View Full Version : Usunac bicz
Kapitan Alkohol.
12-08-2009, 21:17
Tak jak w temacie - usuncie ten bicz (tj mozliwosc jazdy na war wolfie).
Nooby z 500 lvl to zakładaja i nie idzie ich ubic. Sadze ze kazdy 1k+ to potwierdzi bo napewno nie bd nosił tego jakis 1000 lvl tylko dzieci takie jak Overius.
Tygrys plx wypowiedz sie i w tym temacie.
[Muflon] Pozwoliłem sobie lekko zmienić nazwę tematu. A co do bicza, może go lepiej nie usuwać tylko zmniejszyć szybkość poruszania się na war wolfie?
Zgadzam się z Kapitanem. Dzisiaj byłem świadkiem jak 500+ dał yellow na 1k+ i zaczoł uciekać tzn. Dawać map clicki.
USUŃCIE TO!!!
^Hmm^ o.O
12-08-2009, 21:26
jestem za usunieciem. mozna by z tego zrobic jakis item potrzebny do nowych questow (jak takie beda) lub dac mu jakas inna "moc" xD
albo zmienić item na inny na tym qescie;) jestem za usunięciem;)
Pampalini
12-08-2009, 21:30
Tak to już jest apo to głupie dzieciaki które chcą zabłysnąć .. jestem za wycofaniem tego bicza .. jest on w ogóle nie potrzebny .. i tak zapewne nie będzie usunięty .. ale zawsze nasze wypowiedzi mogą w tym pomóc
silver ghostek
12-08-2009, 21:31
Jestem za. Denerwujace jest to jak ktos daje ys i spier#$%# na tym wilku : |
Nie możecie usunąć wilczurków :( Jestem na nie! Muszę wbić 500 lvl i się przekonać czy ten bicz jest fajny or not. Proszę o zmianę 2 opcji w sondzie, ponieważ jest ona obraźliwa.
Kapitan Alkohol.
12-08-2009, 21:41
Nie możecie usunąć wilczurków :( Jestem na nie! Muszę wbić 500 lvl i się przekonać czy ten bicz jest fajny or not. Proszę o zmianę 2 opcji w sondzie, ponieważ jest ona obraźliwa.
To ja Ci powiem ze nic w tym fajnego bo albo musisz zrezygnowac z tarczy (i potworki hituj w h*j duzo) albo broni i Ty mniej walisz.
Mam lepszy pomysł! Usuną a potem przywrócą i wszyscy będa zadowoleni.
albo zmienić haste albo bramke lvl na questa ;] od 900 lvl'a ;/
Kapitan Alkohol.
12-08-2009, 21:57
Mam lepszy pomysł! Usuną a potem przywrócą i wszyscy będa zadowoleni.
Najpierw usun sobie mózg ale juz go nie przywracaj, ok ?
albo zmienić haste albo bramke lvl na questa ;] od 900 lvl'a ;/
I tak z 900+ lvli nikt tego nie uzywa. Haste zmienic moze do 200 lvli maxymalnie.
Wiec tak, bicza nie usuwać, bo po co ?? Lepiej zmiejszyc haste i żaden 500 + nie da ys , bo nie ucieknie :p to na tyle
Niestety, ale nie po to wprowadzaliśmy możliwość (z tego co pamiętam, Mortiis nieźle się namęczył, aby zrobić możliwość jazdy na wilku) jazdy na wilku, aby teraz od tak sobie to usunąć! Poza tym, jest to coś szczególnego, coś czego na innych otsach nie ma! Dlatego na pewno nie zostanie to usunięte, ew. można by było zmienić szybkość poruszania się, skoro twierdzicie, że tak jak jest teraz, to za szybko.
Propozycja odrzucona!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.