View Full Version : Ulubieni Wykonawcy Piosenek
Witam chciał bym was zapytać którzy z wymienionych tu o to Wykonawców jest lepszy
PadaszNa2Hity
13-08-2009, 13:23
Z tych co wymieniles to pih/peja, ale i tak znalazlo by sie duzo lepszych.
Stare wzgorze, stary nagly atak spawacza , stare tekty liroya,stary warszawski deszcz, szjaka.
GoliBanned
13-08-2009, 13:24
A gural ***** gdzie?...
..................................
dedaks nje hce bana
13-08-2009, 13:31
HG wypierdolcie peje bo to ścierwo ;xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ranking po chuju, oprócz Elda i Piha nikt ponad przeciętną.
Pfff... a gdzie Ostr i Łona? dałeś prawie same cioty albo JOT PE JOT PE 100%
Habemus Papam
13-08-2009, 13:42
PiH..
Forever . ; >
dedaks nje hce bana
13-08-2009, 13:44
Pfff... a gdzie Ostr i Łona? dałeś prawie same cioty albo JOT PE JOT PE 100%
kto z tych wykonawcy użył w swojej piosence choć raz jp
????????????
Hemp Gru i Eldoka. Zazanczyłem HG.
#Deduś
ostr to syf :/
@up
Sam jestes syf ku rwa, ostr to jedyny gość w Polsce, który nie zmienił się pod wpływem sławy.
Jak możesz coś oceniać, czego nie rozumiesz? OSTR- Ku krytyce.
@dedax
HG, Sokol, Pono... Jedyne ogary tam do Eldo i Pih.
Doniu buahahahahahaha przecież to hiphopolo.
@topic
OSTR <3
Nabijacz Postow
13-08-2009, 14:14
Lofam Eldo .
Kamor ^Inter^
13-08-2009, 14:16
Żaden z tych idiotów.
Polski HH ssie.
Jedynie Paktofonika,to lubię,ale tak to oprócz PFK to ssą.
#Deduś
Lubię muzykę,która mnie porusza,wprowadza w stan nostalgii,typu soul,jazz.
Eminem - Beautiful (to jest prawdziwy hip hop)
Pampalini
13-08-2009, 14:22
Nie przepadam za polskim HH .. chociaż mam pare piosenek 1 wykonawcy :) to wybieram oczywiście PIHa :)
Żaden z tych idiotów.
Polski HH ssie.
Jedynie Paktofonika.
Idiotą to tu jesteś ty.
Polski HH ssie? Paktofonika to też polski hiphop! ZATEM WEDŁUG CIEBIE ONA TEŻ SSIE! To tak jakbyś mówił, że wszystkie prostokąty są chujowe, ale kwadraty zajebiste. Nie wiem czy to pojąłeś, bo troszku zacofany jesteś :<<<
#Arcano
Ostry to syf? No tak, bo w przeciwieństwie do reszty on ma swój styl i nie powiela schematów. Poza tym ma flow lepsze, niż wszyscy tutaj razem wzięci, gdyby ***** nawijał o myciu zębów to i tak zrobiłby to lepiej, niż niejeden z tej listy.
#Deduch
" Nic tu po nas, nasz jest rap mam, jak checesz czas na te słowa i bit, co łamie kark - ziomek zobacz, mówią, że jestem brzydki a żonie się podobam "
Jak ktoś słucha ostrego to zaczai.
#Topic
Zeus <33
Ero <33
PMM <33
sokul i pono- bende bral cie w ałće <3333333333333
i jeszcze sokul i pono- ugryś suhara :)
dedaks nje hce bana
13-08-2009, 14:27
@up
@dedax
HG, Sokol, Pono... Jedyne ogary tam do Eldo i Pih.
Doniu buahahahahahaha przecież to hiphopolo.
od ***** HG sie odpierdol, może Nienawiesc jest typowo HWDP, ale w dobrym stylu wilku pokazał klasę, 'zemsty nadejdzie czas' jest przekaz -,- przesłuchaj, inne kawałki ( tylko wymieniam z albumu klucz) nie są jot pe, o marihuanie i wole o tym słuchać niż pih co nawija ciągle o złym zyciu jakie to on ma o chuj wie czym, OSTR nie przypadł mi do gustu(?), ale ***** nie mów ze jak nie słuchasz OSTR to jestes nikim, sam wole TDF'a, bo ***** można sie przy ich kawałkach zabawić coś pozytywnego, a nie jakieś smętny peja jakieś slu, a sam ***** w chuj wie ile zarobił na dzieciakach kupujących czapeczki z daszkiem z napisem slu, oczywiście nic nie przykazał "dzieciom ulicy' tylko teraz pewnie baluje za tą kasę.
tych co nie wymieniłem sorki ale pisałem tylko te co uważam za zajebistych wykonawców z tego co widze Pih i eldo dalej są zajebisci ;p
Ej, Dedax ja nie mówie o Peji i jego zjebanym SLU, na którym zarobił kase.
Nie rozumiesz Piha czy Ostra... oni nie śpiewają o tym jak w Polsce jest źle, tylko o swoich problemach i o tym, co ich wkurwia.
Tede ma dobre 2 kawałki (Blask, Glokk).
Co do HG... HWDP w dobrym stylu? nie ma dla Ciebie ratunku... idź posłuchaj Donia i jego przestrzeni.
@Mejger
Zobacz co mówią... :))
@kamor
Czy to Polska czy amerykański sen?
(Motherfuck you, man) tylko akcent nie ten
Ej 50 Cent, jesteś gangster? daj ognia
Póki cię nie zawoła z okna siostra na obiad
masz prawdę o twoim idolu.
Co do jazzu to się zgodzę, ale... eminem? żal.
Mortarius
13-08-2009, 14:35
Zaznaczyłem Eldo ;d Wole jego od takiego peji czy hemp gru ;s Pierdoleni napinacze =d Prawda jest taka że bez policji dawno by zdechli =D A jeśli chodzi o OSTR to zmieniłęm nastawienie do niego po nowej płycie i koncercie u nas (szpan xD) Pih napie*ala o swoim bad lajfie xd Doniu n/c.. WWO są zajebiści,niewiem czemu nikt nie zagłosował na nich...
dedaks nje hce bana
13-08-2009, 14:37
Ej, Dedax ja nie mówie o Peji i jego zjebanym SLU, na którym zarobił kase.
Nie rozumiesz Piha czy Ostra... oni nie śpiewają o tym jak w Polsce jest źle, tylko o swoich problemach i o tym, co ich wkurwia.
Tede ma dobre 2 kawałki (Blask, Glokk).
Co do HG... HWDP w dobrym stylu? nie ma dla Ciebie ratunku... idź posłuchaj Donia i jego przestrzeni.
Widzisz, jak nie słuchasz tego z ty i mejger nie jestes pro co nie ;x? Wole sobie posłuchać HG niż jęki pih'a ;]
Widzisz, jak nie słuchasz tego z ty i mejger nie jestes pro co nie ;x? Wole sobie posłuchać HG niż jęki pih'a ;]
Ty wolisz 'uliczny' rap - my wolimy inteligentny, prosty mocny co barw się nie boi. Ty wolisz zjeść skręta - my zajarać lolka. Niby to samo, ale jednak inaczej. Nie da ci się przetłumaczyć, ale jak możesz oceniać coś, czego nie rozumiesz?
No co za palant robi temat o którym nie ma pojęcia. Dobrzy raperzy przeplatani zwykłymi ścierwami. Typie jak nie wiesz co to hip-hop to nie rób takich tematów na forum. Tylko Eldo, PiH się nadaje, HG słucham tylko z szacunku do Wilka. Wątpie że wiesz kto to jest. Bez propsów -.-
Edit:
Teraz przeczytałem wszystkei posty to mi kur.wa ciśnienie skoczyło. Jak wy możecie mówić że np. ostr to syf? Jebani 14 letnie hejterzy co usłyszeli na vivie uderz w puchara bądź jakieś gówno typu hwdp, slu, jp. Jak się na czymś nie znacie to się nie wypowiadajcie.
^Kamor
Jeśli oni dla ciebie są idiotami to się mylisz. Wielu porządnych raperów są po studiach, a jak słyszysz ich teksty to wątpie że wiesz o czym są, bo rozumiesz tylko proste słowa.
TO NIE SĄ PIOSENKI! PIOSENKI TO FEEL ŚPIEWA _>_
^down
Ja mówię że jak ktoś nie slucha to niech się nie wypowiada, gdyż tego nie lubi : O
Mortarius
13-08-2009, 16:15
@Mikiel
Niewiem po co się wkurw*ać... Daj sobie na wstrzymanie nie każdy musi lubieć rap,hip hop.. A jeśli już lubi to nie w każdym jego wykonaniu ;d
No co za palant robi temat o którym nie ma pojęcia. Dobrzy raperzy przeplatani zwykłymi ścierwami. Typie jak nie wiesz co to hip-hop to nie rób takich tematów na forum. Tylko Eldo, PiH się nadaje, HG słucham tylko z szacunku do Wilka. Wątpie że wiesz kto to jest. Bez propsów -.-
Edit:
Teraz przeczytałem wszystkei posty to mi kur.wa ciśnienie skoczyło. Jak wy możecie mówić że np. ostr to syf? Jebani 14 letnie hejterzy co usłyszeli na vivie uderz w puchara bądź jakieś gówno typu hwdp, slu, jp. Jak się na czymś nie znacie to się nie wypowiadajcie.
^Kamor
Jeśli oni dla ciebie są idiotami to się mylisz. Wielu porządnych raperów są po studiach, a jak słyszysz ich teksty to wątpie że wiesz o czym są, bo rozumiesz tylko proste słowa.
^down
Ja mówię że jak ktoś nie slucha to niech się nie wypowiada, gdyż tego nie lubi : O
Znawca się kurw piosenek odwezwał , jak nie wiesz o co w tym temacie chodzi to jap** koniu -,-
mi nie chodzi dziecinko o sam Hip-Hop
0 -
Znawca się kurw piosenek odwezwał , jak nie wiesz o co w tym temacie chodzi to jap** koniu -,-
mi nie chodzi dziecinko o sam Hip-Hop
0 -
to po chuj w sondzie dałeś samych 'hiphopowców'?
Wypierdalaj, bo nikt cie tu nie lubi.
bym cie zgasił ale gó** sie nie pali , nie wiem po co takiego posta napisałeś nie potrzebnego , chesz se nabijać posty ??? zrób se new konto i zobacz ile natrzepiesz w 1 dzień ;] , Masz jakiś styl ??? chyba nie ;/
Arigori IksDe
13-08-2009, 17:34
Zapomniales o moich idolach czyt. Mezo, Verba !!!
@Safi
Ironia mode_on plax
Oczywiscie ze HG, a jedna z najlepszych ich piosenek jest piosenka pt. " 63 Dni Chwału " .
Zapomniales o moich idolach czyt. Mezo, Verba !!!
O Boże chyba każdy ze mną się zgodzi że Verba , Mezo To 1 Wielkie za** Gó**** nie mają o czym śpiewać tylko o tym samym cały czas
Ridz_Forester
13-08-2009, 18:32
Beka z ankiety i z nazwy tematu.
Pewnie od niedawna słuchasz i zakładasz takie głupie tematy xd
O Boże chyba każdy ze mną się zgodzi że Verba , Mezo To 1 Wielkie za** Gó**** nie mają o czym śpiewać tylko o tym samym cały czas
A Doniu, Sokol, Pono inni? to samo gówno...
@topic
OSTR <3
@topic
OSTR <3
Jeżeli że uważasz że to gówno , to po jakiego groma udzielasz sie w temacie ??
aby nabic se posta ???? -,-
Beka z ankiety i z nazwy tematu.
Pewnie od niedawna słuchasz i zakładasz takie głupie tematy xd
słucham muzy te co wymieniłem 8 miesięcy , więc wiem co nie co ;]
Człowieczku ale mam z ciebie beke, weź ogarnij. Masz jakieś zaburzenia psychiczne?
Dαniel3k =)
13-08-2009, 19:22
Doniu? To chyba ci się rodzaje muzyczne pojebały. Weź skasuj ten temat czy coś bo się ośmieszasz.
Arigori IksDe
13-08-2009, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg&eurl=http%3A%2F%2Fnonsensopedia.wikia.com%2Fwiki%2 FPolski_hip-hop&feature=player_embedded#t=35
bo on moim miszczem bendzie !@!1
PS polecam artukÓł http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Polski_hip-hop
Eminem - Beautiful (to jest prawdziwy hip hop)
Kamor, sam słucham Eminema i stwierdziłem że nowa płyta jest bardzo kometcyjna, nie to co "The Eminem Show". Musisz przyznać że to nie to samo (jeżeli słuchasz jego utworów)
@top
Z tych co podałeś to żaden. Ja bym wybrał Paktofonikę lub ostr'a. W Polsce tylko oni coś rapują
PadaszNa2Hity
13-08-2009, 21:18
No to prawdziwy z ciebie znawca. Szkoda ze tak dobrze nie znasz sie na zakladaniu tematow na forum i ich tytulowaniu.
MiXer do Kawy
13-08-2009, 22:05
bym cie zgasił ale gó** sie nie pali , nie wiem po co takiego posta napisałeś nie potrzebnego , chesz se nabijać posty ??? zrób se new konto i zobacz ile natrzepiesz w 1 dzień ;] , Masz jakiś styl ??? chyba nie ;/
Skończ pierdolić, bo on się zarejestrował ponad tydzień wcześniej, a ty i tak masz 4x więcej postów, więc nabijaczem możesz być jedynie Ty.
@topic
zdeczka bul mi Was, teraz każdy będzie wysławiał swojego allaha WWO, peje i nie wiadomo kogo, a przecież wszyscy wiedzą że doda jest najlepsza=/
Edit:
^Kamor
^down
Ch.j ci do tego kto co słucha, może zrobił temat z ciekawości, to że nie zna wszystkiego dobrze, wcale nie znaczy że nie może sluchać rapu... A pozatym to sie odezwał wielki znawca i koneser hip-hopu, bo przesłuchał jednej płyty ostr i teraz ostr wielki, reszta gówno i ścierwo... Zgodze sie z tylko z tobą w jednym - sokól & pono to syf...
<facepalm>
@Topic
Krótko i zwięźle - Ostry, Pfk, Grammatik, Eldo, Pih.
Pedo Bear
14-08-2009, 03:58
#Topic
Miałem dylemat czy zaznaczyć Peje czy może WWO bo na tym się w sumie wychowałem,
jednak po głębszym zastanowieniu zaznaczyłem WWO, moje ulubione tracki :
1).W Wyjątkowych Okolicznościach (http://www.youtube.com/watch?v=7ox2Dn4MEl0&feature=PlayList&p=A70128892647ED6C&playnext=1&playnext_from=PL&index=47)
2).Damy Rade (http://www.youtube.com/watch?v=-6VKNC8jgDY&feature=related)
3).Nie Bój Się Zmiany Na Lepsze (http://www.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k&feature=channel)
4).Każdy Ponad Każdym (http://www.youtube.com/watch?v=_if7AU9bxOY)
5).Jeszcze Będzie Czas (http://www.youtube.com/watch?v=zSNEJyX1d2s)
6).Halabardy (http://www.youtube.com/watch?v=62PBk5YJcvw&feature=related)
7).Uważaj Jak Tańczysz (http://www.youtube.com/watch?v=W0-fVJx9Hj0)
8).Pamiętacie? (http://www.youtube.com/watch?v=1aXm_PMBYlU&feature=PlayList&p=D8B6C9327B4AFDFA&playnext=1&playnext_from=PL&index=102)
Jeżeli nie znacie to polecam przesłuchać.
@topic
OSTR <3
Gadasz głupoty Dede, Sokół i Pono (oczywiście w pojedynkę nie jako TPWC) zrobili swoje na Naszej scenie i za to powinien należeć się im szacunek, za czas przeszły.
8 miesięcy ? to jest tak na prawdę kompletnie nic.
Jesteś laikiem w tym temacie więc nie powinieneś wdrążać się w konflikty z osobami, którzy siedzą w tym temacie zdecydowanie dłużej od Ciebie.
WWO słucham od 2002r.
Hemp Gru miałem okazję pierwszy raz usłyszeć w 2003r. na mixtape vol.3 u Dj'a Decks'a a tak żeby słuchać to nie przepadam za HG.
Peji słucham od 2001r. kiedy jeszcze się nadawał i robił prawdziwy rap.
Eldo od 2001r. zainteresowałem się jego osobą po raz pierwszy po Bitwie w Płocku.
Piha jakoś po 2005r. szanuję jego twórczość lecz jako człowieka prywatnie nie bardzo.
Hemp Gru i Eldoka. Zazanczyłem HG.
#Deduś
ostr to syf :/
Masz tyle wspólnego z rapem co gotowanie z karate.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.