View Full Version : [7.6] Mapa respów Main
wie ktoś może czy jest zrobiona mapa respawnu main? jak tak to podajcie link za pomoc z góry dzięki.
SongokuSSJ
14-08-2009, 18:26
http://www.armia.toproste.pl/mapy/mapads.jpg
mapa swiata jest tu
respawnu bedzie ciezko znalesc
:)
http://www.armia.toproste.pl/mapy/mapads.jpg
mapa swiata jest tu
respawnu bedzie ciezko znalesc
:)
świata mam przydała by się respu może ktoś znajdzie :)
Napisz może jakie potwory chcesz znaleźć na danym okręgu
na czym mógłbym expic na 90 lvl? i możesz mi napisac gdzie to jest :D
Demy : Can , Exp lub Ev
Pisz w grze wszystko ci wyjaśnie nick Artchas
Mc Maciek
15-08-2009, 10:57
na czym mógłbym expic na 90 lvl? i możesz mi napisac gdzie to jest :D
Warlocki na Evul - wychodzisz z Ev północną bramą, jak dojdziesz do zamku idziesz ścieżką w prawo, na rozwidleniu w dół. Później, między skałami na rozwidleniu w prawo, do końca. Jak wyjdziesz na powierzchnie, gdzie będzie jakiś niedźwiedź, hunter, smok idziesz cały czas w prawo aż dojdziesz do wody (po drodze możesz spotkać demony). Jak dojdziesz do wody idziesz na północ po takich kładkach i jesteś na terenie warlocków (takie wieżyczki).
Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem drogę :D
Fernandoez
15-08-2009, 11:52
Hej a czy ktoś by mógł wyjaśnić jak się dochodzi do hydr na Evul, bo ciężko dostać te informację? :confused:
a wie ktoś gdzie jest exp demonów? czy tam elder demonów :P?
Hydry na evul :
Wytłumacze najprościej jak umiem :
Wychodzisz drogą na północnym zachodzie evul i przechodzisz przez mostek - trafiasz do zamku smoków który omijasz idąc na wschód a potem na południe.
Powinieneś znaleźć się w takim budynku : Po lewej będziesz miał lizardy i między innymi hydry (Jest tam quest na g legi ale do pokonania jest są 2 Demon Lordy)
Demony na evul :
Idziesz tak samo jak na te hydry ale zamiast skręcić w lewo na końcu pójdziesz w prawo - miniesz jakieś beary i hunterów - trafisz na resp smoków (tu skręcasz na wschód) i idziesz prosto do demonów mijając fortecę hero i bk
Demony na can :
Idziesz do bamboo camp (na południowy wschód od city) i prosisz ShaShaSha (czy jak mu tam :d) aby cię zawiózł do Can - Wychodzisz ze statku i schodzisz schodami w dół.
Teraz skręcasz w lewo i idziesz ścieżką w górę... Idziesz... Idziesz... Idziesz... No ok doszedłeś mijasz bramkę lvlową (chyba od 50lvl) i już jesteś na demcach (na wieżyczkach są demon lordy i na końcu chyba orsh)
Demony na exp :
Wiadomo gdzie - to miejsce chyba znają wszyscy - Statkiem lecisz na exp a tam idziesz na wschód i kupujesz od npc za 5k kluczyk i przechodzisz używając go na bramie
Demony w city :
Idziesz na południe i wchodzisz w dziurkę a tam kierujesz się w stronę respu vampów / hero - wchodzisz w teleport i zabijasz demona. Kierujesz się na południe (Na północ jeśli chcerz to za dragon lordami są chyba 4 lub 6 demy które bronią steel bootsów :]) ... mijasz behemothy i zabijasz kolejne 2 demony - schodzisz schodami... ponawiasz tą czynność... I jesteś na miejscu
Demony na ank :
Nie jestem pewien - Gdzieś koło dracul - prawdopodobnie na zachód od miasta
Styka? :D
Wielki Maras
20-08-2009, 22:49
Koleś nigdy nie pomyslalem o mapie respawnu szkoda że jej nie zrobili:(:(:( może niedługo bedzie jak by była to super
Sylvanas
21-08-2009, 11:27
była kiedyś mapka respa chyba, ale już jej nie ma, a szkoda, bo naprawdę potrafiła pomóc.
Nieznajomy
03-09-2009, 15:41
Tak była kiedyś ale to było bardzo dawno temu
@topic Idz na behemoty na cod (które są po drodze na devil atoma)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.