Zaloguj się

View Full Version : Mc maciek ..

Sir Kiryh
11-08-2009, 11:55
Mc Maciek:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=54561

Ile jeszcze takich tematów założycie? Chyba o coś prosiłem, prawda?

Sory ze pisze posta ale tamtego zamknoles ;]

Sluchaj wazniaku nie interesuje mnie czy masz modka czy nie my tez prosimy o tyle rzeczy a nawet jednej nie chcecie zrobic :cool: ...

Takim zachowaniem jakie teraz prezentujesz to nie mysl ze bedzie gralo wiecej osob. To normalne ze musi sie wyplakac ( autor poprzedniego tematu ) wiec robi posta bo chce grac na tym otsie. Yhmm ale robcie co chcecie to jest wasza sprawa.

silver ghostek
11-08-2009, 12:01
Maciek wyjasnil w jednym z takich tematow, ze Mortiis pracuje nad naprawa server'a. A to ze ktos napisze temat ze sa crashe nikogo nie oswieci.
Jak chce sie wyplakac to niech idzie do mamusi.

Mc Maciek
11-08-2009, 12:01
Nie potraficie zastosować się do najprostszych poleceń/próśb. Niestety, po to mam moderatora, aby je Wam wydawać. Chcecie, aby crashe zostały zlikwidowane, a spammujecie ciągle. Chcecie, aby na forum był porządek, a tworzycie bezsensowne tematy. Sami sobie gotujecie ten los :) Przysiądźcie na tyłkach, dajcie Ekipie popracować. Ale nie, Wy potraficie tylko narzekać i spammować...

@down
Taak, nic nie robią :D Może jeszcze mają pisać na czerwono: "Uwaga, teraz sprawdzamy tą i tą postać!"... Gratuluje pomyślunku :D:D:D:D:D

@edit/down
Nie musisz wiedzieć co robi, ale Ty mu w tym nie pomagasz.

Sir Kiryh
11-08-2009, 12:06
Nie potraficie zastosować się do najprostszych poleceń/próśb. Niestety, po to mam moderatora, aby je Wam wydawać. Chcecie, aby crashe zostały zlikwidowane, a spammujecie ciągle. Chcecie, aby na forum był porządek, a tworzycie bezsensowne tematy. Sami sobie gotujecie ten los :) Przysiądźcie na tyłkach, dajcie Ekipie popracować. Ale nie, Wy potraficie tylko narzekać i spammować...

Bezsensowne tematy ? Przysiądźcie na tyłkach, dajcie Ekipie popracować ?
Jezeli to sa bezsensowne tematy to wypierdzielcie z 4um dzial propozycje i opinie/krytyka ! dajcie Ekipie popracować - yhmm przeciez oni nic nie robia ;]
Ehhh sam juz nie wiem czy to jest najlepszy ots w Polsce ...

#Edit
Silver Ghostek:
Maciek wyjasnil w jednym z takich tematow, ze Mortiis pracuje nad naprawa server'a. A to ze ktos napisze temat ze sa crashe nikogo nie oswieci.
Jak chce sie wyplakac to niech idzie do mamusi.

Aziel ja rozumie ze ty chcesz zdobyc szacunek w ekipie apo albo i nawet cos wiecej ale ty formalnie lizesz im dupe na kazdym kroku : ] Przeciez sam widzisz co sie dzieje to tylko ich bronisz.. Ajajaja ...

@down Kempacz
Czy mi chodzi o zamkniecie tematu ? naucz sie czytac please !

@up Mc Maciek no to prosze powiedz mi co oni robia bo ja nie wiem !!! : /

Kempacz
11-08-2009, 12:09
[11-08, 12:06] Mc Maciek Huhu, dawno nie było tematu w Opiine & Krytyka o mnie Wkońcu się doczekałem

Hehehehe

Wyjazd od maćka!!!!!!!!11 jest najlepszym modkiem z tej skromnej ekipy, a ty pier******, ze zamyka wam tematy. jak ktos napisal, wyplakac sie, to do mamusi... -.-

DannRook
11-08-2009, 12:20
Najpierw robicie milion postaci i piszecie w depo jakieś kropki, potem wykorzystujecie bugi/debugi, a potem spamujecie na forum, że crashe są.
Silniki 7.6 są mało stabilne więc są podatne na crashe, nic nie zrobicie, mortiis naprawia to wszystko tak szybko jak może...

Sir Kiryh
11-08-2009, 12:25
@edit/down
Nie musisz wiedzieć co robi, ale Ty mu w tym nie pomagasz.

To juz totalny own3d !! Nie umiesz mi wymienic chociaz 2 rzeczy co on robi ? jako gracz apo to raczej mam prawo wiedziec co nasz szanowny mortiis robi nie?
a co do tego - ale Ty mu w tym nie pomagasz - to ani nie pomagam ani mu w tym nie przeszkadzam poniewaz on i tak nie zaglada na takie "bezsensowne dzialy" :)

@down
Nie kazdy jest takim kretynem jak ty zeby tego nie zauwazyc. Jezeli by cos zrobil to by nam o tym powiedzial nie ? Dobra close topic please bo coraz wiecej dzieciakow sie tu zlatuje.

^Gpiotras~
11-08-2009, 12:34
A jak by robił kupke też chcesz wiedzieć ;| ?
A skąd wiesz że nic nie robi? widziałeś to ?

Spadówa od Maćka bo Jest najlepszym modkiem w tej ekipie.

silver ghostek
11-08-2009, 12:46
To juz totalny own3d !! Nie umiesz mi wymienic chociaz 2 rzeczy co on robi ? jako gracz apo to raczej mam prawo wiedziec co nasz szanowny mortiis robi nie?
a co do tego - ale Ty mu w tym nie pomagasz - to ani nie pomagam ani mu w tym nie przeszkadzam poniewaz on i tak nie zaglada na takie "bezsensowne dzialy" :)

@down
Nie kazdy jest takim kretynem jak ty zeby tego nie zauwazyc. Jezeli by cos zrobil to by nam o tym powiedzial nie ? Dobra close topic please bo coraz wiecej dzieciakow sie tu zlatuje.

a takiego drugiego kretyna jak ty nie ma nigdzie o.o
poznaj znaczenie slow zanim ich uzyjesz
to ze nie zakladam debilnych tematow pt. 'ojeju znuf krasz mortiis ma w dupie apo' i staram sie wytlumaczyc takim tepym dzieciom jak ty ze maja nasrane w bani to znaczy ze lize dupe ekipie apo? fajnie

Sir Kiryh
11-08-2009, 12:50
poznaj znaczenie slow zanim ich uzyjesz ? o ***** ciekawe jakich uzylem ktore sa dla mnie niezrozumiale idioto ;] Pisze to co mysle i to widaz ze za przeproszeniem wielkiego CHUJA robia na tym otsie. Ja sie nie musze martwic juz sprzedaje chara ... powodzenia cipulki

Dαniel3k =)
11-08-2009, 12:58
Mortiis nie ma obowiązku mówić ci o tym co robi w związku z ots'em. Tak mi się zdaje że to jego ots i on tu dyktuje warunki, a nie jakieś dziecko z kompleksami. Ogarnij się i wróć, albo jak już mówiłeś sprzedaj chara i nie wracaj. Nara