Zaloguj się

View Full Version : Boty na mane a bany za nie

Kapitan Alkohol.
16-08-2009, 15:48
Wiec dzis został wprowadzony news ze za jakie kolwiek boty bd dłuzsze bany, za mc ok, za cave jak najbardziej tak, ale tam nie zostało sprecyzowane na co mozna a na co nie mozna miec bota. Poprostu wszystkie.
Nie oszukujmy sie - każdy na tym servie boci - nie wmawiajcie sobie ze takie 1500 lvl'e (mysle tu najbardziej o ed/ms) ktore maja ok 45k many manasuja sie manaskami po 500 many w 1 ...
Wg mnie boty na mane - TYLKO NA MANE !!! powinny byc zalegalizowane. Co Wy na to ?

!!sQaua!!
16-08-2009, 15:51
Jestem jak najbardziej za tak. No edzio na 60k many okolo, i to wychodzi na okolo 100-120 razy ruch myska w te i wewte... bez sensu, albo niech dodadza jakies megamega manasy albo niech zalegalizuja manas w hotkeyu.

Ps. A gdzie sonda?

silver ghostek
16-08-2009, 15:52
Wiec dzis został wprowadzony news ze za jakie kolwiek boty bd dłuzsze bany, za mc ok, za cave jak najbardziej tak, ale tam nie zostało sprecyzowane na co mozna a na co nie mozna miec bota. Poprostu wszystkie.
Nie oszukujmy sie - każdy na tym servie boci - nie wmawiajcie sobie ze takie 1500 lvl'e (mysle tu najbardziej o ed/ms) ktore maja ok 45k many manasuja sie manaskami po 500 many w 1 ...
Wg mnie boty na mane - TYLKO NA MANE !!! powinny byc zalegalizowane. Co Wy na to ?

Na Nivelato manasowalem sie po 700+ i szczerze mowiac nie bylo tak ciezko wbic 4-5 lvli bez bota. Jednak wieksza ilosc byla juz trudna do wbicia. ;s
Ale... kto karze maniaczyc? ;f
Jestem na nie.

#edit
1k ek ma lvl w jakies 30-35 minut, a 1k ed/ms z botem w <25 minut, a bez w tyle samo co taki ek. Wiec chyba jest wszystko ok. -.-

Dziabaq
Chyba cie pojebało. Wyjdz na dwór... Nie !

Krsix
Popieram, wymanasować się ed/ms na 1000+ lvl już jest ciężko a co dopiero na 1800~ :D

Oczywiście jak manasy to i uhy xd

Dαniel3k =)
16-08-2009, 15:58
wy macie takie lvl'e że płaczecie? Nie... więc o co chodzi? Nie widać aby Saru czy Edzio płakali z tego powodu. Grałem 1k ed, 1k ms, 1k ek, 1k rp i wiem że łatwiej się manasować niż uhać. Więc nie przepierdalajcie że tak cięzko... Chcecie grać na bocie? Nikt wam nie zabroni, ale gracie na własne ryzyko.

B.

Spaślak
16-08-2009, 15:59
I co jeszcze? Używanie jakichkolwiek botów jest zakazane temat zamykam.