View Full Version : Zosta? przy 1 Serverze.
Witam. Chciałbym spytać graczy i was administratorzy. Nie lepiej by było skasować wszystkie servery , a zrobić pożądnie 7.6 ? Żeby lagów nie było, crashow, debugów. Wiem, macie na tym wiekszy zarobek. Ale i tak mało gra osób na tych serverach nowych. Kiedyś było APO 7.6 tylko i było lux. Rok temu gralem nie pamiętam żadnego crasha. No i jeszcze jedno powinniscie wzmocnić ekipe bo jak narazie tylko tutor Santano sie loguje nikt więcej.
To się ciesz, bo bocić możesz, ale nie do końca...
... Właśnie i powybijać tych botków , którzy jadą na wosso ^.^
marcopolo
11-08-2009, 11:04
Witam. Chciałbym spytać graczy i was administratorzy. Nie lepiej by było skasować wszystkie servery , a zrobić pożądnie 7.6 ? Żeby lagów nie było, crashow, debugów. Wiem, macie na tym wiekszy zarobek. Ale i tak mało gra osób na tych serverach nowych. Kiedyś było APO 7.6 tylko i było lux. Rok temu gralem nie pamiętam żadnego crasha. No i jeszcze jedno powinniscie wzmocnić ekipe bo jak narazie tylko tutor Santano sie loguje nikt więcej.
Signed .
Wątpię, że administracja coś takiego zrobi. Za dużo ludzi gra na ROXie, gdyby został usunięty ludzie nie wróciliby na 7.6 tylko poszukali serwerów z podobnymi ratami jak ROX... Gdyby to jednak ode mnie zależało to zostawiłbym zwykłe 8.4x.
Marcelllo
11-08-2009, 13:54
Jestem za... Kiedyś to było coś... Teraz Mortiis się zajmuje trzema serverami, i żadnego nie robi porządnie -.- Niech się podzieli z kilkoma osobami robotą... A jak nie to zostawi tylko 7.6...
Maślanka
11-08-2009, 14:07
Nie usuną, bo mają z tego większe zyski, a 7.6 jest bez tych co wypisałeś, tylko teraz ostatnio się sikacie, bo przez pół dnia był off =/.
Według mnie to zły pomysł, gdyż na Apo 8.42 również gram
Pampalini
11-08-2009, 17:18
Usuną servery , będzie płacz na forum że skasowali im postacie po za tym popatrz ile czasu poświęcili na wbicie takich lvli.
2. mortiis stracił by i graczy i zarobki.
3. Można skasować tylko apo rox 8.42 bo to tylko 4 fun server.
4. JESTEM NA NIE !
Sopranic
11-08-2009, 18:39
Wiesz co?Nie gram na Apo,już od jakiegoś czasu w tibie nie gram.Ale jestem na tak!Bo jak grałem na jednym tylko,wtedy nie było więcej tylko 7.6,to było zajebiście.1 server pff.Pamięta ktoś Skorpiona?Wtedy to była dyscyplina.Bo tyle gm na 1 ots,a teraz?1,czy 2 nowe gm i na 3 servach?Pff,a gdzie życie prywatne?JESTEM NA TAk!
dartchwawa
11-08-2009, 18:44
>Up
robi mi sie slabo jak czytam twoje posty... kazdy nastepny jest gorszy od poprzedniego, nie widac w nich zadnego sensu, nie potrafisz poprawnie ulozyc zdania, nie dajesz odstepu po kropce/przecinku i dziwisz sie ze nie przyjeli cie do zadnej szkoly, procz zawodowki............
>topic
pewnie, ze tak.
Quiet v 2.0
11-08-2009, 18:46
Od kilku dni się zajmują 7.6 bo tam ciągle są crashe, kopiowanie itp. Cofka chyba też będzie. 7.6 to bardzo nie stabilny serwer, więc sądzę, że gdy się uporają z tymi bugami, to zajmą się raczej 8.42/8.5.
Zale, przez ponad pol roku plakaliscie o 8.4+.
Dostaliscie.
Pograliscie pol roku, i chcecie skasowac.
Rly, ogarnijcie sie troche. Mortiis nie bedzie na kazde Wasze zawolanie zmienial serwerow. 8.42 zostanie, a wiekszosc z Was moze zaczac poprawienie 7.6 od swojej gramatyki i kultury.
Jestem na tak, ale Mortiis powiedział, że żadnego serwera nie będzie usuwał :/
Nabijacz Postow
11-08-2009, 20:14
... Właśnie i powybijać tych botków , którzy jadą na wosso ^.^
WYPIERDALAJ?
@topic
Jestem na tak . Ale zostawic 8.42 zrobic jakis nabor tutków na 8.4 i juz
Oczywiście że jestem na TAK. Lepiej się zająć porządnie jednym serverem. :)
@topic
Jestem na tak . Ale zostawic 8.42 zrobic jakis nabor tutków na 8.4 i juz
Ty jestes nabor tutkow.
Na apo musi byc elita, a nie jakis motloch ludzi wybranych na szybko. -.-
Mortarius
11-08-2009, 20:42
Kiedyś jak nie było 8.42 i roxa to ekipa była taka wyczulona na boty że ja go dostałem nie używając bota : D (źle odliczone 10 minut) No ale nieważne.Według mnie propozycja jest super tylko wraz z usunięciem 2 serwerów trzeba by było powiększyć troche mape (tzn. update) bo niektórzy z 8.42 wrócą na stare 7.6 i znowu wszystko będzie pozajmowane :D Ekipa będzie mogła się skupić na 1 serwerze i nie będzie botów ; >
Pampalini napisał:
Usuną servery , będzie płacz na forum że skasowali im postacie po za tym popatrz ile czasu poświęcili na wbicie takich lvli.
2. mortiis stracił by i graczy i zarobki.
3. Można skasować tylko apo rox 8.42 bo to tylko 4 fun server.
4. JESTEM NA NIE !
A teraz dodali 2 gówniane servy, na 1 gra 10 osób :< żałosne lepiej żeby dał 7.6 z amiast 8.42, a RoX.... tak sobie.
MORTIIS DO CHU** WEŚ ZRÓB COŚ Z TYM !!.
Gracze chcą żeby był 2 server 7.6, a ty na to wszystko olewka.
Jak tak dalje bedziesz robił to na 7.6 bedzie ci grało 30 osób....
Zastanów sie nad tym i to powarznie.
@Ankieta
Jestem na Tak.
Wiesz pytanie w sondzie zadałeś takie, że prawie każdy zaznaczy TAK, ale podałeś takie argumenty, które mało kto poprze.
Po drugie jestem pewien, że te argumenty, które podałeś nie zrobią z APO 7.6 pożądnego serwera jak to napisałeś.
Mortalix
11-08-2009, 21:59
Myślę, że Mortiis niepotrzebnie zostawił ten 3ci server (ROX).
Nie do końca ogarniał 2 serwy, a wziął się za trzeci i widac tego efekty ; o
Wg mnie dobrze jest jak jest: }
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.