Zaloguj się

View Full Version : Krytyka Gmów

psyhol_psyhol
12-08-2009, 14:28
Nie podoba mi sie nastawienie niektorych gmów np Gellert i Santano nie wnikam czy dobrze dali bana czy zle

Chce skomentowac np wczorajsze zachowanie gm kazdy na gc pisal
"gm odpisz na raporta" Santano odpisywal ze jest zajety mimo dawal bany za spam i za sprzedaz postaci itp

Zapewne wiekoszosc osób pisała raporty o botach itd

Dzisiaj widziałem jak Gellert dawal bany low lvlom albo sprzedaz za prawdziwe pieniadze ale jak h lvl bocil to gm nie odpisywal ...

Romek
12-08-2009, 14:32
Nie pierdol bo akurat oni robia najwieksza robote na tym serwie....Napisalem wczoraj raporta a po max 10 sekundach otrzymalem odpowiedz. Negatywna bo negatywna ale odpowiedz

Nabijacz Postow
12-08-2009, 14:35
Jak dla mnie to oni są tylko maszynkami do banowania, nic więcej
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 54 seconds.
Aha

Safi
12-08-2009, 14:36
Wiem Santano jest online 1h napisałem Raporta czy jest a był i nic nie odpowiadał a odpowiadał na Game chacie ??? trochę gupię ;/
jak się widzi jak ktoś Botuje i ci się śmieję na priv to wkurw***

^Deduś.
12-08-2009, 14:38
@up
Bo oni nie odpowiadają na takie rapoty jak "Siema, jesteś????" tylko jak ktoś zgłasza poprawny raport....

@topic
Santano aka Nixon robi dużo, a gellerta nie znam w ogóle. xd

Safi
12-08-2009, 14:53
jeżeli chciał byś rozmawiać z kimś z administarcj serwera piszesz czy jest ktoś z obslugi bo mam ważna sprawe a jak nie odpowiada to cie ignoruje albo wogule nie odpisuje do nikogo ;]

Lix
12-08-2009, 15:05
"gm odpisz na raporta" Santano odpisywal ze jest zajety mimo dawal bany za spam i za sprzedaz postaci itp

Nie wymyślaj...
Zawsze jak pisze do Santano zawsze odpisuje i nie ma takiego czegoś jak ty powiedziałeś
Santano odpisywal ze jest zajety
Santano robi na APO najwięcej i za to go cenie.

Pampalini
12-08-2009, 15:21
No tak santano był zajęty banowaniem to chyba proste nie ? co do tego tematu, santano odwala tutaj kawał dobrej roboty .. najwięcej z wszystkich Godów/tutorów .. więc jeszcze macie pretensje do niego ? ehh.

Marcelllo
12-08-2009, 15:36
Santano najwięcej roboty odwala, od niego można uzyskać odpowiedź nawet po 1 sekundzie!! :D Już 2x od razu po napisaniu raportu dostałem odpowiedź! To nie wiarygodne ale prawdziwe :) Jak był Mortiis to raport stał, stał i nic... U Santano jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji, żeby nic nie napisał :)

Mc Maciek
12-08-2009, 15:36
Rozwieję wasze wątpliwości dzieląc się małym doświadczeniem: nie ma możliwości, żeby na raz banować, patrzeć co się dzieje na chatach i odpisywać na beznadziejne reporty typu "jest ktoś?", jeśli jest zamieszanie na serwerze. Poza tym, to, że GM nie odbiera reporta, nie znaczy, że go nie czyta, więc w sytuacji, którą opisał ktoś wyżej, Gellert banując low-lvle mógł w między czasie sprawdzać zgłaszane postacie na reportach, ale z braku czasu najwidoczniej nie odpisywał.

Santano
12-08-2009, 15:41
Nie podoba mi sie nastawienie niektorych gmów np Gellert i Santano nie wnikam czy dobrze dali bana czy zle

Każdy na GC pisał, że mam odpisać raporta.. Ale kiedy się nauczycie, że bezpośrednio w treści zgłoszenia musicie opisać problem?
Połowa z tych zgłoszeń wyglądała tak:
"Siema jest gm?"
"Gm odpisz mam problem"
"Siema santano poklikamy?"
"Daj do mnie tp pokaze ci cos"
"Gm, podpisz mi list :("

Było kilka poprawnych zgłoszeń, na które niestety wtedy nie mogłem odpowiedzieć. Testowaliśmy coś ważnego.
Dawałem bany dla osób piszących na Trade oferty kupna/sprzedaży, ponieważ kanały publiczne można bardzo łatwo kontrolować.

Sylvanas
12-08-2009, 15:56
"Siema jest gm?"
"Gm odpisz mam problem"
"Siema santano poklikamy?"
"Daj do mnie tp pokaze ci cos"
"Gm, podpisz mi list :("

I teraz dodajmy do tego, że gdyby każdy dopisał do tego "nick boci na OTS Kingach" to każdy GM odpisze. Co wy myślicie, że GM czyta wam w myślach? Później i tak się okazuje, że 3/4 osób chciało tylko pogadać.

Fraelek
12-08-2009, 15:58
Ja nigdy nie pisze sprawy odrazu. -.-

Najlepiej jak Gm Ci odpisze chociaz takie "W czym problem".

Wiemy ze zwrocil na nas swoja uwage...
A nie wyskakujemy odrazu z "Karelq Druid dzisiaj o 13 bocil na ots kingach na magic... "

^Hmm^ o.O
12-08-2009, 16:29
***** mac zaczelo sie cos dzac a APO moze probuja realizowac prpozycje graczy? to nie jakis noob wyskoczy ze na raporty nieodpisuja.akurat banow w danym dniu jest wiele wiec nei mow ze nie banuja ludzi...sry za slownictwo

Mortarius
12-08-2009, 17:31
Tak czy inaczej macie opóźniony zapłon (ekipa) Chciałem sobie sprawdzić noob harem jak szybko zareagujecie na mojego spell castera i dostałem bana dopiero po 6 godzinach :<

Exevo knight
13-08-2009, 01:05
Autor tematu nieźle dojebal xd Akurat Santano wykonuje najlepiej swoją robotę ^.- Na raporty zawsze odpisywał - trudno zrozumieć, że czasu nie miał? :/

Krsix
13-08-2009, 01:13
Żal, Santano bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki. Nie zdarzyło się by nie odpisał na raport (przynajmniej mi), opiszcie dokładnie swój problem a na 100% wam odpiszą

Ktoś II
13-08-2009, 09:44
Ja tam nie narzekam, Santano zawsze odpisuje na moje raporty, bo tylko do niego je pisze xD
Wydaje mi się, że dobrze wykonują swoją pracę, a Tobie nie odpisują, bo pewnie są zajęci.

Splaxor
13-08-2009, 10:02
Z tego co wiem Santano dobrze wykonuje swoją pracę. Swoją droga Santano już się wypowiedział, więc myślę, że temat można swobodnie zamknąć.