View Full Version : Tak to w?asnie jest na APO!
Techniks
08-08-2009, 00:00
http://i31.tinypic.com/260fryc.jpg
Ja nie robiłem ss ,a ten zamieszczam za Motalixa _/
marcopolo
08-08-2009, 00:02
Ja pierdole, ten to jest jednak pierdolniety. xd
pogromcaszczurow II
08-08-2009, 00:51
Pisałem że jak wrócę do formy, to pójdziemy :)
Nie grałem długo i trza poćwiczyć trochę ;d Chuj że bili w 5 widocznie was nie lubią :(
#Edit
Ja Sargusia nie bije ;] Tylko Mortalixa ; o
Biliśmy Mortalixa, ty podszedłeś i cię nie widziałem XD o to chodzi ;c
Mareczekk
08-08-2009, 00:55
@up
TO skoro ich nie lubia to moze na solo niech kazdy po kolei wyskoczy bo w grupie to kazdy kozak. A jak np. Sargo i Mortalix Dojadal kazdego z osobna na respie To nie bedzie wtedy im milo Jak sobie popadaja. :D
@topic
Sargo. Trzeba tepic psow 3majcie tak dalej.
Techniks
08-08-2009, 01:02
Pisałem że jak wrócę do formy, to pójdziemy :)
Nie grałem długo i trza poćwiczyć trochę ;d Chuj że bili w 5 widocznie was nie lubią :(
#Edit
Ja Sargusia nie bije ;] Tylko Mortalixa ; o
Odczułem inne wrażenie ,ale dobra looz :)
Drako o.o
08-08-2009, 01:34
i ? nie rozumiem
plakac mozesz kolegom ale zeby na forum?
matko boska do czego to doszlo
i ? nie rozumiem
Zgadzam się. ;o ! Co z tego? Każdy wie jakie jest APO? :)
Techniks
08-08-2009, 02:19
i ? nie rozumiem
Płacz? Bardziej chodziło mi o pokazanie jakie wielkie koxy sa z paru osób na ss...
Ale każdy ma swoje zdanie : ]
Chyba jednak nie skoro gra tu jeszcze tyle osób. xd
Potem pewnie był spam z hotkeya "asheshesheshehehe by XXX" i teksty "zerowiec", "0pvp"
po tym jak zaproponujesz im solo teksty się zmieniają "spójrz na lvl" "masz bota" "kup sobie mniejszy lvl" XD
Kocham to <3
silver ghostek
08-08-2009, 09:42
Gdyby to Radka albo innego Twojego kumpla bili w tylu to bys napisal, ze na solo zaden nie wyskoczy ^^.
@topic
za 2 dni 'popeczymy' razem i pojedziemy wszystkich xd
@down
Chodzi o to ze kiedys tak nie bylo ^^ btw. tam jest 8 ys + shadow stojacy na dole
Patriota
08-08-2009, 10:03
Sargo i Mortalix juz dawno wiedzialem ze macie nasrane w łbach, ale ze az tak :)
I co z tego ze bili was w 5 ?? Wiesz dobrze ze beda was bili to nie odpalaj pk proste. Odpalasz pk zabija cie i pozniej zalisz sie na forum...Wroc do piaskownicy o pochwal sie kolegom :)
Co sie dziwisz, skoro Mortalixa nikt nie lubi? ;c
@Down.
Mowie o graczach, nie o gmach...
Przytrzymaj ctrl+shift. ;c
a ciebie tak nei lubia ye deleta dostales ahha : d mnie tam w 10 bili ;s
Mortalix
08-08-2009, 10:43
Ja pierdole, ten to jest jednak pierdolniety. xd
No widzisz, a jednak : }
i ? nie rozumiem
Nie rozumiesz? to nie pisz : }
Sargo i Mortalix juz dawno wiedzialem ze macie nasrane w łbach, ale ze az tak :)
Znamy się?
Szukam kolegow w tibii ; ( Dasz gjegje?!!!?!111 blixblixblix
@Topic
Ładny ss : }
@2x Down
Tak, wszystkim wrzucam... x d
Jaki masz nick na apo? x d
Btw. na pewno nie ja zaczynam jakiś tam kłótni z noobami, a skoro prawda was tak boli to już nie mój problem ( :
I na chuj dajesz takie ss'y? :|
Dawał pk to padał i już.. a że Jego nikt nie lubi to peszek. :<
@2xup.@edit
Co innego koledzy, a co innego szacunek do ludzi. ;c
Praktycznie wiekszosci wrzucasz, to sie potem dziwisz, ze 10 ludzi Cie napierdala?
Tam chyba i tak masz sio, bo bys nie dobiegl do schodow.
Podobny do Twojego podpisu.
Co ja Ci poradzę? dałeś się złapać w trapa i padłeś, trudno, to tylko gra. : o
Dragos Pall
09-08-2009, 23:42
:mad:
Człowieku po co zakladasz taki bezsensowny temat z jeszcze bardziej bezsensownym ss. ***** nudzisz sie ? nie masz co robic? WYJDZ NA DWOR
Tibia To Zuo
Mortarius
10-08-2009, 00:51
Kur*a człowieku to jest GRA -.- rozumiesz ? rozrywka,coś na zabicie czasu a ty traktujesz to jakby ci komornik pełną lodówke skasował...Ubili cię ? Trudno.Kiedyś się odegrasz ... A to jest chyba wiadome że normalnie cię we 2 nie ubiją bo będziesz latał góra dół i baw się w takie coś ;| I na dodatek to by miałeś pk więc już wogule ja się nie odzywam ;d
Mortalix to pies sam bije w 10 a teraz płacze. Moim zdaniem to jest żałosne.
Lord Pih, sharuje chara. Ja bym dawał deleate ;).
Ja tam do Mortalixa nic nie mam, jest to koleszka Aziela mojego RL więc dla mnie jest normalny. A to że padł w trapie to co miał zrobić?
PuCuS XD
10-08-2009, 11:14
Jak cwaniaczył i dwał sam ys innym to było dobrze? Mortalix to najwiekszy kozak ;O kogo on nie uwali , to są tego konsekwencje ;>
silver ghostek
10-08-2009, 11:19
@'Dzieci Tibii' up
Szkoda mi sie was robi jak czytam wasze posty. Tu nie chodzi o to ze bili go w 10, i ze padl w trapie, tylko o to, ze na tym ss'ie jedynie 2-3 osoby moga bic same, a reszta czeka na dobicie... Ale tak to jest, gdy srednia wieku na serwerze spada do 10 lat.
Orson_Pall
10-08-2009, 11:35
Aziel nie bron go, bo kazdego kogo nie zna, zaklada ze jest 10 letnim neokidem, debilem i noobem. Mnie pierwszy raz zobaczyl, zaczal wyjezdzac, wbijac na respa i w ogole. A sam mnei znasz, i wiesz ze taki nie jestem.
@Topic: aha no i?
Takie niestety sa dzieci z APO:mad:
A wogule to Mortalix niech sie nie dziwi ze go wszyscy bija jak ma pk bo jak ma pk ktos inny to on czesto rowniez bije :p:p:p
Gogeta SsJ2
10-08-2009, 18:19
Przecież ten ots niedojebany ,nie ma to jak jarać się tym ,że się kogoś zabije z 10 osobami .Jak jesteście tak niewyżyci tego pk to zapraszam na servery pvp i enfo .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.