Zaloguj się

View Full Version : Wpadka gm'a Gallerta - Epic Fail!!!

Janq18
13-08-2009, 00:14
A więc, postanowiłem zrobić małą prowokację. Otóż zaśmieciłem 1 sqm przy dp itemami, a dokładniej nawaliłem 3k items na stół i położyłem 1 sc na dp, kiedy odszedłem i nooby zaczęli to odkopywać, napisałem raport do Gellerta aby zbanował gracza o nicku Arah Warior, gdyż ten rzekomo był winowajcą tego zamieszania. W rzeczywistości Arah Warior usuwał gp z tej kratki w celu dostania się po 1sc. Nasz nierozsądny GM Gallert zbanował go opierając się jedynie na moim fałszywym raporcie. Widzimy tutaj całą postawę tego Game Mastera, pochopnie wyciąga wnioski bez wcześniejszego sprawdzenia. Ta prowokacja powinna niektórym z Was uświadomić, że występuje takie coś na serwerze jak "niesłuszny ban". Teraz pytanie do administracji, moderatorów oraz game masterów, nie ma banów za free na OTS? Gellert nam udowodnił że są, co jeżeli takie bany były wcześniej, a odwołania pisane przez graczy były z góry odrzucane? Proszę o zabranie głosu w tym temacie przez Was jak i przez administrację.

http://i32.tinypic.com/f0qesg.jpg

http://i31.tinypic.com/2yw8toi.jpg

Krsix
13-08-2009, 00:21
Dzisiaj również dostałem "bana za free". Skillowałem z otwartym trade chanel, po wbiciu 1 skilla stwierdziłem że pójdę obejrzeć film na dvd i będę przesuwał dźwignię. Po 2 przeciągnięciach (chciałem 3x) zobaczyłem że moja postać została zbanowana

[12/08/2009 16:47] Gellert -> Sir Callipso was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Dla ścisłości nie używałem bota, interesował mnie film więc szybko przyszedłem, pociągłem dźwignię i z powrotem do filmu. Sobie po skillowałem......

marcopolo
13-08-2009, 00:29
A więc, postanowiłem zrobić małą prowokację. Otóż zaśmieciłem 1 sqm przy dp itemami, a dokładniej nawaliłem 3k items na stół i położyłem 1 sc na dp, kiedy odszedłem i nooby zaczęli to odkopywać, napisałem raport do Gellerta aby zbanował gracza o nicku Arah Warior, gdyż ten rzekomo był winowajcą tego zamieszania. W rzeczywistości Arah Warior usuwał gp z tej kratki w celu dostania się po 1sc. Nasz nierozsądny GM Gallert zbanował go opierając się jedynie na moim fałszywym raporcie. Widzimy tutaj całą postawę tego Game Mastera, pochopnie wyciąga wnioski bez wcześniejszego sprawdzenia. Ta prowokacja powinna niektórym z Was uświadomić, że występuje takie coś na serwerze jak "niesłuszny ban". Teraz pytanie do administracji, moderatorów oraz game masterów, nie ma banów za free na OTS? Gellert nam udowodnił że są, co jeżeli takie bany były wcześniej, a odwołania pisane przez graczy były z góry odrzucane? Proszę o zabranie głosu w tym temacie przez Was jak i przez administrację.

http://i32.tinypic.com/f0qesg.jpg

http://i31.tinypic.com/2yw8toi.jpg

Jestes thiefem, frajerem i do tego wykwiales gma. Jestes na dobrej drodze by wypierdalac z apo.

Gellert tez czlowiek. Moze sie pomylic.?

Janq18
13-08-2009, 00:32
Jestes thiefem, frajerem i do tego wykwiales gma. Jestes na dobrej drodze by wypierdalac z apo.

Gellert tez czlowiek. Moze sie pomylic.?

Co za podła wazelina ;DD I to nie pomyłka, tylko ban nadany z premedytacją. Zbanował go bo miał niski lvl, zabawa w równych i równiejszych?

P.S Nie dostaniesz moda na forum więc skończ ;) SSllluuurrrppp

@down
Ty chyba nie ogarniasz tego wszystkiego... Chcesz by gm banował ludzi na podstawie jednej opinii? Chcesz by ktoś powiedział, że masz bota i ban?

^Deduś.
13-08-2009, 00:32
No to było żałosne z Twojej strony... Gellert myślał, że może na tyle ufać graczom, a tu zonk.

Devixx
13-08-2009, 00:36
Co prawda Gallert zrobił źle, lecz to Twoja wina. Uwiodłeś go :<

marcopolo
13-08-2009, 00:40
Co za podła wazelina ;DD I to nie pomyłka, tylko ban nadany z premedytacją. Zbanował go bo miał niski lvl, zabawa w równych i równiejszych?

P.S Nie dostaniesz moda na forum więc skończ ;) SSllluuurrrppp

@down
Ty chyba nie ogarniasz tego wszystkiego... Chcesz by gm banował ludzi na podstawie jednej opinii? Chcesz by ktoś powiedział, że masz bota i ban?

Nie bede sie juz znizal do twojego poziomu i obrabial ci dupe, wiec powiem ostatnim raz.

NIE ZALEZY MI NA MODERATORZE NA FORUM WIEC PO CHUJ PLACZECIE? ;/

Exevo knight
13-08-2009, 00:58
Hahaha, koleś, ale ty masz coś na mózgu xd I weź, postaw się na stronie Gellerta, jak mial to udowodnić? I jak tu ***** ma obsluga serwa ufać graczom, co? OMG, idź ty się człowieku utop.

Mareczekk
13-08-2009, 00:58
Dzisiaj również dostałem "bana za free". Skillowałem z otwartym trade chanel, po wbiciu 1 skilla stwierdziłem że pójdę obejrzeć film na dvd i będę przesuwał dźwignię. Po 2 przeciągnięciach (chciałem 3x) zobaczyłem że moja postać została zbanowana

[12/08/2009 16:47] Gellert -> Sir Callipso was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Dla ścisłości nie używałem bota, interesował mnie film więc szybko przyszedłem, pociągłem dźwignię i z powrotem do filmu. Sobie po skillowałem......

@Krsix.

Dobrze gadasz. Gm'i co trzeba przy skilowaniu siedziec non stop przy kompie? Chyba po to daliscie ze co 10 min trzeba ciagac za dzwignie. Moze ktos chce obejrzec film na dvd. Tak jak kolega ktorego zacytowalem. To od razu musi byc ban? Moze nie wszystkim chce sie siedziec przy kompie podczas skilowania. Mozecie przeciez napisac do gracza zeby sie odezwal w ciagu 15 min na np. ctrl+r. Ten kto boci sie nie odezwie. A ten kto przychodzi co 10 min ciagnac za dzwignie odpisze wam. I bedziecie wiedziec kto boci kto nie. To Tyle na ten temat. Gm'i zastanowcie sie nad tym. -.-

Tygrys
13-08-2009, 08:13
Każdy ma prawo się mylić. Człowiek nie jest istotą doskonałą i błędy popełnia.

Arah Warior został odbanowany, a konto Schenk'a zbanowane.
Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, czy i tym razem ten Schenk napisał prawdę czy też znowu ściemniał. Kara i tak musi być.

[Muflon] Tak, kara musi być ale lepiej aby tej kary nie ponosiły niewinne osoby.

Safi
13-08-2009, 08:21
kiedyś też bana za free dostałem ale od xantara sam sie przyznał że popełnił błąd , ale gellert powinien nie wierzyć na słowo =.=, kiedyś mój kumpel dostał bana bo w biegu sie manasował załosne <zonk>:eek:

Gellert
13-08-2009, 08:37

Nie byl to ban za free jak to mowisz, bo sam wiesz, ze miales ustawione wosso na przesuwanie dzwigni co rowne 5 minut.

/topic
Dziekuje Tygrysie za zajecie sie sytuacja. Jak widzicie, nie warto oszukiwac. Mam nadzieje, ze Tygrys zbanowal to konto na dlugo. Wpadka? Zapewne tak. Z jednej strony najezdzacie na mnie i na innych GM, probujecie ponizyc i zmieszac z blotem, a z drugiej jak wam cos trzeba, to jestescie potulni jak baranki. Jak niewiniatka!

[Muflon] Ok, skoro Tygrys oraz Gellert się wypowiedzieli nie warto nadal drążyć tego tematu, Ja mam tylko nadzieję, że następnym razem zanim kogoś zbanujesz będziesz miał 100% pewność ze ta osoba jest winna // zamykam.

Nabijacz Postow
13-08-2009, 08:41
Bo poprostu zawaliłeś (co prawda raz, ale zawsze) Zamiast poszukać jakichkolwiek dowodów, to opierasz sie na zeznaniach 15 lvla :<