View Full Version : I wszystko wiadomo.
Wiadomo juz dlaczego byly te cofki/crashe:
00:15 Cineq: [1434]: Aziel skopiowal kaptur, a jakis inny koles podobno skopiowal golden bolta 7 x
00:15 Marko Knight: [296]: wszyscy mowia ze bedzie xd ktos mi powiedzial ze koles ma 8 boltow teraz XD
00:15 Just Goodlike: [67]: Japa nic nie sklonowal ;x
00:15 Kapitan Kiszka: [21]: klonowal
00:15 Belushia: [765]: Cineq ale to nie jest potwierdzone przez Gma...
00:16 Kapitan Kiszka: [21]: jest.. tygrys pisal..
00:16 Samentis: [754]: Nie da sie kopiowac na apo ; O
^ Tu jebnalem XDD Wogole sie nie da. A ja jestem tego zajebistym przykladem XD Tak samo Doon, i paredziesiat innych osob. :D
00:17 Master Shidishi: [1550]: delete powinni dostac psy :<
00:17 Cineq: [1434]: Przez przypadek skopiowal to za co delete?
00:18 Cineq: [1434]: Ban jest za swiadome wykorzystywanie bledow gry : o On chcial przelozyc eq i wyslal je parcelem zwyczajnie a chwile potem nastapil crash. Po restarcie itemy mial zarowno w bp jak i w dp, w parcelu
Fajowo, nie?
Bedzie cofka i hoy :) Ja przez te jebane crashe stracilem klapy pande i c arrow :<
rotfl xd niech mortiis zabierze im te itemy i juz : ) i moze niech to naprawi? bo zaraz znajda sposoby na crashowanie servera i bedzie w chuj itemow xf
/chojrak
Pampalini
10-08-2009, 00:32
Aha no i ? skopiowali przypadkiem i tu nie ma nikt nic do gadania, cofki nie będzie bo jest raczej nie potrzebna. Zazdrościsz im że skopiowali sobie przypadkiem rare itemsy ??
Po pierwsze nikt nic nie skopiował , a jak nawet Gz.
Po drugie cofki nie bedzie wiec niema co sie tak stresowac.
Aha no i ? skopiowali przypadkiem i tu nie ma nikt nic do gadania, cofki nie będzie bo jest raczej nie potrzebna. Zazdrościsz im że skopiowali sobie przypadkiem rare itemsy ??
Jesteś imbecylem... Cofka powinna byc bezwzględnie, a ci którzy sklonowali powinni zostać ukarani deletem i nie pieprz plz, że to był przypadek.
HAHAHAH. Dalem do podpisu Twoje cytaty i juz napinasz. ; ]
Mam tyle kasy, ze moglbym sobie pare kapturow kupic. ;x
btw, jezeli to prawda, to ofc ze zazdroszcze... ;c A co, Ty bys nie chcial dodatkowej stowy w kieszeni? ^^
btw. Kiedys dalo sie kopiowac itemy. Wysylalo sie parcel sekunde przed restartem. ; ] Wierzcie mi ze sie dalo.
Mozliwe ze Aziel natknal sie na ten sam blad, pod inna postacia. A cofki moga byc dlatego, ze nie wiedza na ktorej postaci ejst kaptur, a przeciez nie skasuja wszystkich charow ;c
I Aziel, skad slyszales ze owner Mazurka chce zniszczyc APO? XD
Od Grulixa? To by do niego pasowalo. ;c
Pozdro ogary, ide spac.
jeśli ma być cofka znów to spadnie mi 15lvl alewole 15lvl w pizde niż pół serwa ma miec rare itemy , najlepiej zróbcie cofke jurto rano i wieczorem na cala noc exp x10
jeśli ma być cofka znów to spadnie mi 15lvl alewole 15lvl w pizde niż pół serwa ma miec rare itemy , najlepiej zróbcie cofke jurto rano i wieczorem na cala noc exp x10
ales idiota jest cofka itemow nie leweli .. nie raz juz byla wiec ogarnij
Ciapeq Shooter
10-08-2009, 08:15
Ja pier... Gm Powinien się dowiedzieć dokładnie kto robi crash'e i Delete a cofki nie powinno być
00:17 Master Shidishi: [1550]: delete powinni dostac psy :<
00:17 Cineq: [1434]: Przez przypadek skopiowal to za co delete?
To mnie najbardziej rozśmieszyło :D Shidishi jedzie po każdym postacią za 350zł :/ PeH
Delete Dla Shidishiego!!!!!!!!!
Co do crashów. Mi się nawet podobało xD To napięcie każdy czeka aż serv on bo będzie exp x10, serv włacząny all gonią na respy orb->orshe cod-> kingi magic itd. Wszystko zajęte. Wreszcie gracz znajduje respa dla siebie i co? Crash!! XD
silver ghostek
10-08-2009, 08:50
Ale jestem slawny ^^ :D
Po wyslaniu itemow na noob chara wystapil crash i mialem 2 kaptury xd. Sprawe zglosilem Mortiisowi wiec po co ta afera? :f I tak bedzie cofka.
@Fraelek
sam kopiowales kase na zarexie o.o
btw. chcesz wiedziec jak to bylo? Wiec tak...
Siedzialem na Qlimax'ie, wyslalem itemy na druida, poszedlem na statek i crash... Po wlaczeniu serva wlogowalem sie na Qlimax'a i zobaczylem ze jest na nim eq, ktore wyslalem na druida. Logam na druida a tam parcel z itemami. :O Widzisz w tym cos zamierzonego?
Świat jest zuy :(
10-08-2009, 08:53
Ten cały świat jest zuy i to bardzo :(
Bana im za klona dać! :mad:
!!sQaua!!
10-08-2009, 09:08
No nie. a ja wczoraj tyle expa wbilem...
+221,310,395
z 37 lvli w 24 h... z 400 na 437 zaaaaaaal. Niech mi tylko to cofnie >.<
Ale jestem slawny ^^ :D
Po wyslaniu itemow na noob chara wystapil crash i mialem 2 kaptury xd. Sprawe zglosilem Mortiisowi wiec po co ta afera? :f I tak bedzie cofka.
@Fraelek
sam kopiowales kase na zarexie o.o
btw. chcesz wiedziec jak to bylo? Wiec tak...
Siedzialem na Qlimax'ie, wyslalem itemy na druida, poszedlem na statek i crash... Po wlaczeniu serva wlogowalem sie na Qlimax'a i zobaczylem ze jest na nim eq, ktore wyslalem na druida. Logam na druida a tam parcel z itemami. :O Widzisz w tym cos zamierzonego?
1. Nie na zarexie. ; ]
2. Ty ocipiales? ; O
Miec 2 kaptury i zglosic to do gm'a. ;c Dostales przynajmniej cos fajowego?
Nie wiem... np. darmowy pacc?
btw, nie spinaj sie ;c nie ma powodu.
@down.
W sumie prawda, ale zobacz.
Mogli by go nie zlapac, a ile by byl do przodu. ;c
1. Nie na zarexie. ; ]
2. Ty ocipiales? ; O
Lepiej zgłosić niż dostać delete ;)
silver ghostek
10-08-2009, 09:19
1. Nie na zarexie. ; ]
2. Ty ocipiales? ; O
@down.
W sumie prawda, ale zobacz.
Mogli by go nie zlapac, a ile by byl do przodu. ;c
Nie zalezy mi na kasie bo mam w chuj.
@Deads
AHA
Nie zalezy mi na kasie bo mam w chuj.
ŁaaaaŁ... Tani lans. ;c
@topic.
Juz ponad 10 godzin nie ma crashy...
Zreszta, skoro tak to watpie czy to przez Aziela byly...
Przeciez dobrowolnie oddal skopiowany kaptur. ;c
Deads Shooter III
10-08-2009, 09:34
zastanów sie Vivek co ty pier...
każda postać ma po kilku ovnerów
a jeżeli miałem 4 bany to kur.. czemu placzesz popatrz na bany skocia,neko, i innych bany
Dexter Rook Sorcerer
10-08-2009, 09:51
Mogę wstawić filmik jak takie coś mi się zdarzyło,wysłałem parcela na drugiego chara,patrze przekładam itemki do bp,a one są nadal w parcelu,i w bp XD
Marcelllo
10-08-2009, 10:03
xD Ja tam bym się cieszył... :D Szkoda, że nie wiedziałem kiedy będą crashe bo by już były dsm'y plecakami na rooku ^^ :D Bo wszędzie można kopiować kasę, tylko trzeba umieć wywołać crasha i przy tym kopiować ;) Ale i tak nie gram już prawie to mi to wisi ;d Aziel się podzielił ze mną 34 kapturami to jest spoko :o <ironia> ;d Znając życie by nie ryzykował utraty obu, żeby je oba skopiować :D
Mc Maciek
10-08-2009, 10:21
Dajcie trochę czasu Mortiisowi na rozpracowanie tego. To nie jest tak hop, siup! W tym momencie, to tylko utrudniacie pracę.
Jeśli ktoś wie coś więcej w sprawie tych crashy, proszę o kontakt na PW. I nie zakładajcie więcej takich tematów, bo człowieka szlag trafia...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.