Zaloguj się

View Full Version : Od Crasha do Crasha

Kalsek
11-08-2009, 10:44
Witam. Założyłem ten temat z myślą o graczach.
Czy crashe was nie denerwują ?

Czy pamiętacie dzień bez crasha ?

Jak to sie dzieje ? Przecież APO Stoji na profesionalnym serverze.
Dlaczego da sie robić debugi przez spamowanie czarami.
Dlaczego Mortiis nigdy nie odpowiada na raporty tylko Santano.
Dlaczego kiedyś było fajnie a teraz nie jest ?

No to odpowiedzi na te pytania znajdziemy jak nam jakis z Administratorów odpowie.

Ja uważam tak tą sprawe :

Gralem rok temu na apo charem Creavitox. Było bardzo fajnie ale dalem sie zrobic gostek mi ukradl pademke mial 400 + lvl. Od tamtego momętu przestalem grac na apo. Teraz znów wrocilem do gry od 2 tygodni bo kumpel grał. Zaczolem grac wbijam sobie lvl. Zaczolem tez pacc sprzedawac. Pewnego dnia Sprzedalem 2 Pacc'e po 3kcc. Nagle Crash. Po 1h zalogowalem sie cofka. Kody pacc nie dzialaja ja nie mam 6kcc. Ok. Raz moglo sie zdazyc ale teraz caly czas sa crashe i czasem cofki. Podobno na profesionalnym serverze stoji APO , a jednak ,że sie wyłancza. Jak to możliwe ? No wlasnie i tyle chcialbym powiedziec. Piszcie co sądzicie o tym bo naprawde ja już nie moge zboleć

Status: Offline Server nie chodzi juz 25 min.

A co do wynagradzania większym expem. Ja nie siedze 24/7 przy kompe i nie będe od 21 do 24 gral bo jest wiekszy exp. Zróbcie cos z tymi crashami a nie wlaczcie expa na 2 godziny i myslicie ze bedziemy szczesliwi.

adrian rook xD
11-08-2009, 10:48
to jest jakies poje****
juz przez kilka dni czekam z 5 godzin -.-
Moze mortiis sie wkurzy i server usunie :)

Aristes
11-08-2009, 10:48
nie potrzebnie robiłeś mój temat, zrobiłem i opisałem co jest przyczyną najazdów i temat został usunięty. Twój pewnie czeka to samo.
pzdr

Luku Master
11-08-2009, 10:50
Adrian Rook. Jak Mortiis usunie serwer to nie bedzie mial kasy z paccow.:cool:

*Horus*
11-08-2009, 10:52
Popieram Cie, juz mnie wkurwiaja te crashy i cofki.
Prosze gm'ów o naprawienie tego.

Fast Puma -1084 (1134)

Mc Maciek
11-08-2009, 10:54
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=54561

Ile jeszcze takich tematów założycie? Chyba o coś prosiłem, prawda?