View Full Version : Przerwa techniczna
W dniu 18.08.2009, w godzinach 06.00 - 08.30 serwery będą wyłączone. Powodem są prace związane z konserwacją zasilania w serwerowni.
Strona oraz forum pozostaną do Państwa dyspozycji przez większość czasu trwania przerwy.
didu1123
12-08-2009, 15:49
Nie! Tylko Nie to ja musze grac pliz nie ja musze, i co teraz, to dla mnie to dzien stracony. Kurde ja musze grac i wbic expa bo jak nie wbije to sie powiesze NIE!!!
Dałn@ Ale co z dziecmi neo!! ja musze grac !! wogóle o nich nie myslice !!!!!
Meen@ Wygol jaja ;]
Może coś w silniku poprawią żeby crashy nie było (i oby Rox'a usuneli :D)
Nie! Tylko Nie to ja musze grac pliz nie ja musze, i co teraz, to dla mnie to dzien stracony. Kurde ja musze grac i wbic expa bo jak nie wbije to sie powiesze NIE!!!
Debil...
@topic
Nie będzie mnie w domu, więc nie odczuję tej przerwy XD
Nabijacz Postow
12-08-2009, 16:12
Mnie to i tak wali bo na kompa wbijam po 9-tej a na apo po 10-tej :P No ale fajniej bylo by ujrzec napis ,,w dniu 18 bla bla bla bezie przerwa zwiazana z wprowadzeniam updejta"
!!sQaua!!
12-08-2009, 16:16
Meen@ Wygol jaja ;]
Wiesz, ze za takie gadanie, ze nie mozesz zyc bez tibi moze do Ciebie psycholog wpasc? Kiedys byla taka sytuacja w Wowie, ze gracz napisal do gma "daj mi ... gp bo Wow to moje zycie", po pary godzinach wpadla do niego policja z psychologiem...
Topic
Czy to rozwiaze problemy z crashami?
Na apo 7.,6 lagi chrashe i jeszcze off robisz? Bezczelność... psotaw na teraz do 18 ts 7.6 tak jak kiedyś..
Co tam te 2 i pół godziny . I tak wstaje o 10-tej ...
Przynajmniej coś robią , i może nie będzie crash
Meen@ Wygol jaja ;]
ahaaa spoko widać co ta tibia robi z ludzi ;/
Mortiis a mniej wiecej ile to potrwa ????
ahaaa spoko widać co ta tibia robi z ludzi ;/
Mortiis a mniej wiecej ile to potrwa ????
TYLE
W dniu 18.08.2009, w godzinach 06.00 - 08.30 serwery będą wyłączone.
wiec okolo 2.5h ! (thx Nabijacz ;p)
dam rade Czytaj albo nie ... Nie czytaj nie pisz wyjdz ;]
@topic
mam nadzieje ze po tym co zrobicie w tym czasie znikna calkowicie Crashe bo juz o polowe sie zmiejszyla liczba Crashy dzieki co 5 min save ;]
Po 1. widzę że Mortiis czytał niektóre tematy na forum i postanowił pisać newsy kilka dni przed czynnością ;) Dla nas jest to bardzo ważne ponieważ można sobie coś zaplanować w tym czasie niż siedzieć i czekać aż włączą server.
Po 2. po kilku dniowym milczeniu adminów na forum widzę, że w końcu wzięliście się do roboty.
Przerwa ta mnie nie dotyczy ponieważ nie gram już na Apo, ale wiem że inni gracze ( nie wszyscy ) się ucieszą z takiego news'a.
Pozdrawiam,
Metaxa.
Nabijacz Postow
12-08-2009, 18:11
wiec okolo 1.5h !
Chyba raczej 2,5h .
Czy to rozwiaze problemy z crashami?
Nie, ta przerwa nie ma nic związanego z silnikiem. Jest to przerwa techniczna w serwerowni.
Arystoteles
13-08-2009, 15:31
Niby fajnie, ale to tylko przerwa techniczna. Sporo zmian na forum trochę nas informujcie o sprawach serwera, ale jeszcze czegoś brakuje. Czego? newsów ogłaszających nowinki typu update, dodanie tego czy tamtego, balans profesji lub coś w tym stylu. KIEDY TO BĘDZIE? NIGDY ?
Widzę, że nareszcie pisze się coś wcześniej. Plusik dla Ekipy.
Pampalini
13-08-2009, 16:09
Niech w tym czasie zajmą się jeszcze crashami servera, dobrze że mortiis nas informuję że server będzie off .. pewnie powstaną tematy jak serv będzie dłużej off że chcą grać aa exp im ucieka ..
Wielki Maras
13-08-2009, 19:02
Szkoda bo to trochę wygląda jak by server się psuję :mad::mad::mad: ale oby to pomogło w dalszej grze:D:D:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.