View Full Version : Zajedwabista muza :p
DannRook
12-08-2009, 10:05
http://www.youtube.com/watch?v=xELEprBhvRY
Teraz się przerzucam z rocka na Maciek stajla :p
@down
XD
Drako o.o
12-08-2009, 10:22
slabe
takie gowno tu wrzucacie czasem ze az glowa boli .
Nabijacz Postow
12-08-2009, 15:45
Ueee... co to jest :d Nie lubie tego typu muzyki .
Dobra rada - nie przerzucaj się z rocka na takie gówno -.- Co tu dużo mówić, dawno przestały mnie "jarać" tego typu przeróbki. Filmik żałosny. Tyle na ten temat.
Nawet dobre ale i tak wole to :))
http://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM
http://www.youtube.com/watch?v=qC_hF31z130&feature=related
:)))
Najlepszy jest Pih,Eldo,Peja
nie lubie Metaliki :( nie wiem co w tej muzyce fajnego
Kamor ^Inter^
12-08-2009, 18:11
Hahahahhaha,nie warte przerzucenia się na ten typ,lecz mix odwalony w kosmos :D
Świetne
Muza w tle : Snoop Dogg - Drop it's like hot.
Pedo Bear
12-08-2009, 18:24
'Ja jestemem peł pełnoletni' ;d pJona dla Maciusia
trochę się zacina na bicie Snoop Dogg'a - Drop It Like It's Hot ;c ale i tak propsuje.
Dobra rada - nie przerzucaj się z rocka na takie gówno -.- Co tu dużo mówić, dawno przestały mnie "jarać" tego typu przeróbki. Filmik żałosny. Tyle na ten temat.
To może napisz Nam co Cię jara ? oprócz Gospelu.
Widzisz, sądząc po tym co napisałeś, wnioskuję, że śmieszy Cię fakt, że jest on chory. Zadam Ci pytanie, Tobie byłoby miło gdyby wyśmiewano się z Twojej choroby? Miło by Ci było, gdyby w internecie pojawiały się jakieś godne pożałowania filmiki, o charakterze czysto prześmiewczym? Szczerze mówiąc, nie sądzę. Więc proszę zastanów się czasem zanim znowu zaczniesz się wyśmiewać z choroby innej osoby. Dodam jeszcze krótkie sprostowanie, nie "jara" mnie ten filmik, ponieważ dawno przestało mnie bawić właśnie wyśmiewanie się z innych osób, w dodatku z ich choroby.
Ty już lepiej nic nie wnioskuj z moich postów bo nie jest to Twoją mocną stroną, nie znasz mnie więc odbij chłopaku bo jesteś tu zbyt krótko aby mnie znać,
nigdy nie naśmiewałem się z czyjejś choroby więc nie wiem skąd ta Twoja chora wizja, po prostu śmieszy mnie przeróbka.
@up
Już któryś raz z kolei odnoszę niemiłe wrażenie, że masz do mnie jakiś osobisty uraz. Cokolwiek bym nie napisał to znajdujesz jakiś haczyk byle mnie sprowokować do dyskusji. Kolejna sprawa, zauważ, że nie jest to temat o tym co mi się podoba, a co nie. Wyraziłem swoją opinię na temat tego filmiku, napisałem, że mi się nie podoba, mam do tego prawo. Następna rzecz, która mnie nurtuje, dlaczego uważasz, że podoba mi się gospel? Dziwi mnie to niezmiernie... To tak jak ja napisałbym, że skoro podoba Ci się ten filmik to musisz słuchać country. No i jeszcze jedno, przytoczę sobie cytat:
pJona dla Maciusia
Widzisz, sądząc po tym co napisałeś, wnioskuję, że śmieszy Cię fakt, że jest on chory. Zadam Ci pytanie, Tobie byłoby miło gdyby wyśmiewano się z Twojej choroby? Miło by Ci było, gdyby w internecie pojawiały się jakieś godne pożałowania filmiki, o charakterze czysto prześmiewczym? Szczerze mówiąc, nie sądzę. Więc proszę zastanów się czasem zanim znowu zaczniesz się wyśmiewać z choroby innej osoby. Dodam jeszcze krótkie sprostowanie, nie "jara" mnie ten filmik, ponieważ dawno przestało mnie bawić właśnie wyśmiewanie się z innych osób, w dodatku z ich choroby.
@E/Pedo Bear
Ty już lepiej nic nie wnioskuj z moich postów bo nie jest to Twoją mocną stroną, nie znasz mnie więc odbij chłopaku bo jesteś tu zbyt krótko aby mnie znać,
nigdy nie naśmiewałem się z czyjejś choroby więc nie wiem skąd ta Twoja chora wizja, po prostu śmieszy mnie przeróbka.
Rozumiem. Nie odpowiedziałeś jednak na moje pytanie, dlaczego uważasz, że słucham gospel?! Widzisz, Tobie również nie radzę wnioskować z moich wypowiedzi bo jakoś Ci z tym gospel nie wyszło. Też nie znasz mnie osobiście, jak więc sądzę, oceniasz mnie po nicku. No i jeszcze ta moja "chora wizja". Nie wiesz skąd się wzięła? Przecież zacytowałem już te Twoje "pjona Maciuś", nie popadaj proszę w skrajności, ten cytat mówi sam za siebie...
Ze swej strony kończę dyskusję, więc nie obchodzi mnie co tutaj napiszesz. Wiem swoje, ty wiesz swoje, więc myślę, ze dalsza konwersacja nie ma sensu. Nie myśl proszę, że unikam jakiejś polemiki z Tobą, po prostu takie coś jest nie potrzebne i do niczego nie prowadzi.
Τettmeier
13-08-2009, 12:40
@up
Nie wiem jak on, ale ja na przykład nie śmieję się chamsko akurat z jego choroby. Po prostu przeróbki ludzi są na tyle dobrze zrobione że nie ukazują jego jakichkolwiek urazów, a śmieszą prostego człowieka.
@top
Widziałem już kiedyś. Jak dla mnie średni filmik.
Habemus Papam
13-08-2009, 12:56
@up
Nie wiem jak on, ale ja na przykład nie śmieję się chamsko akurat z jego choroby. Po prostu przeróbki ludzi są na tyle dobrze zrobione że nie ukazują jego jakichkolwiek urazów, a śmieszą prostego człowieka.
@Emo jestem tego samego zdania co tett.. ;x
@topp.
Nie za bardzo lubie takie przeróbki i wgl. ale fajne . ; d
Masz coś znacznie lepszego xd
http://www.youtube.com/watch?v=TvpQB0xxw7I
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.