View Full Version : Czary obszarowe rownie? w miejscu w którym stoimy
silver ghostek
11-08-2009, 13:21
Tak jak w tytule. Chodzi mi o to żeby każdy czar obszarowy atakował również w tym sqm na ktorym stoimy.
Dαniel3k =)
11-08-2009, 13:24
Wtedy by nie było możliwości spamu w 1 sqm. Niby to i dobre ale czasem jak z kimś pk'uje to tak robię. Szczerze? Mi to obojętne.
Czesio_leszcz
11-08-2009, 13:25
Jestem za.
znaczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Marcelllo
11-08-2009, 13:52
Jestem za - powód? - Ktoś ma reda, wpada na schody, Ty wpadasz za nim i co? I nie bijesz go bo stoi tam gdzie Ty!!
Stanowczo za!
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 31 seconds. <- Przeczytałem temat, posty, napisałem elegancko i co? ;d
Nom , ja tez jestem za poniweaz zaden noob nie bedzie z red hp spierdalał na schody ;s : )
Flutebone
11-08-2009, 15:34
Przeciw : O teraz postawcie sie w sytuacji kogoś kto na redzie spierdziela na schody, tak samo wy kiedyś możecie uciekac na te schody i choy.
Nie. chcesz tak, to idz na roxa.....
Mortalix
11-08-2009, 16:03
Taaaaak!
Teraz na Apo tyle 800 lvli rp/ek którzy dają ys i kozaczą na schodach spamując jakimś 'śmiechem' z hota... Dobra propozycja : o
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 17 seconds. -.-
Odpalasz pk i bijesz siebie??
Nie wiem wytlumaczcie mi.
Legionista 10
11-08-2009, 16:22
Odpalasz pk i bijesz siebie??
Nie wiem wytlumaczcie mi.
Nie.Chodzi o to ze gdy ktos ucieknie schodami na gore ty wejdziesz za nim uzyjesz czaru obszarowego stojac w tym samym miejscu co on, to nie zadajesz mu zadnych obrazen.
@topic
Nie gram na main ale jestem na tak
Jestem za ;) chociaż wtedy 1sqm nawali ;(
Jestem Za
bardzo dobry pomysł ;]
Roxinna13
11-08-2009, 17:10
fajny pomysł jestem za ^^:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pampalini
11-08-2009, 17:14
Mi też bardzo podoba się ten pomysł może w końcu skończyło by się kozaczenie dzieci ? więc jestem jak najbardziej za . dobrze by było jak by któryś z godów się tu wypowiedział.
Myślę, że jest to dobry pomysł. Rzeczywiście, takie uciekanie up/down na schodach jest łagodnie mówiąc denerwujące. Jestem za, ale pewnie nie zostanie to wprowadzone...
Powiem to co kiedyś. Jeżeli chcesz się z kimś bić to powinieneś rozsądnie, uważnie i z pełną precyzją używać swoich czarów. APO i tak jest strasznie łatwe. Spam hota i jazda! <dajcie mi ***** przeciwnika> (sorki za wulgaryzm, ale tylko w taki sposób można opisać to co chciałem przekazać).
Wg mnie jest to zbędne, a nawet mogłoby zepsuć APO do końca.
Mortalix
11-08-2009, 22:12
@up
To spróbuj znaleźć lepszy sposób na pokonanie załóżmy przez 1,2k ek (ja >,<) 800 rp'ka uciekającego po schodach. Bardziej przypomina to walkę z wiatrakami niż pvp.... : O
@Topic
Pisałem wcześniej. ;s
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.