View Full Version : P?ac?ca wyszukiwarka, 22 dni po 5-7 minut i 25 $ zarobione
DannRook
10-08-2009, 19:48
Witam serdecznie.
Przedstawiam wam przeglądarkę, która jest połączeniem praktycznie wszystkich przeglądarek, począwszy od google poprzez yahoo, microsoft kończąc na MSN.
Bez bólu dzięki świetnemu cheatowi( 5 minut dziennie, po 22 dniach 25 dolarów!)
Scour płaci wam za ocenianie oraz wyszukiwanie stron na scour.com
Oni zyskują kasę z reklam więc opłaca im się płacić userom za odwiedzanie ich przeglądarki. Za każdą ocenę dostaje się 1 punkt, za każde wyszukiwanie dostaje się 1 punk, na 1 wyszukiwanie można ocenić 2 strony więc na jedną "sesję" dostaje się 3 punkty.
Maksymalna dzienna ilość punktów to 300(100 za wyszukanie, 200 za ocenianie). Aby wypłacić kasę trzeba mieć 6500 punktów, czyli trzeba kilkać 22 dni. Wydaję się to dość długo ale leci to bardzo szybko.
Po 22 dniach po 300 pkt możemy wypłacić 25 $. 22 dni razy ok. 6 minut to wychodzi 132 minuty, nieco ponad 2 godziny, przy łączu większym niż 1 mb, czas może ten spaść do 1.5 h a nawet mniej, to jest kwestia prędkości klikania i wyszukiwania. 75 złotych w 2 godziny, mało?, nie sądzę.
Przy cenie pacca 82 złote, w 22 dni zarobicie na pacca, dołożyć ze swoich bd musieli tylko 7 złotych. Oczywiście możecie za te pieniądze kupić piłkę, mp3 czy obojętnie co, ale nie będziemy tutaj o tym dyskutować :p
Jak się zarejestrować?
1. Scour - Scour (http://scour.com/invite/corso12)(przetransportuje cię od razu do rejestracji) Chyba, że nie chcesz darmowych 50 punktów to www.scour.com
2. Rejestracja - Znaczenie słów
a) Your Full Name - Twoje imię (ewentualnie nazwisko)
b) Pick a username - twój login i zarazem nick ba scour
c) Account Password / Confirm Password - twoje hasło / powtórz hasło
d) Email Address - twój adres e-m@il (wymagane jest potwierdzenie maila [zazwyczaj jest w spamie te potwierdzenie])
e) Age - Wiek (musisz mieć więcej niż 13 lat) - Zaznaczamy rocznikiem
f) Enter the code - Przepisz kod z obrazka (jak jest odstęp pomiędzy znakami zrób spację)
g) I agree to the Terms of Service and Privacy Policy. - Zaznacz że się zgadzasz
h) Klikasz na join now
i) Czekasz na email potwierdzający (uwaga, może się znajdować w folderze ze "spamem"
Obsługuje maile z gmaila, hotmaila, interii, onetu, nie wiem czy działa na wp/o2 bo nie było ich na liście kompatybilnych mailów.
Dlaczego dodałem tutaj mój link referencyjny?
Ty na tym nic nie tracisz a ja zyskuję 25% kwoty, którą zarobisz, jest ona wypłacana bezpośrednio do mnie, tobie nie jest nic zabierane.
Jakie masz z tego korzyści? Dostajesz 50 punktów na start, uwierz na start to dość dużo. Możesz oczywiście nie wchodzić przez mój link, ty nie dostaniesz 50 pkt, ja nie dostanę 25%. Natomiast, byłbym niezmiernie wdzięczny jakby każdy kto się rejestruje wchodził by przez mój link.
Teraz gwóźdź programu.
Wydaje Ci się nużące takie wpisywanie haseł i ocenianie, teraz jest półautomatyczny cheat, który skróci twój czas poświęcony o 200%.
Jak zarabiać bez bólu?
Wystarczy, że się zarejestrujecie tak jak napisałem wcześniej. Wejdziecie na stronkę bota http://www.scourcheats.yoyo.pl/ , klikniecie na link w opisie 4-tego czita i otwiera wam się stronka scour (musicie być zalogowani na swoje konto), następnie oceniacie dwie strony (jeżeli nie wiesz jak ocenić stronę to tutaj masz screena
I następnie klikasz napis "Odśwież", który znajduję się po lewej stronie na górze i tą czynność powtarzasz, dotąd aż nabijesz 300 pkt (dziennie możesz nabić tylko 300pkt) Za jedną ocenę strony dostajesz 1pkt, czyli za dwie oceny 2pkt i za odświeżenie strony (nowe wyszukanie słowa) 1pkt, czyli w sumie 3pkt. Za każdym razem musisz ocenić dwie strony i odświeżyć główną stronę napisem "Odśwież" to, że ocenisz trzy strony nie da Ci więcej punktów!
Życzę miłego nabijania punktów!
Rejestracja na Paypalu myślę, że bd bezproblemowa dla większości, w razie czego pisać.
Byłbym wdzięczny gdybyś i ty wszedł na stronę poprzez mój link
http://scour.com/invite/corso12
Nic nie tracisz, ja zyskuję, ty zyskujesz (50 pkt)!
Revoltadek
10-08-2009, 21:19
Wątpie, że to działa. Nie chce mi się sprawdzać. Dlaczego? Dlatego, ze probowalem już zarabiać tymi sposobami i zawsze nie dalo sie na tym zarobić nawet 1 złotówki. Dlatego wiecie jaką dam wam rade? Chcecie zarobić idzcie to prawdziwej legalnej pracy bo na takich stronach nie da sie zarobić. Nie wiem! Może ten twój sposób jest Cudem! Ale osobiscie w to wątpie. Jak ktos sie wypowie kto juz zarabial z tej strony i tym sposobem moze sie skusze. Ale na obecną chwile mówie, ze zarabianie na stronach tego typu to jedno wielkie bagno ;).
@down.
Od kiedy My na Ty? Hyy? Idioto to sobie możesz mówić do kolegów dziecko.
I na przyszłość " Chamscy " A nie.. " Hamscy "
Aaa! i jeszcze, czytanie ze zrozumieniem się kłania.. Napisalem, ze probowalem juz zarabiac takimi sposobami, ale co tu sie dziwić. Jak ktos nie umie pisać to czytać tez nie umie prawda?. Poza tym, jeżeli Ja gówno wiem o zarabianiu pieniedzy to naprawde Ty musisz być mistrzem ; d. Jezeli sprzedawaniem Kcc na allegro lub odsłanianie stron nazywasz pracą to tylko zostało bić Ci brawo ! ; d. Na tym czymś możesz sobie dorobić, a nie zarobić. Na przyszłość " Idioto " ; d.
DannRook
10-08-2009, 21:23
Wątpie, że to działa. Nie chce mi się sprawdzać. Dlaczego? Dlatego, ze probowalem już zarabiać tymi sposobami i zawsze nie dalo sie na tym zarobić nawet 1 złotówki. Dlatego wiecie jaką dam wam rade? Chcecie zarobić idzcie to prawdziwej legalnej pracy bo na takich stronach nie da sie zarobić. Nie wiem! Może ten twój sposób jest Cudem! Ale osobiscie w to wątpie. Jak ktos sie wypowie kto juz zarabial z tej strony i tym sposobem moze sie skusze. Ale na obecną chwile mówie, ze zarabianie na stronach tego typu to jedno wielkie bagno ;).
To nie jest Bux idioto ^^
Te strony wypłacają pieniądze, kolega wypłacił już 25 dolców.
Oni na tobie zarabiają, im zależy żebyś klikał bo oni dostają za to dużo większe pieniądze niż ty.
Wiesz jak mnie wkur*iają tacy ludzie jak ty? Nie przetestuje, ale już musi skomentować, nie używasz nie komentuj, jacy ludzie tutaj są hamscy, omg^^
@topic
Strona jest w 100% wypłacalna, przecież sam ją używam.
Strona jako, że jest na razie mało znana to musi dbać o klientów, wy klikacie oni dajmy na to zarobiąna 1 odsłonie 2 centy, wy dostaniecie 1 centa i to jest taki łańcuch, wartości ofc przykładowe.
To, że bux.to wypłaca po pół roku albo wcale to nie jest wina nowych stron, które nie mogę się rozwinąć przez takie osoby jak ty, które muszą dodawać swoje 4 grosze, a gówno wiedzą.
@topic
Przecież te strony muszą zarabiać na siebie, jak mają na tobie zysk to chyba muszą o ciebie "dbać" szczególnie, że jest to strona mało popularna, bo jak nie wypłacą ci kasy to wiedzą, że powiesz znajomym i tak drogą pantoflową rozejdzie się wieść, że ta strona kasy nie wysyła.
Rozumiecie to?
Maślanka
10-08-2009, 22:27
Może i działa, ale mam lepszą zabawe, i to za bardziej poważne pieniądze, a nawet bardzo poważne... Na początku 50 koron szwedzkich (20 zł) na godzine a później 50 funtów ( 200 zł? ), siedzisz ile chcesz.
DannRook
10-08-2009, 23:14
Może i działa, ale mam lepszą zabawe, i to za bardziej poważne pieniądze, a nawet bardzo poważne... Na początku 50 koron szwedzkich (20 zł) na godzine a później 50 funtów ( 200 zł? ), siedzisz ile chcesz.
Może podzielisz się z nami linkiem?/?/?/?
Exevo knight
11-08-2009, 00:13
A ja spróbuję, wyślij mi na pw swoje gg bo nie mogę się połapać ;d
PadaszNa2Hity
11-08-2009, 00:15
Te strony wypłacają pieniądze, kolega wypłacił już 25 dolców.
a kolega kolegi mojego brata zna fajna stronke , na ktorej zarobia 1000zl za 5 minut klikania tygodniowo, znalazl tez tam milosc swoejgo zycia i grono przyjaciol.....
. Ale na obecną chwile mówie, ze zarabianie na stronach tego typu to jedno wielkie bagno .
100% racji. Jak chcesz zarabiac idz na budowe, poroznos ulotki albo idz na jakiegos pomocnika do warsztatu. Jedyne wyplacalne strony jakie znam to te z zakladami i pokerem, ale rownie dobrze mozesz starcic na nich sporo kasy.
A ja spróbuję, wyślij mi na pw swoje gg bo nie mogę się połapać ;d
Skoro nie mozesz sie polapac przy takim prostym opisie to lepiej sobie odpusc.
Exevo knight
11-08-2009, 00:22
@up
Nie chodzi mi o to co tam pisze tylko o coś czego nie opisał O.o Ehh... wystarczy pomyśleć, nie? :|
Revoltadek
11-08-2009, 07:00
100% racji. Jak chcesz zarabiac idz na budowe, poroznos ulotki albo idz na jakiegos pomocnika do warsztatu. Jedyne wyplacalne strony jakie znam to te z zakladami i pokerem, ale rownie dobrze mozesz starcic na nich sporo kasy.
A Ty myślisz, że jak wlasnie zarabiam? : > Pracuje na budowie, i wlasnie za pare min wybieram sie do pracy :>. Ale szczerze mowiąc, mam już dość roboty fizycznej i biegania przez 8h z pustakami i cementem ;>. Chociaż jeden normalny ktory rozumie, ze na stronach tego typu nie da się zarobić ponieważ większość to sciema ;>
DannRook
11-08-2009, 09:23
Widać, że chłopaki ze wsi ^^
Wiecie co to jest reklama? Przykładowo 1000 stron się zgłasza do takiej przeglądarki, płacą jej właścicielom 2 grosze za 1 odsłonę, oni tobie zapłacą 0.5 grosza. Mają 1.5 grosza do przodu, przy 1000000 sami sobie obliczcie ile zarobią na miesiąc. Po co mają nie wypłacić pieniędzy, jeżeli oni na tobie zarabiają, jeżeli nie wypłacą ci kasy, nie bd klikał, oni stracą kasę z reklam, i kilkunastu użytkowników/twoich znajomych.
Powiedzcie, dlaczego piszecie coś co wam się "wydaje" ?
Jak wiesz to piszesz, jak nie wiesz/nie korzystałeś nie piszesz.
Jest taka zasada, że jak się na czymś nie znamy, nie wypowiadamy się na ten temat. Możecie sobie z kolegą pogadać o pusakach i cemencie, ale nie wypowiadajcie się na temat internetowej reklamy, oke?
Przecież jak nie chcesz to nie używaj, ale nie zniechęcaj innych ^^
@edit
Dla nie kumających ss
http://img194.imageshack.us/img194/7462/ssssvas.jpg
@down
Oke.
PadaszNa2Hity
11-08-2009, 11:09
Ok, kilkaj sobie dalej w te znaczki nikt ci nie zabroni. Gorzej bedzie jak wlasciciel stronki wezmie calosc dla siebie, zamknie ja i zacznie szukac frajerow na nowej stronie. Jak zarobisz juz te 25$ to daj jakies potwierdzenie, wtedy sie przekonamy kto mial racje.
Ankarius
11-08-2009, 13:50
Yhy... kolejna ściema z zarobkiem na wyszukiwarce........
Revoltadek
11-08-2009, 18:10
Wiecie co to jest reklama? Przykładowo 1000 stron się zgłasza do takiej przeglądarki, płacą jej właścicielom 2 grosze za 1 odsłonę, oni tobie zapłacą 0.5 grosza. Mają 1.5 grosza do przodu, przy 1000000 sami sobie obliczcie ile zarobią na miesiąc. Po co mają nie wypłacić pieniędzy, jeżeli oni na tobie zarabiają, jeżeli nie wypłacą ci kasy, nie bd klikał, oni stracą kasę z reklam, i kilkunastu użytkowników/twoich znajomych.
Powiedzcie, dlaczego piszecie coś co wam się "wydaje" ?
Jak wiesz to piszesz, jak nie wiesz/nie korzystałeś nie piszesz.
Jest taka zasada, że jak się na czymś nie znamy, nie wypowiadamy się na ten temat. Możecie sobie z kolegą pogadać o pusakach i cemencie, ale nie wypowiadajcie się na temat internetowej reklamy, oke?
Przecież jak nie chcesz to nie używaj, ale nie zniechęcaj innych ^^
Słuchaj no, pionku ;>. Wole byc chłopakiem ze wsi niż tak jak Ty ***** dziecko na każdą dyske czy impreze prosić kase od Matki czy Ojca. Moge być chlopakiem ze wsi, ale wiesz co Ci powiem? Na tej budowie " na wsi " zarabiam w 1 dzień więcej niż ta twoja stronka. Poza tym, tacy rozpuszczeni za hajs rodziców szczeniacy jak Ty nigdy nie beda wiedzieli co to robota fizyczna bo bedziesz siedział na dupie i ciągnał flote od rodziców. Tak jest najlepiej prawda? Dla Ciebie Moge być chłopakiem ze wsi ;), leje na to co w ogole do mnie tam pierdolisz :> Tylko Ty chłopaczku z miasta zapraszam na jeden dzień na taką budowie ;) Bo człowiek " ze wsi " chciałby zobaczyć jak człowiek " z miasta " taki bałwan jak Ty radzi sobie na budowie ; >.
Leje na to, co Ty sobie tam myślisz. Dla mnie strony tego typu to scierwo. Zresztą ludzie też wiedzą coś na ten temat skoro nastawieni są na nie ;>. Emsss.
Quiet v 2.0
11-08-2009, 18:44
Niech to ktoś przetestuje. Jak będzie pewność, że wypłacalni są, to zarejestruje się i zarabiać na pacc będę :P
DannRook
11-08-2009, 20:06
Za 10 dni, dam wam ss z wyciągu tych 25 dolców.
I wtedy może się do tego przekonacie, ja jestem przekonany więc jadę z tym koksem :p
Marcelllo
11-08-2009, 20:10
Ja się zarejestrowałem i zobaczymy:
http://i28.tinypic.com/2e2p3kl.jpg
Dziś więcej nie da rady ^^ Zobaczymy za 3 tygodnie ;) Zajęło to hmm 40 minut? :D (z doglądaniem do trainera) :D Jak będzie all dobrze to pacca sobie na rl zamówię :D
PS. A czytałeś to:
Currently our review queue can take anywhere from 2-4 weeks.??
Guzek_II
11-08-2009, 20:58
Robota dla głupich. Byłem u wujka na żniwach 4 dni to 50 euro i 100 zł zarobiłem... Nie lepiej troche fizycznie popracować? Niż się bawić w idiotyczne strony? Jesteś ze ślaska, ale nie masz ambicji do ciężkiej pracy, pozatym wyglądasz jak dziecko(chyba, że się zmieniłeś ;). Jeszcze raz Ci powtórze ROBOTA GŁUPICH !
DannRook
11-08-2009, 21:08
Robota dla głupich. Byłem u wujka na żniwach 4 dni to 50 euro i 100 zł zarobiłem... Nie lepiej troche fizycznie popracować? Niż się bawić w idiotyczne strony? Jesteś ze ślaska, ale nie masz ambicji do ciężkiej pracy, pozatym wyglądasz jak dziecko(chyba, że się zmieniłeś ;). Jeszcze raz Ci powtórze ROBOTA GŁUPICH !
Co ma robota na żniwach do zarobienia sobie w wolnym czasie, który ktoś poświęci na klikanie przez 5 minut i może sobie dorobić do ciężkiej pracy?
Owszem jestem ze śląska, jeżeli ktoś mnie o coś prosi to nie ważne czy ciężka czy lekka praca to pomogę, ale oczywiście za darmo, jeszcze taki, żeby od rodziny kasę brać to nie jestem. Przecież to jest temat jak sobie można dorobić na pacc w wolnej chwili(7 minut dziennie :o) a nie temat jak sobie zarobić na nowy komputer czy coś droższego bo powiem ci tak, łatwo przyszło łatwo poszło. Zarobionej kasy ciężką harówą nie oddasz, żeby mieć pacc a taką kaskę "z niczego" możesz sobie na ten cel przeznaczyć. Co do braku ambicji i chęci pracy to uwiesz, że się mylisz, w przyszłym roku pójdę sobie gdzieś dorobić bo dodatkowa kasa zawsze się przyda, czy to na lepsze buty czy to na jakiś fajny ciuch, nie trzeba ciągle od rodziców brać.
Co do dziecinnego wyglądu to łap fotkę ^^ trochę nieaktualna i tak.
jbc. to jestem spocony bo graliśmy meczyka Polska vs. Niemcy :p
1 od lewej^^
Guzek_II
11-08-2009, 21:41
Ja poprostu chciałem Ci uświadomić, że to robota głupich. Tak samo było otineo. Dla mnie jest to nudne i monotonne ;), rób jak uważasz, ale ja wole przeznaczyć wolny czas na gre na komputerze, lub obejrzenie jakiegoś filmu lub "demotywowanie" ;P. A co do zarobku, nie ważne ile bym się kłócił, oddawał pieniądze to i tak do mnie wrócą ;). Trocha się zmieniłeś(...) wymężniałeś, to ost. zdania nie było xD
Kur** odezwal sie miastowy... Myslisz, ze ludzie ze wsi sa gorsi od ciebie, czy tych innych mieszczuchow? Mylisz sie! Jak narazie, to rodzice za mnie decyduja gdzie mieszkam, bo jestem na ich utrzymaniu i mieszkam na wsi ;o
@Revoltadek
Akurat wiem ile na budowie zarabiaja i musze przyznac, ze to calkiem nie male sumki ;> Place sa nawet dwukrotnie wieksze niz maja ci, co siedza za biurkiem :]
@topic
Sciema i nigdy sie na takich badziewnych stronach nie zarejestruje... Forget about this.
Tak jak ktos powiedzial, to lepiej juz isc pomoc przy zniwach komus i zarobic chociaz te 50zl na dzien. Przynajmniej sie nie nudzisz i wiesz, ze na pewno otrzymasz wyplate ;x A podawanie belek ze slowa, czy zwalanie ziarek, to lekka robota ;] Ewentualnie mozna isc do jakiegos znajomego, co ma firme budowlana i zapierdzielac tydzien przy lopacie i 300-400zl w kieszeni tez zgarniesz :] Przy betoniarce tez leciutka robota ;]
DannRook
12-08-2009, 09:11
Kur** odezwal sie miastowy... Myslisz, ze ludzie ze wsi sa gorsi od ciebie, czy tych innych mieszczuchow? Mylisz sie! Jak narazie, to rodzice za mnie decyduja gdzie mieszkam, bo jestem na ich utrzymaniu i mieszkam na wsi ;o
@Revoltadek
Akurat wiem ile na budowie zarabiaja i musze przyznac, ze to calkiem nie male sumki ;> Place sa nawet dwukrotnie wieksze niz maja ci, co siedza za biurkiem :]
@topic
Sciema i nigdy sie na takich badziewnych stronach nie zarejestruje... Forget about this.
Tak jak ktos powiedzial, to lepiej juz isc pomoc przy zniwach komus i zarobic chociaz te 50zl na dzien. Przynajmniej sie nie nudzisz i wiesz, ze na pewno otrzymasz wyplate ;x A podawanie belek ze slowa, czy zwalanie ziarek, to lekka robota ;] Ewentualnie mozna isc do jakiegos znajomego, co ma firme budowlana i zapierdzielac tydzien przy lopacie i 300-400zl w kieszeni tez zgarniesz :] Przy betoniarce tez leciutka robota ;]
Kur*a nie wytrzymam z wami, co ma kur*a 10 godzin machania łopatą i noszenia pustaków do klikania przez 5 minut? Czy ja ku*wa tutaj napisałem, że tutaj się zarabia 1000 złotych? Nie po prostu to jest metoda, na "darmowy" pacc, bez żadnej praktycznie pracy.
Nie chcesz nie korzystaj, ale za wasze dezyderaty dziękuje, ale to nie w tym temacie, także STFU, oke?
Słoma z butów wychodzi ^^
Won z tym reflinkiem.
Chcecie się zarejestrować to zapraszam na www.scour.com
DannRook
12-08-2009, 18:33
Won z tym reflinkiem.
Chcecie się zarejestrować to zapraszam na www.scour.com
Nie uważasz, że jak daje wam dobry sposób na free pacca, to twoim "moralnym" obowiązkiem jest to, żeby wejsc akurat przez mój link, szczególnie, że na tym nic nie tracisz. Oczywiście możesz sobie wchodzic przez normalny link, ale czy to wtedy jest uczciwe wobec mnie? Ty nic nie tracisz a możesz się odwdzięczyc komuś, kto ci to pokazał. Czesc.
Marcelllo
12-08-2009, 18:53
@ 2x up - Napisał przecież, jeśli chcesz -.-
@topic - 650 ;s
Sopranic
12-08-2009, 22:02
A Ty myślisz, że jak wlasnie zarabiam? : > Pracuje na budowie, i wlasnie za pare min wybieram sie do pracy :>. Ale szczerze mowiąc, mam już dość roboty fizycznej i biegania przez 8h z pustakami i cementem ;>. Chociaż jeden normalny ktory rozumie, ze na stronach tego typu nie da się zarobić ponieważ większość to sciema ;>
Wy myślicie że na budowie jest tak łatwo?Tam trzeba Zapindalać!Tam nie ma że tyłek przed kompem i se reklamki oglądasz.Ja u prywaciarza robiłem kopałem mu kawałek ziemi pod szopke i potem piasek woziłem w taczce,pracowałem 2 dni,bo miał wymogi,stały 2 drzewka i nie chciał żeby mu się ziemia posypała na te drzewka,więc miedzy tymi 2 drzewami miałem układać ziemie w kształcie kwadratu(wbijasz łopatę z 4 stron i wyjmujesz kawał ziemi)i układać w prostokąt.I prywaciarz nawet trochę pomagał,a nawet mi przyciął gałęzie,żebym umiał wykopać pod drzewem.A na budowie to nie ma że będziesz się bawić.Wolałem iść na mechanika niż na budowlańca,bo mechanik w zakładzie se siedzi i samochody robi,nie zawsze jest robota,więc można liczyć na chwile przerwy.A na budowie,to w upał udaru można dostać,nadwyrężyć się,zerwać ścięgno,jak się jest dekarzem to można z wysokości walnąć w ziemie.Więc lepiej jak dla własnego bezpieczeństwa posadzi tyłek przed kompem i spróbuje przez neta coś zarobić.Jak nie jest pełnoletni to ma czas na ciężką prace,niech się cieszy wolnością jak na razie.Bo w pracy jest urlop a nie wakacje.
@Topic.
DaanRook napisz na gg moje 15543037.
Wy myślicie że na budowie jest tak łatwo?Tam trzeba Zapindalać!Tam nie ma że tyłek przed kompem i se reklamki oglądasz.Ja u prywaciarza robiłem kopałem mu kawałek ziemi pod szopke i potem piasek woziłem w taczce,pracowałem 2 dni,bo miał wymogi,stały 2 drzewka i nie chciał żeby mu się ziemia posypała na te drzewka,więc miedzy tymi 2 drzewami miałem układać ziemie w kształcie kwadratu(wbijasz łopatę z 4 stron i wyjmujesz kawał ziemi)i układać w prostokąt.I prywaciarz nawet trochę pomagał,a nawet mi przyciął gałęzie,żebym umiał wykopać pod drzewem.A na budowie to nie ma że będziesz się bawić.Wolałem iść na mechanika niż na budowlańca,bo mechanik w zakładzie se siedzi i samochody robi,nie zawsze jest robota,więc można liczyć na chwile przerwy.A na budowie,to w upał udaru można dostać,nadwyrężyć się,zerwać ścięgno,jak się jest dekarzem to można z wysokości walnąć w ziemie.Więc lepiej jak dla własnego bezpieczeństwa posadzi tyłek przed kompem i spróbuje przez neta coś zarobić.Jak nie jest pełnoletni to ma czas na ciężką prace,niech się cieszy wolnością jak na razie.Bo w pracy jest urlop a nie wakacje.
No tak, tylko gorzej, jak mechanik jest lipny i nie ma klientow ;o A na budowie w porzadnej firmie spokojnie wyciagniesz 4tys~ jak praca jest non stop, a przewaznie tak jest :)
Tak apropo, to strasznie ciezka prace miales... -.- W tym roku praktycznie caly czas bylo miekko w ziemi i lopata zapewne wchodzila jak w maslo... Bys pokopal w kamieniach/suchej ziemii, to bys sie dowiedzial co to jest... Normalnie przekopiesz 20m, a w kamieniach 5m max :o
Oczywiście za pomocą Twojego linku, ludzie są zawistni więc bedą robić inaczej. bynajmniej Ty proponujesz dobre warunki + wyjaśnienie sprawy, ja odwdzięczam sie twoim linkiem . Dzięki i pozdrawiam :)
Marcelllo
17-08-2009, 11:06
Wiesz co? Myślę, że Ci nie wypłacą kaski :D I mam do tego myślenia powody:
Poczytaj sobie FAQ, trochę Ci to zajmie, ale sobie zobacz tam podpunkt o wyszukiwaniach i wypłacaniu. Twoje konto na 99% zostanie zbanowane, jeśli używasz cheata ;) Bo tam pisze, że będą sprawdzać czy nie ma bezsensownych wyszukiwań typu "jsaiSIA632" czy "auto, auta, autko" itd.
PS. Po tym jak zauważyłem to coś odechciało mi się nabijać punktów ^^ zobaczymy, czy dostaniesz kasę, jak dostaniesz to się może jeszcze pobawię ;)
Alkaponez
17-08-2009, 12:03
Prosze wchodzcie : D
http://scour.com/invite/Cassan
Oriental
21-08-2009, 22:10
Ej Dann 10 dni minęło więc możesz wtawić tu ss'a z wypłatką. Wtedy uwierze ;).
Marcelllo
21-08-2009, 22:25
@up - czytałeś co pisałem?
Currently our review queue can take anywhere from 2-4 weeks.
Tłumaczenie: Kolejka do wypłaty trwa od 2 do 4 tygodni!!
PS. I tak przy używaniu cheata nie dostanie kasy :) Bana dostanie :(
DannRook
22-08-2009, 13:15
Nie chciało mi się w to klikać więc ss wam mogę pokazać dopiero 31 :p
@marcelllo
Klikam w to, żeby się przekonać czy takie sposoby są dobre do zarobienia na pacc, i czy w ogóle są wypłacane wypłaty. Człowiek uczy się na błędach.
Zobaczymy jak to będzie, tak nie mam co robić na kompie więc poklikać troszkę mogę. Jbc to 31 wrzucę fotkę :p
Co do bana to jeszcze nie dostałem, słowa nie są wpisywane jkdsfhjkfa czy autko auto autko tylko z bogatego słownika, np, 65 catch swim.
Więc jest minimalny procent, że załapiesz bana, on pewnie mają jakiś skrypt na wykrywanie takiego czegoś, bo komu by sięchciało czytać frazy jakie ludzie wpisują w wyszukiwarkę?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.