DannRook
15-08-2009, 14:13
Otóż zamierzam dodać to i owo do starego komputera bo już nie mogę wytrzymać z moją rumuńską kartą graficzną na której mam 30 fpsów w tibii a w cs'ie na low mi zacina :p
Płyta główna Asus P5VD2-MX
Docelowa Karta Graficzna - Radeon HD4550, jeżeli mój zasilacz nie da rady raczej kupię Radeon HD4350 Silent
Procesor docelowy - Intel Celeron Dual Core E1500 (2x 2.2Ghz), jeżeli zasilacz zbyt słaby kupię Celerona Dual Core E1400(2x 2.0 Ghz).
Karta dźwiękowa zintegrowa, karta sieciowa też
1 gb ram (2 x 512 ram) DDR2
Jakiś standartowy napęd DVD
Mój zasilacz - 350 wat NoName
I teraz moje pytanie, czy taki sprzęt nie będzie tykającą bombą która spali mi wszystko przy najbliższej okazji, jeżeli taki sprzęt nie da rady pójść na tym zasilaczu to czy ten zasilacz da radę przynajmniej przy tym sprzęcie w nawiasach?
Jeżeli w ogóle nie da rady ten zasilacz to jaki polecacie?
Mam dość mały fundusz także wiecie :p
@down
No chyba nie, na lepszym kompie(1800zł) mam zasilacz coś 450 wat ^^
Płyta główna Asus P5VD2-MX
Docelowa Karta Graficzna - Radeon HD4550, jeżeli mój zasilacz nie da rady raczej kupię Radeon HD4350 Silent
Procesor docelowy - Intel Celeron Dual Core E1500 (2x 2.2Ghz), jeżeli zasilacz zbyt słaby kupię Celerona Dual Core E1400(2x 2.0 Ghz).
Karta dźwiękowa zintegrowa, karta sieciowa też
1 gb ram (2 x 512 ram) DDR2
Jakiś standartowy napęd DVD
Mój zasilacz - 350 wat NoName
I teraz moje pytanie, czy taki sprzęt nie będzie tykającą bombą która spali mi wszystko przy najbliższej okazji, jeżeli taki sprzęt nie da rady pójść na tym zasilaczu to czy ten zasilacz da radę przynajmniej przy tym sprzęcie w nawiasach?
Jeżeli w ogóle nie da rady ten zasilacz to jaki polecacie?
Mam dość mały fundusz także wiecie :p
@down
No chyba nie, na lepszym kompie(1800zł) mam zasilacz coś 450 wat ^^