View Full Version : Might Ring
Co wy na aby wycofac calkowicie might ringi i zrobic questa na cos w stylu niekonczacego sie might ringa np od 1.4k levela (bo mam 1420) :D??
Maślanka
11-08-2009, 14:09
Jestem na nie z tym wyrzuceniem ich, a z tym na zawsze ich, to zrobienie coś na podobe, tylko, że od 2k levela, quest ala quen quest. na taki ring co zwiększa obrone magiczną o 20%
Might Ringi są bardzo potrzebne , jeżeli takie boty używają do pvp to ich sprawa Banujcie ich , ale pamietajcie że taki Bart np Omena bloczyć też musi
albo woder bone toż on na spama się złoży a takie might ringi pomogą napewno.
Roxinna13
11-08-2009, 17:15
mi pomysł sie podoba napewno wielu graczy będzie go używać
Pampalini
11-08-2009, 17:16
Ta nie kończący się m ring chyba Cię stary głowa boli .. dobrze jest jak jest, boty na to są i zawsze będą nic na to nie poradzimy, jestem na nie bo to już by gra nie była.
a po 2 można by było łatwo kaptur wykonać :)
Krótko i zwięźle -> Nie zgadzam się! Dlaczego? Poprzednicy już napisali.
Wg mnie jest to pomysł do bani. Na pewno autor tematu z nich nie korzysta i dlatego nie chce, aby one były.
Mortalix
11-08-2009, 22:09
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie.
W dwóch słowach: lipa&niewypał.
Jak tak Ci zależy na zmniejszeniu obrażeń to zrób quest lub kup sobie kaptur. ;s
silver ghostek
11-08-2009, 22:58
Beznadziejny pomysl... Jest juz za duzo rzeczy ktore obnizaja obrazenia, a zaleta/wada mightow jest to, ze kiedys sie koncza : )
Niestety, ale pomysł twórcy tematu nie jest moim i nie tylko moim zdaniem dobry, dlatego też nie zostanie wprowadzony. Dlaczego? Użytkownicy wyżej napisali już dlaczego.
Propozycja odrzucona!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.