View Full Version : Offline ! ! !
Teraz to sie juz pozadnie wku*wiłem, poniewaz od ponad 3 godziny apo 7.6 jest off , co sie dzieje z tym servem?! Mortiis wez coś zrób, albo Ty muflon daj mu jakos znac... Nie kasować tego tematu!
@Edit - Nie chodzi mi o to ze nie moge grac, ale oto ze kupiłem pacc za pieniadze ktore sie teraz marnuja... Wiec albo dajesz exp 10x , albo oddajesz pieniadze za pacc , albo dodaj nam pacc za te stracony godziny .
W przeciagu 2 dni 3x Crash... zal!
Właśnie co się kur*a dzieje z tym serwerem ??? 3 Crashe w ciągu 1 dnia :mad:
Co się z apo dzieje?
Oddajcie za pacc albo 10 x exp.
Selinara
09-08-2009, 18:06
Hhaha, i co jeszcze? Może mortiis ma każdemu dać s seta. 3h bez Tibi, raczej APO, to naprawde tak dużo? Nie możecie wytrzymać? OMG
Dark Devorious
09-08-2009, 18:10
Kosa ale ty zjeb jestes,Postaw swojego serva i sciagnij tyle ludzi i stawiaj 24/7/365 to mozemy pogadac
Hhaha, i co jeszcze? Może mortiis ma każdemu dać s seta. 3h bez Tibi, raczej APO, to naprawde tak dużo? Nie możecie wytrzymać? OMG
Niby czemu s seta? No niech odda np. po 3 dni pacc , albo exp 10x, a jak Ci coś nie pasuje to po chuj sie udzielasz...? To jest forum apo, a jak ktos chce grac to nie dziw sie ze bedzie pisał o tym na forum ... n/c
silver ghostek
09-08-2009, 18:13
Kosa ale ty zjeb jestes,Postaw swojego serva i sciagnij tyle ludzi i stawiaj 24/7/365 to mozemy pogadac
http://i496.photobucket.com/albums/rr322/CAC_003/facepalm1.jpg
@topic
z nieoficjalnych informacji wiem ze za wszystkim stoi Vinox [Admin Mazurka] jednak nie jest to do konca pewne :c
Hogart 2.0
09-08-2009, 18:14
Witam.
Kosie chodzi o to ze placi i wymaga wiec nie broni Mortiisa skoro zangazowal sie tak w ten server i go tak mocno opublikowal w siec to nie powinien do takich sytuacji dopuszczac.Ogolem mi to zwisa,bo i tak nie gram praktycznie na APO bardziej 4fun,lecz Mortiis nic nie robi i kazdy o tym dobrze wie ; ) Mazurek z gorszym silnikiem i gorszym serverm nie ma takich problemow.I nie piszcie mi teraz postow typu "To przezuc sie na Mazurka",bo nie oto chodzi.Skomentowal ogolem prace ekipy APO.
Cya ; *
Żal sracie jakby wam starego gazetą zaj*bali ..... 3 h bez tibii nie wytrzymują żal ... znajdż sobie jakieś twórcze zajęcie a nie Wielkie Halo bo Apo nie działa przez 3 h. Jakby Ci Apo wyłaczyli już na zawsze to co powiesiłbyś się ?? Bo serwera nie ma ?? ... -.- Wyjdż na dwór zobacz jaka ładna pogoda ^^
Jezu chodzi o 3 godziny a wy się zachowujecie jakby wam zabrał z tydzień tego pacca albo chociaż jeden dzień !
Old Shidishi
09-08-2009, 18:25
o.O zal jebanych dzieci neo. 3h bez tibii nie wytrzymacie??? Radze zakupic juz zyletki :< Hahahhahahhahahahah
Nabijacz Postow
09-08-2009, 18:28
Omgomg znuf offline!!1 Bylo jush 10x exp, ale wylonczyli!!1 pomuszcie!1
.!Z@rk!.
09-08-2009, 18:28
Oki...już 4 res APO upada xD
znaczki też mi mówią że APO upada znaczkiiiii
Verepcius
09-08-2009, 18:29
Nie wiem co oni tworza =/ Moim zdaniem Jak nie popracuja nad otsem to wiekoszsc osob przestanie grac.Ciagle crashe bugi i debugi.Nie ma to Jak bylo ol apo....
silver ghostek
09-08-2009, 18:29
Żal sracie jakby wam starego gazetą zaj*bali ..... 3 h bez tibii nie wytrzymują żal ... znajdż sobie jakieś twórcze zajęcie a nie Wielkie Halo bo Apo nie działa przez 3 h. Jakby Ci Apo wyłaczyli już na zawsze to co powiesiłbyś się ?? Bo serwera nie ma ?? ... -.- Wyjdż na dwór zobacz jaka ładna pogoda ^^
[09-08, 18:27] Cwiaker (http://forum.toproste.pl/member.php?u=18987) Jaki zal !! zająłem sobie górne bally na senji i już off *****!!powiesz jeszcze cos ciekawego? ;o
@topic
niech to naprawia ;c
@Denzou_\.../ (http://forum.toproste.pl/member.php?u=18874)
Co ci da exp x10, gdy server co chwile crashuje? O.O
Pierdolicie APO nie upada ;D Na pewno naprawią tą "rzecz" co craschuje serva. Niektórzy się chyba potną bez 4h na apo ;< Wyjdźcie na dwór...
Denzou_\.../
09-08-2009, 18:32
Żałosne te apo sie robi ... :x
I tak nie oddadza pieniędzy za pacc'a... Niech dadza EXP x10 do jutra rana -.-:mad:
Verepcius
09-08-2009, 18:35
Najlepiej bedzie jak wylaczam server naprawia blad co powoduje crash i dopiero wlaczom.Zamiast exp x10 niech oddadza dzien pacca i gotowe
wole exp x10 ; d
eh a co polecacie dla tych którzy z "pola" już wrócili?
Satanista
09-08-2009, 18:43
Wyjdz jeszcze raz ,
Verepcius
09-08-2009, 18:43
Tak tylko Ci co "placa" sa bardziej poszkodowani niz Ci z kontem Standardowym.Dlatego Moim skromnym zdaniem oddanie pacca dla kont pacc bylo by lepszym rozwiazaniem
Mogliby napisać że coś się z serwerem dzieje na stronie główniej i że mają problem ze zlokalizowaniem błędu i że bardzo przepraszają w związku z tym i dadzą exp.10 np na godzine.
Lepiej exp 10x do np 8 rano wtedy bede robił nocke ; p ;p ; p
Czarodziej Xardax
09-08-2009, 18:50
Tak mnie tez juz to wkurwia bo postanowilem bic 10 lvli dziennie a tu przez te 3h ucieka mi mniej wiecej 9lvli....
Zrobcie cos, usuncie roxa i 8.42 a przynajmniej postarajcie sie zeby na 7.6 nie bylo lagow i bylo duzo nowych trspow (najlepiej platynych na ktore moze wejsc tylko1 osoba) respow by wszyccy mieli gdzie expic...
Bo moim zdaniem to sie dzieje przez to ze jest za duzo serverow....
Haha jeden lvl wbity i znów crash ;D Znakiii kuuurwa
powiesz jeszcze cos ciekawego? ;o
@topic
niech to naprawia ;c
@Denzou_\.../ (http://forum.toproste.pl/member.php?u=18874)
Co ci da exp x10, gdy server co chwile crashuje? O.O
To była ironia ... jeśli wiesz co to słowo oznacza ...
Mortiisowi pewnie matka komputer z listwy wyłącza ;d
@up
W ogóle nie śmieszne... Server jest postawiony na dedyku :)
Orlen Ochrona
09-08-2009, 19:03
Mortiisowi pewnie matka komputer z listwy wyłącza ;d
Zastanów sie czasami jak cos powiesz...
@Top Server jutro rano lub jeszcze dzis powinien dzialac i ten stracony czas powinien byc nam zrekompensowany w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu. Dziekuje.
didu1123
09-08-2009, 19:06
Kurw.a pojeb.y zaraz mortiis da exp 100x i darmowy pacc na rok, kurw.a co za dzici neo ma wam oddac pacc? da wam ten gratisowo konto premium na 4 godziny i hu.j i stanie wam napewno. I TYLE WYPOWIEDZIALEM SIE JUZ DZIEKUJE :)))
Verepcius
09-08-2009, 19:06
Nie wiem co oni robia z tym sevrem ale chyba sobie podaruje dzisioaj expic ....
To jest bez sensu takie expienie.Najlepiej niech wylaczom serv naprawia go i dopiero wlaczom bo co nam to da ze 10% wbijemy jak znowu crash bedzie Tak jak przedchwila
musicie poczekac nic sie takiego nie stanie jak nie poexpicie jakis czas
orlen ochrona a ty co juz wiesz co sie stalo bo mowisz ze moze jeszcze dzis wlacza serwa? nie badz smieszny moze jeszcze powiesz nam o ktorej godzinie dokladnie co?
Shellerini
09-08-2009, 19:11
Jestescie zajebisci 3h off i co sie zaczyna?
Jednemu pacc sie konczy przez te 3h :eek: nie wiem jak sobie z tym poradzisz ;/ a w nocy spisz czy nie bo przeciez tez pacca tracisz
Drugi postanowil ze wbije 10lvl dziennie i co? tragedia ;/
Wiekszosc placze ze to juz koniec apo bo serwek jest off najlepiej zalozyc 50 tematow i jestem the best
Zastanów sie czasami jak cos powiesz...
@Top Server jutro rano lub jeszcze dzis powinien dzialac i ten stracony czas powinien byc nam zrekompensowany w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu. Dziekuje.
raczej napiszesz ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Powiem wam że zaczyna mnie to wkurzac bo co wbije lvl to jest offline i sie kasuje... ja proponuje ten exp x10 i oddac pare dni pacc...
Kamor ^Inter^
09-08-2009, 19:35
@ghostek
Vinox miałby niszczyć APO ? xd
#top
OMG,na 8.42 początki było 20 crashy dziennie i nie płakali o oddanie pacca.
Może coś wprowadzają ?
Może wirus ?
Ustana spx !
@ up
Czy 7.6 to sa poczatki ??? Kolejny crash *****...!
Czesio_leszcz
09-08-2009, 19:47
Powinni ***** zrobic to dokonca i powiedziec kiedy bedzie exp x 10 na stronie od ktorej do ktorej i by bylo ok.
Kapitan Alkohol.
09-08-2009, 19:48
bez przesany \_
Ciagle crash to jest gorsze od mazurka
Trampish
09-08-2009, 19:48
No cze
Mialem dzis dobic ten 1,5k lvl a tu dupsko ;x Wezcie sobie zafundujcie chlodnice na tego pegazusa na ktorym stoi apo 7.6 bo nas boli ze wydajemy na pacce zarobki calego zycia a tu sru bo sie dymi z pegazusa albo co gorsza, stacja dyskietek sie topi :< RATUJCIE APOOOO!
No to pjona _/
@Garqet, Cwiaker, Buch, Verepcius, Siejah.
Nauczcie się pajace posty edytować.
@topic
Przypomnijcie sobie o rl życiu i nie odpierdalajcie takiej błazenady na tym forum, bo nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
silver ghostek
09-08-2009, 20:02
To była ironia ... jeśli wiesz co to słowo oznacza ...
No oczywiscie...
@ghostek
Vinox miałby niszczyć APO ? xd
#top
OMG,na 8.42 początki było 20 crashy dziennie i nie płakali o oddanie pacca.
Może coś wprowadzają ?
Może wirus ?
Ustana spx !
Wiem to od pewnej osoby, ktora rozmawiala z Mortiisem. Szczerze mowiac Vinoxowi byloby na reke gdyby APO upadlo, ale nie wzial pod uwage jednej rzeczy. Jezeli to naprawde on to popelnia przestepstwo.
krzysiek_15
09-08-2009, 20:09
Wiem to od pewnej osoby, ktora rozmawiala z Mortiisem. Szczerze mowiac Vinoxowi byloby na reke gdyby APO upadlo, ale nie wzial pod uwage jednej rzeczy. Jezeli to naprawde on to popelnia przestepstwo.
a co wiesz?? co on zrobil?;> jestem ciekaw podziel sie ze wszystkimi!
Elemental Man
09-08-2009, 20:09
Po co tyle krzyku.Wystarczy poczekać te parę godzinek.
Administratorzy servera to też ludzie!
Takimi tematami nie sprawicie, że APO będzie online :) Pozostaje Wam tylko czekać.
Nie, nie mój drogi... W świetle prawa to Mortiis popełnia przestępstwo czerpiąc korzyści materialne z gry stworzonej przez CIPSoft... Nie wiem czy wiesz, ale stawianie OTSów nie jest legalne. Dodać do tego jeszcze zarabianie na tym...
@Topic
Muszę to powiedzieć, trochę mi was żal... Raz na kiedyś coś się popsuje, a wy już tematy na forum zakładacie i żądacie zwrotu pieniędzy?! Pomyślcie z drugiej strony, gdybyście to wy prowadzili serwer to oczywiście nic by się nie psuło i wszystko było idealnie, tak?
Nie, nie mój drogi... W świetle prawa to Mortiis popełnia przestępstwo czerpiąc korzyści materialne z gry stworzonej przez CIPSoft... Nie wiem czy wiesz, ale stawianie OTSów nie jest legalne. Dodać do tego jeszcze zarabianie na tym...
@Topic
Muszę to powiedzieć, trochę mi was żal... Raz na kiedyś coś się popsuje, a wy już tematy na forum zakładacie i żądacie zwrotu pieniędzy?! Pomyślcie z drugiej strony, gdybyście to wy prowadzili serwer to oczywiście nic by się nie psuło i wszystko było idealnie, tak?
Właśnie to ty popełniasz przestępstwo wykorzystując klienta cipsoftu do łączenia się z ots, nie Mortiis ;) Silnik nie jest cipsoftu.
Znajdź na to paragraf policjancie ;>
Tylko daruj sobie te tanie filozofie i nie płacz.
Tomek Jacykuw
09-08-2009, 22:26
nom zgadzam sie ots jest ciongle online juz za dlugo powinny cos z tym zrobic tak mie sie zdaje a wam????? bo kurde ciongle tyle ludzi i wogle
I znow offline, dzisiaj z 10 x : s Co sie dzieje ?
@Topic
Niestey co z zarobkami musze Cię zmartwić ;<. Mortiis posiada firmę Intergaming i płaci podatek. A co do regulaminie to Ty go łamiesz co już wspomniał Wiceps. Poza tym do pierdla chyba nie pójdę za granie na ots :(.
@Topic
Może to admin mazurka bo zna różne błędu mając podobny serv.
Znowu serwer jebną -.- Morty to już hooj wie który raz :mad:
silver ghostek
09-08-2009, 22:45
@Topic
A czy 'to raz na kiedyś' obejmuje 8 crash'ów jednego dnia? No chyba nie.
Coś mi sie ***** wydaje ze dzisiaj juz Apo 7.6 nie odpala ... A zapowiadała sie taka piekna nocka ;s Właczcie ten server dzisiaja juz 8 Crash co sie dzieje do chuja ... ! 8.42 działa, ROX działa, 7.6 CHUJ GO STRZELIŁ!
Mareczekk
09-08-2009, 22:51
Mortiis moglby Juz zaczac cos ROBIC z tym servem. Od 3 dni po pare h dziennie server off.... Powinni zrobic exp x10 na 3h przynajmniej. Tak mi sie wydaje ze to moze byc przez zmiane stronki i za duzo najazdow. ZObaczcie jak byla old strona i nie bylo najazdow to nie bylo cofek. Jak tylko dodali new stronke i duzo najazdow jest to zaczely sie robic cofki. Mortiis Dzialaj cos. ALbo zrob exp x10 na 2h przynajmniej.
krzysiek_15
09-08-2009, 22:52
@Garget
wez sie ogarnij z tego co wlasnie przeczytalem caly temat patrzac na godziny siedzisz od samego ranca do teraz. wyjdz na dwor!! albo chociaz od kompa.
NIech apo upadnie i bedzie git!!! albo niech wlacza dopiero od 1.09 i bedzie git!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.