View Full Version : Co s?dzicie o dzisiejszym najezdzie?
Witajcie. W tym temacie chcę się dowiedzieć od was czy podobał wam się event. Czy gm-i się postarali aby byl ciekawy?
Mnie event się bardzo podobał bo wreszcie gm-i dali tez coś dla lvl 200- 600 czyli dla mniejszych. Byl bardzo fajnie "rynek" przed depo był cały zapełniony że aż niektórzy debugi mieli a lista hitów nad LAG-ami była niekończąca się ;DD
Oby takich eventow było coraz więcej ;D
Marcelllo
12-08-2009, 19:49
PS. Nie event tylko najazd ;)
@topic - na rooku było prawie all co chcieliśmy... Tylko miał być demon lord ^^ :D A dali nam tylko 2 demon rookery które ubiliśmy bez zbytniej straty lf (po 5-10 lf na osobę na dema) ;d Teraz musimy regenerować zapasy i czekać na kolejny najazd, i myślę, że w następnym zobaczymy demon lorda ^^ Trzeba coraz silniejsze potwory próbować ^^
Ero Senin
12-08-2009, 19:54
Nie dają bo nie chcą żeby wam poleciało jakieś mpa xd
@topic - na rooku było prawie all co chcieliśmy... Tylko miał być demon lord ^^ :D A dali nam tylko 2 demon rookery które ubiliśmy bez zbytniej straty lf (po 5-10 lf na osobę na dema) ;d Teraz musimy regenerować zapasy i czekać na kolejny najazd, i myślę, że w następnym zobaczymy demon lorda ^^ Trzeba coraz silniejsze potwory próbować ^^
Demon lord? tak jak to gówno ci dowali 1.5k combo to bedziesz mial demon lorda nawet z dp nie wyjdziesz...
@topic to nie event tylko najazd / mi sie nie podobalo bo mam bana a noob charem to przesrane
Pampalini
12-08-2009, 20:07
Najazd ładny, mogli by dać na najazdzie z 20-30 dark lordów :D żeby było grubo :D 5-10 demon rookerow i pare mocniejszych potworków .. dobrze że robią te najazdy :) zaczęli wreszcie coś robić.
Dαniel3k =)
12-08-2009, 20:32
najazd* był fajny ;dna cyc fajna sieka ;d;d ale padłem tylko raz, później pustynia city, master to było nudne trochę. Omen na ank odwrócił uwagę h-lvli i city było puste, wtedy dali najazd dla małych lvli;d co prawda ten najazd na rooku to był troche chujowy ale reszta elegancko;P
Najazd był fajny , szkoda , że nie mogłem w nim uczestniczyć ( za mały lvl )
a tu ss z najazdu http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=54757
Mi jak najbardziej najazd sie podobał :) Pare dni temu też był fajny najazd lecz crash ;s , ale co do dzisiejszego to OK.Oby wiecej takich najazdów.
najazd jak każdy inny normalny , kilka dni temu był jeszcze fajniejszy ;]
na ank
omen,devil atom,apo,wiski,glacki,queeny,msc itp ;] fajnie było
Najazd można nazwać eventem :]
event - wydarzenie
#topic
Całkiem fajnie było, low lvle mogły się pobawić i wszyscy happy :D
Jakby zawsze tak było, to APO odzyskałoby dawny blask i charyzmę :P
Mareczekk
13-08-2009, 12:14
Tez sadze ze bylo zajeb***** Xd. Lov lvl'e mialy co robic.
Ale Gm'i zapominaja o 8.42. Tam tez by sie przydal jakis najazd przynajmniej 2x na tydzien Dla h lvl'i i dla lov. Takie jest moje zdanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.