PDA

View Full Version : Zmiana outfitu

Flutebone
16-08-2009, 03:52
Jest bug, jak sie zarzuci utani hur i zmieni outfit to ono znika ;/ nie wiem może to tylko u mnie, i serv od tego nie upadnie ale chcemy, żeby był doskonały nie?

Janq18
16-08-2009, 09:10
Ten bug towarzyszy APO od dawna, ale Mortiis zostawia takie małe niedociągnięcia na rzecz poważniejszych bugów.

Edit: Ładnie przymaniaczyłeś nocke ;]

|Kahir|
16-08-2009, 14:02
To nie bug to już w klijencie 7.6 tak jest, a co ci szkodzi drugi raz nacisnąć hotkeya z utani hur?

Bashoo
16-08-2009, 14:12
W tym temacie (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=54705) opisałem całkiem podobnego buga. Jak napisał MC Maciek :

Haste znika też po ściągnięciu/włożeniu przedmiotu, który zwiększa szybkość chodzenia: WH, BOH, MKZ, TR.

W moim temacie ktoś opisał Twój błąd.

Przy zmianie outfitu tez tak jest, ale to nie jest bug. Tak jest odkad wprowadzili bicz. >:

Tak więc sprawa wyjaśniona i temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,
Metaxa.

Angels
16-08-2009, 15:48
Jest bug, jak sie zarzuci utani hur i zmieni outfit to ono znika ;/ nie wiem może to tylko u mnie, i serv od tego nie upadnie ale chcemy, żeby był doskonały nie?

aha boże kurw już 2 posta taki sam , jak czytasz posty to po tygodniu nie rób 2 -,- zobacz w szukaj czy takiego nie było postu -,- 00000

Daaron
18-08-2009, 16:01
To nie bug to już w klijencie 7.6 tak jest, a co ci szkodzi drugi raz nacisnąć hotkeya z utani hur?

Lenictwo :p.

@Topic
Taki marny bug. Wiesz, że to nie zostanie naprawione a jednak na chama piszesz ten beznadziejny temat. Z resztą nie ma sensu tego naprawić kosztem nowego głupiego błędu.

Wielki Maras
20-08-2009, 22:35
Jakie nie miłe ale masz racje serv nie upadnie ale czy to da sie naprawic??:confused::confused::confused: