PDA

View Full Version : [Gracz] Kosa Sorcerer by Serafin

marcopolo
13-08-2009, 19:46
Serafin: No cze. Moge przeprowadzic z Tobą wywiad?
Kosa: Czemu nie.
Serafin: Standard, jak masz na imie, ile masz lat, gdzie mieszkasz?
Kosa: Mam na imie Łukasz mieszkam w Sto(L)icy i mam 15 lat :)
Serafin: Jak zaczela sie Twoja przygoda z Tibią?
Kosa: W trzeciej klasie szkoły podstawowej pojechałem do starszego brata i zobaczyłem u niego. Nauczył mnie w to grać i tak sie zaczeło.
Serafin: A z apo?
Kosa: Nie pamietam tego za bardzo, ogólnie z kumplami z rl zaczelismy szukać roznych fajnych ots i któryś z nas znalazł APO i tak sie własnie zaczeło.
Serafin: Zauwazylem (L). Jestes kibicem...? Opowiedz o tym.
Kosa: Legia Warszawa to moj jedyny ukochany klub, w mojej rodzinie od kilkunastu lat moj dziadek i ojciec chodzili na mecze Legi , gdy miałem 8 lat tata zabrał mnie na mecz i własnie tak zostało teraz juz ponad 7 lat kibicuje Legii.
Serafin: Masz jakies zainteresowania? Lub większe nadzieje związane z pilką nozną?
Kosa: Niestety ale juz nie , kiedyś grałem w piłke nozna w "młodych wilkach" złamałem noge w kolanie i tak zakonczyła sie moja kariera, miałem wtedy 12 lat :( A moje zainteresowania to : Informatyka , piłka nozna .
Serafin: Wyrobiles sobie opinie Thiefa [zlodzieja] na apo. Dlaczego tak sie stało i jak na to reagujesz?
Kosa: Szczerze, nie obchodzi mnie opinia innych na moj temat, a opinie thiefa wyrobiłem sobie ********. Nie moge powiedziec, bo jeszcze jakis GM mnie zbanuje. <śmiech>
Serafin: ^^ Ani razu nie zostales zbanowany za kradzież?
Kosa: Nie, za to akurat ani razu, ale dostałem kilka banów za wykorzystywanie błedów gry. :)
Serafin: Na jedno wychodzi, w sumie. :) Jak oceniasz prace moderatorów na forum i wyższych rangą w grze?
Kosa: Moim zdaniem na forum jest pozadek, ale na serverach APO panuje chaos, na Apo 8.42 i Apo Rox to jeszcze jakoś ujdzie, ale na 7.6 to juz jest wielka mega porazka. Pamietam jak czekałem w kolejkach zeby grać, chciałbym zeby to wróciło.
Serafin: Sądzisz ze po skasowaniu kilku rzeczy dałoby rade przywrocic porządek na apo?
Kosa: Tak, ale to zalezy jeszcze jakich zeczy.
Serafin: Przeszkadzaloby Ci wprowadzenie antybotów na apo? Twoje screeny zawsze byly ucięte. Skoro postać i tak sprzedales/oddales, moze chcesz nam o tym opowiedziec?
Kosa: Nie przeszkadzało by mi to. Postac została sprzedana nie obchodzi mnie juz ta postac i co sie z nia stanie. Poprostu dorobiłem sie 300kcc i postanowiłem zaczac gre na roku :)
Serafin: Miales kiedys hacka? Na realu/na apo? Co straciles?
Kosa: Nie nigdy nie miałem hacka, ale czesto udawało mi sie kogoś hakowac na real tibi ;]
Serafin: Czy gdybys mogl przeprosic tych ktorych shakowales, zrobilbys to?
Kosa: Hmmm, nie niemam wyrzutów sumienia, mogli poprostu pomyslec i nie wchodzic na kazda strone pokolei i sciagać boty.
Serafin: Chcialbys kogos pozdrowic? Ew. Przeprosic.
Kosa: Pozdrowic chciałem :
Shadow Sorcer (dzisiaj oszukany).
I wszystkich którzy czuja sie pozdrowieni.
Serafin: Dziekuje za wywiad.
Kosa: Niema sprawy było warto.:)

Done. Nie wiem ktory wywiad.

Vernereq
14-08-2009, 08:55
W sumie wywiad fajny, ciekawy, podoba mi sie czcionka, pasuje xdd Za wywiad dam 9/10, nie wiem czemu 10 nie dam ;p

PS Jestem pierwszy!! XD

Pampalini
14-08-2009, 11:05
; O krótki wywiadzik ale serafinek się postarał(zmieniłem zdanie co do Ciebie) ; o szkoda że wywiad z największą lamą na apo.. nie dość że ciągnie na wosso kradnie to jeszcze kozak ; o interesujesz się informatyka ? hahuah :D śmiech ;o
wywiadzik 2/10 bo z lamą ..
Estetyka 6/10. dobrze dobrane kolory.

Dαniel3k =)
14-08-2009, 11:43
wywiad chujowy... ten kretyn już tak się załamał że nikt z nim nie chcę gadać że musiał temat na forum robić.... żałosny typ, żałosne odpowiedzi

Xz@z!t
14-08-2009, 12:33
Wywiad fajny szkoda ze z psem ;c

Pamietam jak czekałem w kolejkach zeby grać, chciałbym zeby to wróciło.
Zeby to wrocilo ciebie musialo by nie byc ;/

marcopolo
14-08-2009, 12:44
Zrobilem ten wywiad z litosci, no skoro juz prosil zeby ktos z nim zrobil. xd

Angels
14-08-2009, 13:26
Wywiad Dobry 9/10 czegoś brakowało w nim , a co do Kosy , dalej bądz
wielkim noobem serwera , chciał bym ci uświadomić dziecko 12 letnie że
jak tak bardzo lubisz kraść w pixelach to przeżuć się na real kase.

Devixx
14-08-2009, 13:57
Wywiad dobry, ale zrobiony z p******* osobą i thiefem.

Czcionka fajna i estetyczna.

Serafffinku <3

marcopolo
14-08-2009, 14:53
Wywiad dobry, ale zrobiony z p******* osobą i thiefem.

Czcionka fajna i estetyczna.

Serafffinku <3

Deviksiooo <333

Chuj z kim, wazne ze wywiad xd.

Ero Senin
14-08-2009, 15:42
Chciałby żeby stare apo wróciło?hahahah
To przecież między innymi przez takich thiefów jak on zeszło na psy...

Guzek_II
14-08-2009, 16:01
Wywiad wydaje się dłuższy przez pogrubienie i rozmiar ...
Lecz pomimo to wywiad dość dobry, tylko czytając go odniosłem wrażenie jakbyś z "łaski" robił z nim wywiad, 0 chęci, lub zainteresowanie jego osobą. Ja przynajmniej takie wrażenie odniosłem, ale sama jego osoba nie jest zbyt interesująca może dlatego ;)

8/10

Elite Adi
14-08-2009, 16:18
Serafin: Miales kiedys hacka? Na realu/na apo? Co straciles?
Kosa: Nie nigdy nie miałem hacka, ale czesto udawało mi sie kogoś hakowac na real tibi ;]

TO MNIE ROZJEBALO

ReMover
14-08-2009, 16:59
wywiad ładny i estetyczny tylko osoba nie pasuje !! żal typa ale wywiad dobrze przeprowadzony :):) 8/10 za estetyke 0/10 za dobór osoby :)

Akananto
14-08-2009, 17:11

Ach ten 14 ms !

Jezeli chodzi o wywiad to jest on na tyle udany, ze kazdy wie ze w wieku 12 lat zlamales noge i zakonczyles swoja pilkarska kariere, w ktorej zapewne osiagnolbys duzo wiecej grajac we wspaniala gre zwana "Tibia". Wszyscy takze mamy nadzieje ze na drugi raz, bedziesz uwazal i nic wiecej nie zlamiesz, mam na mysli np. serdeczny palec u reki, bo nie bedziesz mogl wiecej grac w tibie! Ach, no i oczywiscie oszukiwac ludzi w przedziale wiekowym 12-14 lat.

Wywiad supcio <3

marcopolo
14-08-2009, 18:38
Wywiad wydaje się dłuższy przez pogrubienie i rozmiar ...
Lecz pomimo to wywiad dość dobry, tylko czytając go odniosłem wrażenie jakbyś z "łaski" robił z nim wywiad, 0 chęci, lub zainteresowanie jego osobą. Ja przynajmniej takie wrażenie odniosłem, ale sama jego osoba nie jest zbyt interesująca może dlatego ;)

8/10

Zrobilem ten wywiad z litosci, no skoro juz prosil zeby ktos z nim zrobil. xd

.................................................. ......................................

Hellmans
14-08-2009, 18:53
Super wywiad ze zjebaną osobą :> .

Maebara Keiichi
14-08-2009, 20:18
Wywiad przyzwoity, prawie wszystko o nim już dawno słyszałem to nic nowego się nie dowiedziałem.

Roxinna13
14-08-2009, 20:26
wywiad fajny, niesądziłam że aż tak lubicie Kose :p:p:p

Beny Knight
14-08-2009, 21:34
Pies z Warszawy:<, moze sie tam wybiore, w sumie mam niedaleko:)
@Topic

Fajny wywiad.

Kamor ^Inter^
15-08-2009, 07:42
Wywiad z idiotą,thiefem i kibicem legii.
Niestety nie poznaliśmy jego metod hackingu,a szkoda.

Wywiad przyzwoity.

Angeliqe
15-08-2009, 16:08
Wywiad ładnie napisany, dobrze się czyta. Szkoda tylko, że z takim noobem jak Kosa^.-
8/10

Garqet
15-08-2009, 16:11
@up
Angeliqe moze sie juz wkoncu zamkniesz ???
Chcesz zeby kazdy zobaczył Twoja twarz na forum ??
Zaprosiłas mnie kiedys na www.nasza-klasa.pl , a ja specjalnie skopiowałem fote. To wez juz sie zamknij bo cały swiat zobaczy jaki paszczur kryje sie za postacia Angeliqe.

Artchas
15-08-2009, 17:36
Wywiad jak wywiad... Nic specjalnego

Kosa: Pozdrowic chciałem :
Shadow Sorcer (dzisiaj oszukany).

I to jest właśnie problem APO on się przyznaje że oszukuje a oni z tym g**no zrobią

Janq18
15-08-2009, 18:47
Pies przeprowadził wywiad z psem... co to k... schronisko? Wtf?
Kosa zawsze był gównem ale te jego żałosne kradzieże wołają o pomstę. Dawno przepięto mu łatkę ścierwa i nie ważne gdzie gra, rook czy main zawsze będzie psem jak Serafin ;)

P.S Tak swoją drogą ja zarobiłem 1000+ kcc na błędach gry od początku tych wakacji i nikt mnie nawet nie podejrzewał ;]

Pozdro Kosa pajacu ;]

Garqet
15-08-2009, 19:05
Wywiad jak wywiad... Nic specjalnego

I to jest właśnie problem APO on się przyznaje że oszukuje a oni z tym g**no zrobią

Nie chodzi o to ze ja go oszukałem , tylko ze Shadow został oszukany przez swojego niby kumpla ... Edzio Lisstonosz okradł go z eq bo mu ufał ...

Pontius
15-08-2009, 21:53
Fajny wywiad, przynajmniej normalnie odpowiadal ;p Szkoda ze kopyto zlamales i marzenia sie skonczyly. Elo

Bondi
15-08-2009, 21:55
Legi
Legii

Poprostu
Po prostu

niemam
Nie mam

Jakby się dokładnie przyjrzeć pewnie coś bym jeszcze wychwycił ; d

W niektórych miejscach brak polskich znaków
Wywiad trochę krótki xd
Ogólna ocena 5/10

Veles
16-08-2009, 14:43
Serafin!!! Czemu z tym psem!!!!

Zaje*** Ci w realu ;d

Ale postarales sie, czcionka i jej kolor odpowiedni, ladnie ułożone pytania Gz ;d

Ivo
17-08-2009, 17:28
Legii

Po prostu

Nie mam

Jakby się dokładnie przyjrzeć pewnie coś bym jeszcze wychwycił ; d

W niektórych miejscach brak polskich znaków
Wywiad trochę krótki xd
Ogólna ocena 5/10

Aha. A po jaką cholere mam sięgac do alta zeby pisac polski znak? : o Co do ortografii, nie łap mojej, tylko jego. ;)

Emo
17-08-2009, 22:05
@Up
Sięgać do alta...Masz takie krótkie ręce, czy taką wielką klawiaturę?! Skoro jesteś polakiem powinieneś używać polskich znaków...
@Wywiad
Wywiad mocno przeciętny. Standardowo przyczepię się już do strony graficznej, nie podoba mi się ta czcionka której użyłeś. Kolory właściwie są OK, ale jednak wolę, gdy pytania i odpowiedzi są całe, innymi kolorami napisane. Pytań mało, niezbyt szczegółowe odpowiedzi. Ocena 3-/6
Aha, jeszcze jedno. Wszyscy piszą, że brakuje im kolejek w grze, założę się, że gdyby wróciły, wszyscy byliby oburzeni, że muszą czekać -.-

Ktoś II
18-08-2009, 12:49
#up
Popieram to z tymi kolejkami :D
To tak samo jak starsi ludzie mówią, że brakuje im komuny :| Śmiech na sali.

#topic
Wywiad taki sobie :P
Nie wiem po co się do niego dopierdalacie, że oszukiwał ludzi.
Gdyby pomyśleli, to by nie dali się wrobić i taka jest prawda.

#Serafin
Po to masz sięgać, po alt, żeby nie robić błędów.
Ciekawostka: jeżeli piszesz np. żubr i nad 'z' nie postawisz kropki, to ten błąd liczy się jako błąd ortograficzny :]

♥ Kosa Sorcerer ♥
18-08-2009, 15:06
O.ooo widze ze moj wywiad jest na forum, prawa autorskie! Nie pozwoliłem zebyś to wrzucał na forum ... !

dodox
18-08-2009, 15:45
Wywiad niezly...
ale czemu nie masz wyzutów Sumienia?:d
Oszukales tylu ludzi :P
Za wywiadzik 8/10:)

Akananto
18-08-2009, 16:05
O.ooo widze ze moj wywiad jest na forum, prawa autorskie! Nie pozwoliłem zebyś to wrzucał na forum ... !

Zeby kochany miec prawa autorskie, to trzeba je jeszcze wykupic

Kumpel Armii
18-08-2009, 19:31
A Legia kur** Legia Legia kur**
To mnie spaliło <fail>.
Wywiadzik 7/10

Ivo
18-08-2009, 21:40

Co ty pierdolisz, sam chciales zebym go wrzucil XDDDDDDDDDDDD

Daaron
19-08-2009, 16:11
Wszyscy, którzy napisali negatywny komentarz: Jesteście głupki.

Oceniacie wywiad... to żle. Weźcie pod uwage, że ocena podlega temu kto przeprowadza wywiad nie temu z kim jest przeprowadzany mimo, że uważacie Kose za największą "lamę" nie macie prawa mówić w ten sposób o całokształcie bo obrażacie Serafina.

Jak dla Mnie wywiad na prawde fajny. Chociaż dużo informacji tam nie było, dam taką skalową ocenę 7/10.

Kosa pewnie bym był jedną z twoich ofiar gdybym tak uparcie nie zaniechał pożyczek w formie przedmiotów hmm?

Powiem tak... są dwa rodzaje ludzi których nienawidze Oszustów i złodziei.

Sado
19-08-2009, 16:22
Hehe troszkę króciutki ten wywiadzik Twój : P
Aczkolwiek kilka podstawowych informacji o Serafinie wiem :)

k,t,b .

H5N1
19-08-2009, 19:28
Warszawiak... to wszystko tłumaczy.

Wywiad ujdzie ujdzie :)
7/10 :D:D

Marcelllo
19-08-2009, 19:34
Wywiad fajny, ale trochę krótki (do Bondiego jeszcze daleko :D) 9/10

Jeden w dół za czcionkę bo chujowo się czyta ;s

Łowca Postów
09-09-2009, 21:45
To zwykły dzieciak z Warszawy ;) Legia ( Jebać Legie ) Osobiscie jestem za KKS LECH ;DD

btw. Shadow Sorcer ( Dzisiaj oszukany ) beszczelny w chuj , życze ci żeby cie kiedyś też ktoś oszukał i stracisz wszystko.

z chęcią wypierdolił bym ci sztuke na ryj \_ pozdro.

Floyd
29-10-2009, 21:23
; O krótki wywiadzik ale serafinek się postarał(zmieniłem zdanie co do Ciebie) ; o szkoda że wywiad z największą lamą na apo.. nie dość że ciągnie na wosso kradnie to jeszcze kozak ; o interesujesz się informatyka ? hahuah :D śmiech ;o
wywiadzik 2/10 bo z lamą ..
Estetyka 6/10. dobrze dobrane kolory.

Nie chce być niegrzeczny, ale jeżeli jesteś Cleaner'em ro oczymś świadczy nie? I powinieneś dobrze reprezentować siebie i tą grupę, a nie wyśmiewać się i wyzywac od lam. Dla mnie jest to brak instynktu samozachowawczego i chociażby brak powstrzymania się dla samego faktu, że masz wyższa range od zwykłych graczy. Reszte pozostawiam bez komentarza.

@TOPIC
Ładny. 10/10. I co z tego, że Z oszustem, ale jest i mi się bardzo spodobał :P

LudziO #15
03-11-2009, 21:44
Wpozo Wywiadzik :):):) pozdro 4 you :)

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Don Cinas
04-11-2009, 09:41
Heh, fajny wywiad. 8/10 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Saheer Fin
04-11-2009, 14:52
Dużo błędów ze strony [Thiefa] Na miejscu Mortiis'a,to sprawdziłbym IP,tego noobka,i zakończył mu karierę.

kyzio666
04-11-2009, 19:20
wywiad fajny kosa noob :<
pozdrawiam Thief kyzio :<

Cytexx
05-11-2009, 11:48
Wywiad fajny ..

9/10, bo troche krótki .. ; ]

Kosa jest spoko ;D czego Wy chcecie :< ? Wolał sobie zarobic ktorszym sposobem niz expieniem i zbieraniem tego loota. xD

LudziO 15
06-11-2009, 17:28
Wpozo Wywiadzik pozdro 4 you ;)

znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

GooHooNe
07-11-2009, 12:53
xD Serafinn Wywiad jesT Cool Ale osoba nie jest Właściwa ale to nic... Najbardziej żal mi tych osób której oszukał kosa ale kiedyś przyjdzie czas na niego 9.5/10

Koka_xD
21-12-2009, 19:04
Fajny wywiad :D :D
Rób więcej wywiadów :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kokardeczkaa 1-96 ( GoU GoU 100 lefel )
Wikusia Wielka 1-20 (zrookowana)

Wikusia to nie moje imię
Qmpela założyła chara jak byłam w WC o.O

v.37.0 Azbestowy v.37.0
29-12-2009, 14:06
Tak, to bardzo fajny wywiad Kosa, idealnie oddałeś szczegóły z życia Serafina. Gratulacje i szacuneczek

Quki18
29-12-2009, 15:53
Dobry wywiad no kosa jest jaki jest ale co do wywiadu dobrze dobrane kolory i pytania też dobre. Tylko jeszcze by się przydały szybkie pytania a lub b :P

9/10

Axelo .
04-01-2010, 22:02
Fajny wywiad, co do Kosy to jest jaki jest i nikt go za to nie może karać. Dobre pytania i odpowiedzi. Ogólnie wywiad czytało się przyjemnie nie zważając na to kim jest na apo.

Pako Kimg
22-01-2010, 22:11
Wywiad bardzo fajny ...
Ciekawe pytania ...
Tylko szkoda że z takim thiefem ;/
Pisz dużo wywiadów tylko wybieraj lepsze osoby :)

Action16
09-02-2010, 13:02
wywiad fajny ale kosa w grze jest jak dziecko jezdzi po starych a szczególnie lubi sie wpier*** na respy komus pozdro.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-02-2010, 14:04
Jezu... ale graficznie to ten wywiad jest jedną wielką porażką. Ogólna treść wywiadu dobra, lecz pytania mogły być bardziej ukierunkowane na rl z wiadomych względów

Dj Mlody
14-02-2010, 14:10
Good wywiad ;-)
10/10

Rob wiecej !