View Full Version : Piramidy Ank - PZ
silver ghostek
11-08-2009, 23:04
Chodzi mi o to, aby na wszystkich piramidach na ank bylo pz.
Oczywiście jestem na tak, skończy się bieganie po piramidach z pk ;)
Jestem na tak! To nie do pomyślenia by 1,1k oraz 1,4k rp nie mogli ubić 800rp który chodzi po piramidach...
Zdecydowanie na tak. Super pomysl :):):)
Jak wszystcy up tak samo jestem na tak !
Jestem Za ciekawe czy to Mortiis zrobi ;-0
@up
Jeśli już, to zapewne ja bym musiał to zrobić ;]
@topic
Zobaczymy jeszcze parę dni jak wyjdzie ankieta.
Jeśli większość będzie, aby zrobić pz - zapewne zrobię, tak jak to zrobiłem na 8.42/ROX.
Choć robienie pz na piramidach jest dość męczące i łatwo jest popełnić gdzieś błąd ;s
@up
@topic
Jeśli większość będzie, aby zrobić pz - zapewne zrobię, tak jak to zrobiłem na 8.42/ROX.
Choć robienie pz na piramidach jest dość męczące i łatwo jest popełnić gdzieś błąd ;s
Jak zrobisz to specjalnie dla Ciebie przejdę się po wszystkich piramidach i podam ewentualnie wszystkie współrzędne na których nie ma pz XD
nie wiem sorki tygrys ale myślałem że jak mortiisa serwer to że on robi
Sempacz_
12-08-2009, 10:01
nie bo nie bede mogl schodkowac jak mnie bija ; /; /; /; / ; / ; /; / ; / ;/ ;/ ; / ; /; / ; / ;
<Vetebcio>
12-08-2009, 10:03
Jestem na tak !! Nareszcie skończy się bieganie i szukanie Rs/pk na piramidach na ank :)
@up
@topic
I to jest dobre moze jakis rs padnie bo zawsze biegaja po piramidach na ank ;s na 8.4 zdalo egazmin;d
Bardzo dobry pomysł Azielku.
Jestem na TAK.
Teraz tylko czekać, aby pomysł wszedł w życiu.
Ja wierzę, że wejdzie.
Pozdro. Amedine. ;*
Tak.
Wkurwiaja mnie te 800 ys ktore spierdalaja po wszystkim co sie da. ;c
@down.
Na wszystkich?
Bez przesady... -.-
Jak najbardziej jestem na TAK! PZ powinno też być na wszystkich schodach, ale to za dużo roboty.
Orson_Pall
12-08-2009, 10:35
Oczywiście że powinno tam być pz, i powinno być zlikwidowane miejsce nad temple ank, gdzie staje sie na schodach, jest tam jedno sqm, i mozna bic kogos tylko z melee/sd...
Jestem w 100% na tak. Skończy się bieganie po piramidach z pk.
No, z@jestbisty pomysł : )
Jak najbardziej tak... Jak jeszcze miałem recusa nie mogłem ubić 700 ~~ rp bo latał po ty ... piramidach : o ... :)
Up ziomuś słowo ' zajebiście ' nie jest przekleństwem... ;p
Pampalini
12-08-2009, 11:29
Oczywiście jestem za wprowadzeniem pz w piramidach :) czasami jest to wkur** jak jakieś naaabsy latają po piramidach i mówią ze są koksami bo nie można ich zabić .. Tygrys dobrze będzie jak to zrobisz :)
a ankieta zapewne wypadnie dobrze :D więc prace już możesz zaczynać : D
Marcelllo
12-08-2009, 12:50
Jestem na tak, pełno tam pk lata bo jest obok Punisher jakby co... :D
A jak wbiegają na piramidę to nic nie zrobi się :(
marcopolo
12-08-2009, 12:52
@up
@topic
Jezeli nie uzywasz [w co watpie patrząc na cod] rme to sciagnij, tam shiftem robisz pz i usuwasz. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.