View Full Version : Nowy 7.6 ci?g dalszy...
Rozmawialem z Mortiisem na twój temat serweru 7.6 z wiekszym expem, takiego serwera nie będzie, jeżeli miał by być kolejny serwer może to być tylko 8.x ;>
Dla mnie to jest nie do zrozumienia kolejny 8.x ;)
Przedstawię wam różne plusy i minusy obu serwerów.
ROX 8.5
- Same caveboty, nawet jak się expi 20h to nikt nie raczy spojrzeć na ten serwer, więc po co on jest? Żeby kase zbierać? I TAK NIKT NIE KUPI SPECJALNIE PACCA BY GRAĆ TYLKO NA TAMTYM SERWERZE, więc jaki sens?
- Na początku cały czas było ponad 150 osób, teraz w godzinach popołudniowych nie przekracza 80 graczy.
- Mapa nie jest stworzona i potwory do tak wysokich poziomów...
- Kto tam teraz zacznie grę ?
Nowy 7.6
- Możliwość zaistnienia na serwerze
- Expienie na najsilniejszych potworach serwera...
- Postawienie respu Omen'a na respie Wisemana w kanionie... bramka 1,5k lvl
- Granie od nowa
Exp x10 ew. x15 max!
Skille 10 razy szybciej... czyli jak na apo jest x5 to będzie x50
Magiczny poziom x10 ew. x15
Loot x1,5 ew. x2
1 frag = 1h - 2h
RS = 11 fragów
Zmniejszenie siły golden bolta.
Daję wam ankietę z wieloma możliwościami.
Proszę nie kasować tematu.
EDIT!
Cena pacc za 45dni 13zł!
Może za droższego pacca Mortiis posłucha nas, czyli graczy.
Sempacz_
11-08-2009, 11:55
nie i tyle. proste kurcze jezu dzieci 7.6............................................... .....\
btw kto powiedzial ze next server 8.42 ma byc 200x exp? moze byc 10x i gicior
marcopolo
11-08-2009, 11:56
Poza tym ze te twoje tematy są bezcelowe to mądrze napisales aby obnizyc hity z g bolta, mimo iz sam grasz pallem.
Na miesiac by sie przydal taki 7.6 ROX.
Precision
11-08-2009, 12:00
Jakby powstał taki serwer zagrałbym ponownie, póki co gram na mazurskim, tu nie da sie grać. :)
Jakby powstał taki serwer zagrałbym ponownie, póki co gram na mazurskim, tu nie da sie grać. :)
I tutaj widać gracza. Nie opłaca się na żadnych serwerach grać, bo trzeba klika miesięcy grać by wbić się do czołówki.
8.42 - paręnaście osób gra więc po co tam grać?
ROX - same caveboty grają...
7.6 - tutaj zawsze się coś działo, ale nigdy już nie da rady wbić się do czołówki.
Usunac roxa, Jebac ROXA!
7,6 na chuj nowy rox? ....
usunac rox, i zostawic 8,42 & 7,6 ;p
To nie będzie nowy ROX. Tutaj nie wbijesz 500 lvli w jeden dzień.
Old Dzolo/Seba :)
11-08-2009, 12:13
Oczywiście, jestem za. Pisałem kiedyś z Mortiisem, powiedział mi, że nowego 7.6 nie będzie. Ale ja go nie rozumiem! Gdyby stworzył nowy 7.6 to spokojnie byłoby więcej ludzi na serwerze. Możnaby do tego powiększyć cenę pacc i dodać kilka nowych monsterów (lepszych od omena). To jest decyzja Mortiisa ;f
Nie ogarniam tego. Gracze chcą się rozerwać, Mortiis będzie miał więcej kasy i nie chce postawić nowego serwera tylko trzyma stary na których graja boty -.- Jak teraz gra na APO Razem: 427/2400, to jak powstanie nowy server to bedzie Razem: 550+/2400 Czyli więcej kasy z pacców. Ludzie chcą jak najlepiej dla serwera a ten to olewa :<
Jestem z wprowadzeniem serwera 7.6 z exp x 15!
Witam, gram na starym 7.6, ale pierdoli mnie jakie sa inne servy.
Uwazam ze powinni skasowac all servy prucz 7.6, tak jak było kiedys kolejki najazdy i JEDEN SERVER !!
⊕ Cineczeq ⊕
11-08-2009, 12:48
Witam, gram na starym 7.6, ale pierdoli mnie jakie sa inne servy.
Uwazam ze powinni skasowac all servy prucz 7.6, tak jak było kiedys kolejki najazdy i JEDEN SERVER !!
Zdecytuj się w takim razie jakie masz zdanie.
Ortografia...
Topic: Jak widać z zacytowanym przykładem większość na 7.6 to dzieci, więc zrobić 8.5 i nie dawać dzieciom satysfakcji.xd
Maślanka
11-08-2009, 12:54
Nie gram nigdzie, skasować ROX i nowy 7.6 .
Zmniejszenie siły golden bolta.[/CODE]
.
Co wy macie do tego g bolta :S knight tak samo by nakurwial na xx lv a ed jedyna polowa mniej czyli wanda tez w pizdu zmniejszyc ;]
@topic wisi mi to Xd
A ja bym wolal zeby np raz na tydzien mortiis napisal ze macie godzine na zabawe a potem cofka... To by bylo cos :)
Kornas Pall.
11-08-2009, 13:47
Ile razy mam to mówić ??? Skasować ROXa i dać nowy 7.6!!!!! To już jest do chuja niepodobne co się tu dzieje xD
Marcelllo
11-08-2009, 13:50
Mi się podoba - jeszcze mogłeś dodać PvP enfo ;o Bo by była siekanka przynajmniej... :D
Mi się podoba - jeszcze mogłeś dodać PvP enfo ;o Bo by była siekanka przynajmniej... :D
Lepiej by było jakby frag na 1h znikał ;) I powiedzmy 10 fragów.
Ja proponuje usunąć to APO - ROX, gdyż niema z niego żadnego pożytku.
Wszyscy gracze z APO 8.42 przerzucili się na APO - ROX i reszta na 7.6 z czego nikt prawie nie gra na APO 8.42, proponuje usunąć server APO - ROX, a niech reszta zostanie.
Kamor ^Inter^
11-08-2009, 15:05
Tak sądze,że Wiceps(jest z tych),którzy chcą naprawiać świat.( i apo)
Tego nijak nie zrobisz...sam tego próbowałem.
Moja propozycja jest taka,żeby wyłączyć servery na 1 dzień,by poszukać przyczn crashy i coś wprowadzić.
A wprowadzenie nowego servera 8.x nie ma sensu.
Dajcie Klienta 7.4...
Lub
Profesjonalne (!) ENFO
Pampalini
11-08-2009, 17:25
Nowy server tak , co do golden bolta oczywiście się zgodzę za mocne hity wali.
2. pvp - enfo dobre stabilne żeby znowu nie było w 1 dzień 30k lvl .
tak jak kamor napisał wyłączyć apo 7.6 na 1-2 dni i naprawić all crashe i to co się zepsuło.
3. Nowe updaty :< bo przez to all się zniechęcają do gry.
4. Jestem na tak ale i tak tego nie będzie :< bo nie będzie się chciało tego robić mortiemu.
Old-Don Ja
11-08-2009, 17:27
I tak Rox'a 7,6 nie bd wiec po co ten temat?:D
Moim zdanie by się fajnie grało na 7,6 rox ale on nie powstanie niestety.
Kolejny temat do zamknięcia...
Nie będzie kolejnego serwera 7.6 ponieważ jest przestarzały technicznie, kiepsko funkcjonuje jest sporo bugów oraz są crashe jak zauważyliście w ostatnim czasie, temat zamykam za kolejny temat typu "Nowy serwer 7.6" będę dawał warny, jeżeli Mortiis się zdecyduje postawić kolejny serwer z pewnością was poinformuje...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.