Norion
07-08-2009, 22:23
Mam do sprzedania na rooku:
*warrior helmet (2-3 cc na rooku albo 60-90 cc na mainie)
*k axe (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*k armor (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*k legs (10-12 cc na rooku albo 300-360 cc na mainie)
*boh (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*vampire shield (3cc na rooku albo 90 cc na mainie)
Jak cos mam jeszcze dla kogos kto sie pierwszy zglosi: 2x stealth ring, time ring, 2x tribal mask
--Nie chce nikogo oszukać i prosze was o to samo jak ktos bedzie kupywal wiecej rzeczy to nie ma problemu mozemy sie zamieniac po trochu.
--Z cenami wzorowalem sie wedlug cennika na stronie APO. Ceny sa troszke mniejsze ale ja i tak juz nie bede gralna rooku wiec mi nie zalezy az tak bardzo.
Nie ukrywam że zależy mi na czasie :):)
Kontakt: :)
Na rooku: Firestone (raczej nie bede na tej postaci online)
Na mainie: Norion
Ale najlepiej w tym temacie zaklepac zeby nieporozumien nie bylo :P :)
O i jeszcze jedno:) Jakby ktos kupowal wiecej rzeczy (i o wiekszej wartosci lacznej) mozemy sie zamienic najwyzej za jakis item o rownej wartosci na mainie :)
BARDZO PROSZE O UCZCIWOŚĆ A JEŚLI KTOŚ KASY NIE MA TO NIECH GŁOWY NIE ZAWRACA :)
*warrior helmet (2-3 cc na rooku albo 60-90 cc na mainie)
*k axe (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*k armor (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*k legs (10-12 cc na rooku albo 300-360 cc na mainie)
*boh (1cc na rooku albo 30 cc na mainie)
*vampire shield (3cc na rooku albo 90 cc na mainie)
Jak cos mam jeszcze dla kogos kto sie pierwszy zglosi: 2x stealth ring, time ring, 2x tribal mask
--Nie chce nikogo oszukać i prosze was o to samo jak ktos bedzie kupywal wiecej rzeczy to nie ma problemu mozemy sie zamieniac po trochu.
--Z cenami wzorowalem sie wedlug cennika na stronie APO. Ceny sa troszke mniejsze ale ja i tak juz nie bede gralna rooku wiec mi nie zalezy az tak bardzo.
Nie ukrywam że zależy mi na czasie :):)
Kontakt: :)
Na rooku: Firestone (raczej nie bede na tej postaci online)
Na mainie: Norion
Ale najlepiej w tym temacie zaklepac zeby nieporozumien nie bylo :P :)
O i jeszcze jedno:) Jakby ktos kupowal wiecej rzeczy (i o wiekszej wartosci lacznej) mozemy sie zamienic najwyzej za jakis item o rownej wartosci na mainie :)
BARDZO PROSZE O UCZCIWOŚĆ A JEŚLI KTOŚ KASY NIE MA TO NIECH GŁOWY NIE ZAWRACA :)