View Full Version : Madonna koncert.
Siema, czy ktos z was wybiera sie na koncert Madonny w Bemowie? Jak ktos idzie, to niech tu napisze - jakos sie stykniemy ; ] Koncert odbedzie sie 15 sierpnia na lotnisku Bemowo w Warszawie.
Hardkor ma moc
07-08-2009, 20:47
Nie ide, gdybym chcial, to bym mogl jechac na niego, ale szkoda kasy na bilet, a jej piosenki mi sie za bardzo nie podobaja :p
Nie gustuje w takiej muzyce i się nie wybieram, poza tym słyszałem, że koncertu ma nie być, bo organizator nawalił, w radiu coś mówili chyba.
@down
Aha, to jestem troszeczke zacofany, przepraszam. : (
Dzisiaj zostalo oficjalnie potwierdzone - koncert sie odbedzie;p
Chorąży Torpeda
07-08-2009, 20:56
Jade bo lubie rap.
ZnakiZnakiZnakiZnakiZnakiZnakiZnakiZnakiZnakiZnaki
Selinara
07-08-2009, 20:56
Niee! Przeziez na allegro jest gigantyczna zniżka, nawet o 20zł. Osobiście byłem na konciercie Madonny w oslo ;d
Pozdro
Pampalini
07-08-2009, 22:19
Gdybym miał podwózkę bym pojechał ale nie jadę bo nie chce mi się siedzieć xxx godzin w pociągu żeby pojechać na 2-3 godziny spiewania madonny, osobiście zobaczę koncert w tv o ile będzie.
Moi starzy ida na ten koncert ja wole chodzic na mecze Legii : )
gigantyczna zniżka, nawet o 20zł.
Rzeczywiście gigantyczna -.-
Nie jadę, ponieważ nie lubię Madonny. Gdzieś mi się obiło o uszy, katole mają podobno protestować?
@up: odpuscili sobie, na koncercie bedzie 100tys. osob.. wiec nic oni tam nie zrobia, poza tym gowno moga
nie jedzcie carlos to szalona nastka i was wystawi xd kaze wam byc tam i tam a tam beda jego kolezkowie hehheheeh : )
topic
a kiedy to??????? nie jade bo zal xd
/chojrak OFC
Ridz_Forester
08-08-2009, 11:39
ja jade na koncert madonny i rzuce jej swoje majtki na scene .
Pedo Bear
08-08-2009, 16:49
Gdyby mi płacili to bym nie pojechał na koncert Madonny, szkoda czasu.
Ponad 538km żeby posłuchać playbacku i zobaczyć na żywo 51 letnią staruszkę po X operacjach plastycznych.
ja jade ;p mozna sie spotkac i na browara isc :)
to ogarnij jakies miejsce - ja przychodze ok. 13..
Nie ide :D Nie lubie Madonny :P
Mogłem na U2 jechać :D:D:D
Nie jadę na koncert - nie interesuje mnie ten typ muzyki... Czekam na kocerty raperów na Śląsku - to będzie coś :p
Ja może pojadę, myślę ze to nie aż tak daleko i by się opłacało chociaż nie lubię takiej muzyki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.