View Full Version : Schody = Pz
Kapitan Alkohol.
11-08-2009, 01:16
Moja propozycja jest aby na schodach obok mada było pz, jestem pewnien ze poprze to wielu graczy, bo kilka 1000 lvli nie moze zabic jakiegos 1100 ek bo sprzeprza na schodach :|
@Edit
Zapomniałem zrobic jako sonde publiczna : (
Mago Sorcerer
11-08-2009, 01:20
Popieram niedość, że ucieka po schodach to jeszcze bota używa 2x uh pod żąd ? żałosne..
lord max
11-08-2009, 01:27
Tak, tym bardziej jeszcze to ma 2 + i 1 minus, nie możesz sprzedać items jak masz pz i Ci sie nudzi :/ a plusy to tak
1. Jak nie masz aola, nikt Cię tam nie zabije, (możesz spokojnie sprzedać items i wydać je na aol, sl)
2. Nie wkur**a Cię 10 ludzi bijących się jak sprzedajesz items.
Jestem na TAK.
psyhol_psyhol
11-08-2009, 07:02
Moja propozycja jest aby na schodach obok mada było pz, jestem pewnien ze poprze to wielu graczy, bo kilka 1000 lvli nie moze zabic jakiegos 1100 ek bo sprzeprza na schodach :|
1 Bezsens co ci chody dadza jak jest 2 opcja map clik
2 zreszta apo by nie mialo uroku bez nobów którzi uciekaja na schody
3 Czasami masz pk i z kims piszesz to nigdzie nie uciekniesz
zreszta widziałem sam jak uciekales na schody od 1500 lvli wiec nie badz kox do mniejszych od siebie bo uciekaja na schody :)
Z jednej strony przydalo by sie to np do 1k ek nie kozaczyl by 600 lvl na schodach ale jak cie leja we 3-4 <czasem sie zdarza wiecej> to co masz zrobic ? up&down kevinek i jego banda botow stosuja to zawsze :) jestem na nie
Kapitan Alkohol.
11-08-2009, 10:33
Z jednej strony przydalo by sie to np do 1k ek nie kozaczyl by 600 lvl na schodach ale jak cie leja we 3-4 <czasem sie zdarza wiecej> to co masz zrobic ? up&down kevinek i jego banda botow stosuja to zawsze :) jestem na nie
Ale Kevinek i spółka jak są bez Broxa to tez na schodach spierdzielaja, 1 sqm i spam : f
Jestem na tak. Najlepiej by bylo jak by zrobili tak jak na siera. Pvp od 1-100 moga sie bic. 100-199 levele moga sie bic nie wiekszy nie mniejszy. Wiecie o co chodzi?
I bede wbijal 1k lvlowi 700 lvlem i chuja mi zrobi? Nie przejdzie (to do up)
@topic zaznaczylem nie, bo to i tak nic nie da :P
Nie mozesz isc tam? Idziesz na brame! Tam jest jeszcze lepiej... Poza tym co by robili nasi kochani schodziarze Kevinek & spolka, gdyby nie dalo sie tam pucowac schodow nosem :<
Ja mam taki pomysł, że jeśli dany gracz odpali pk/ys to automatycznie włącza mu się PZ na wszystkie schody oraz drabiny w danym mieście.
Dla mnie uciekanie po schodach/drabinach to parodia.
Jestem ZA. !
Pozdroo Amedine. ;*
Maślanka
11-08-2009, 13:01
Jeżeli to możliwe, to można włączyć takie coś, że jak się włączy skula, białego or żółtego, ( Czeronym można gdzie sięm chcęm. ) to nie można chodzić po piramidach/schodach/drabinach, oczywiście będą wyjątki.
Dαniel3k =)
11-08-2009, 13:05
Jestem na nie... Ale jest inny sposób, dać coś takiego jak na 8,42. Zmęczenie na wszystkie czary wchodząc/schodząc po schodach + 1 sek opóźnienia. Wtedy żeby się uhnąć/walnąć czar trzeba by było postać poza schodami tą 1 sek., nikt by wtedy nie mógł biegać po schodach i się uhać.
Dalekowidz84
11-08-2009, 13:18
Tak, tym bardziej jeszcze to ma 2 + i 1 minus, nie możesz sprzedać items jak masz pz i Ci sie nudzi :/ a plusy to tak
1. Jak nie masz aola, nikt Cię tam nie zabije, (możesz spokojnie sprzedać items i wydać je na aol, sl)
2. Nie wkur**a Cię 10 ludzi bijących się jak sprzedajesz items.
Jestem na TAK.
Imbecylu w city masz 2x Mad i jak ci nie pasuje to se idz do drugiego albo do innego miasta <dziecko jakich mało>
Co do propozycji jestem na Tak ,ponieważ myślę ,że było by to dobre rozwiązanie na 12 letnie dzieci -10 pvp jak np Kevinek ,Brox ,Aziel Fujara i wiele innych.
silver ghostek
11-08-2009, 13:25
Imbecylu w city masz 2x Mad i jak ci nie pasuje to se idz do drugiego albo do innego miasta <dziecko jakich mało>
Co do propozycji jestem na Tak ,ponieważ myślę ,że było by to dobre rozwiązanie na 12 letnie dzieci -10 pvp jak np Kevinek ,Brox ,Aziel Fujara i wiele innych.
Z tego co pamietam to ty ode mnie spierdalales na schody a nie ja O.O
@topic
a jak ktoś da pk np. koło mada? :o to nikt z pz po niego nie pojdzie ;f
Marcelllo
11-08-2009, 13:47
Jakbyś chciał tak zrobić, to wszystkie schody i dziury niech będą z pz... Bo tak to ucieka taki trep i weź go ubij :D Ale wtedy, jak kogoś ubijesz, to nie możesz nigdzie iść, więc zaznaczyłem Nie, też tak lubię uciekać :D
haha... Najlepszym pomyslem bedzie....bedzie.....bedzie...UWAGA...TRZYMAC SIE.....Kto wejdzie na chody z pk/ys zostaje automatycznie banowany na 10 lat :D:D
Pampalini
11-08-2009, 17:33
Romek fail xD
Ten pomysł ma plusy jak i minusy
Pomysł mi się podoba lecz było by to trochę głupie z tym zabijaniem .. wiem że wkurzające jest jak ktoś ucieka po schodach więc jestem za wprowadzeniem pz u mada : D
Quiet v 2.0
11-08-2009, 18:42
Powinni dodać pz. Zdarza się, że padają tam low lvl a potem płaczą na PW, żebyś oddał loot :D
Gdzie opcja "Wszystko mi jedno nie gram na APO?
Taką opcję zaznaczyłbym, gdyby istniała.
Mortalix
11-08-2009, 22:05
Pomysł niby dobry, ale bardziej chyliłbym się ku pomysłowi aziela xd
Wiadomo, że gdy na schodach będzie pz noobki będą latać na map clicku : |
Przy pomyśle tego nooba, który znajdziecie tutaj (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=54654) te kozaki z niższymi lvlami mogą próbować szczęścia ; o
Nie wiem czy jest sens robienia tam PZ. Od zawsze nie było tam PZ. Trochę nie ma sensu robić co chwilę pz'ty, bo skończy się na tym, że cały obszar miast będą miały pz.
Z drugiej strony, zobaczymy jeszcze jak wypadnie sonda/ankieta.
Propozycja zostanie rozważona!
Roxinna13
12-08-2009, 08:22
mi się ten pomysł podoba , popieram:D:D:D
No to jest gupie taki ms 1000 ucieka ci po schodach ?? wez i go zabij =.=
popieram
Exevo knight
12-08-2009, 08:52
Jestem przeciw. Jak wam uciekają na schody to bijcie się tam gdzie ich nie ma - proste.
Kapitan Alkohol.
13-08-2009, 23:26
Chodzi mi o to zeby by było na całym tym obszaze a nie tylko schody.
http://i26.tinypic.com/qoun4i.jpg
Pz zaczynalo by sie od chodów i szło do samej gory.
Moim zdaniem to dobry pomysł. Za czasów mojej gry na APO denerwowało mnie to, że w spokoju nie mogłem sprzedać loota, bo obok jakieś tibijskie ustawki były.
Habemus Papam
13-08-2009, 23:41
yhym, bardzo dobra propozycja, zawsze mi to przeszkadzało :p
Maebara Keiichi
14-08-2009, 18:29
No i ta propozycja została już zrealizowana.
Temat i sonda do Zamknięcia.
Wielki Maras
18-08-2009, 23:20
Ok fajny pomysl z tymi schodami ale nie tylko u Mada np na draculach ms itp:D:D:D
Zgadzam się bo jak sprzedawać cokolwiek jak debile się leją nie bojąc się o własne ,,życie"?
pozdrawiam
Quik
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.