wszystkie co ma sie w bp, ale nie zapominajmy o npc Spider na roku , niektóre h lvl na roku np 200+ tez maja duzo takich smieciu jak k legs, k armor , k axe i bohy, u Spidera tez powinni zrobic opcje sprzedawania po kilka itemek na raz. Jestem na TAK!
mogli by to juz wrprowadzic wczoraj sellalem loota z 25 lvl z msc to chwilke to trwalo a jak by tak zrobili to by bylo fastem ;]
Dobre było by coś takiego na rooku jak się sprzedaj kilka bp np. Double Axe ;]
Chodź nie gram na apo jestem na tak też się kiedyś z tym użerałem.Męczące to jak ch*j musiałem 20 min sprzedawać całego loota /hi ,golden helmet golden helmet golden helmet <--muted <---log <--hi itd
Jak masz muta to możesz przeciez sprzedawać... Dla mnie to żaden problem, jak bys sprzedawał od razu wszystko to możesz czasami sprzedac coś czego nie chcesz, niech zostanie tak jak jest to nie jest jakiś duży problem...
Zdecydowanie na tak!
Nie rozumiem tych co zaznaczyli "nie" ^^
dobry pomysł ja na deadsie wynosze po 5 gbp lota z queenów z 6 lvl i co ?? nie mam co zrobic tylko pojedyczo sellac :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.