PDA

View Full Version : Sek smsowy-nowa rozrywka nastolatkow

Legionista 10
07-08-2009, 18:05
Spojrzcie na to :)

http://www.tvn24.pl/-1,1613634,0,1,seks-smsowy-_-nowa-rozrywka-nastolatkow,wiadomosc.html

!!sQaua!!
07-08-2009, 18:15
No nie wiem. Ja nie dostalem od nikogo swojego nagiego zdjecia, aczkolwiek chcialbym :o, nie slyszalem takze, zeby ktorys z moich znajomych rozprzestrzenial takie zdjecia.

Habemus Papam
07-08-2009, 18:43
No nie wiem. Ja nie dostalem od nikogo swojego nagiego zdjecia, aczkolwiek chcialbym :o, nie slyszalem takze, zeby ktorys z moich znajomych rozprzestrzenial takie zdjecia.

Signed, nie mam co dopowiadać do tej wypowiedzi . ; )

Mi fon we wakacje raczej nie potrzebny .. tzn. wiadomo, że się dzwoni tu i tam, ale na pewno nie do tego, żeby wysyłać swojego 'Fajfusa' jak to powiedzieli w newsie. ; ))

Backus
07-08-2009, 19:53
Ja chce takie zdjęcia nagie laseczek, odwdzięcze się tym samym, pokaże im mojego duużego "małego".

lord max
07-08-2009, 20:11
-.-' Nudzi wam się naprawdę bo już takie rzeczy znajdujecie że omfg xD

Pampalini
07-08-2009, 22:17
Za niedługo zaczn± wysyłać frytki przez telefon, szczerze mi nikt jaki¶ tam nagich zdjęć nie wysyła .. telefon mi jest potrzebny tylko do dzwonienia, a nie do wysyłania jaki¶ nagich fotek przez esy .. najwidoczniej e-maile już nie wystarczaj± :< polska się z tacza z dnia na dzień :) ale na to już nic nie poradzimy.
Pozdrawiam.

old Don Mateo
07-08-2009, 22:46
Za niedługo zaczn± wysyłać frytki przez telefon

mmmm fajnie by było

@topic

ciekawe gdzie ta moda jest bo jako¶ nikt u mnie w okolicy nie dostał takiej foty

Flutebone
07-08-2009, 23:25
< polska się z tacza z dnia na dzień :)
ty sie 'z(a)taczasz -.-

Fajnie, niedługo już będzie można sie yebac przez fona, 'wloz w mikro a nie w słuchawke!'

EsSaY
08-08-2009, 00:18
Za niedługo zaczn± wysyłać frytki przez telefon, szczerze mi nikt jaki¶ tam nagich zdjęć nie wysyła .. telefon mi jest potrzebny tylko do dzwonienia, a nie do wysyłania jaki¶ nagich fotek przez esy .. najwidoczniej e-maile już nie wystarczaj± :< polska się z tacza z dnia na dzień :) ale na to już nic nie poradzimy.
Pozdrawiam.

Sexting jest akurat najbardziej popularny w krajach zachodnich, a w Polsce mało kto o nim słyszał. ;)

Old Shidishi
08-08-2009, 11:08
Ale im fajnie... buahhahahahahahaha omg co za ludzie zyja na tym swiecie xd