Zaloguj się

View Full Version : [Gracz] Cineq by Dexter

Dexter Rook Sorcerer
16-08-2009, 17:35
Cześć,mógłbym przeprowadzić z tobą wywiad ?

Zgadnij.

Więc zacznijmy od podstawowego pytania - skąd jesteś,jak masz na imie,ile masz lat ?

Jestem z Białegostoku, mam na imie Marcin i mam 17 lat.

Zaczniemy od pytań o tematyce tibijskiej czy życiu realnym?

Obojętnie.

Jak zaczęła się twoja przygoda z tibią,czy żałujesz że zacząłeś grać w tą grę ?

Moja przygoda zaczeła się w 5 klasie podstawówki. Pokazał mi ją kolega z klasy, ogólnie wtedy pół szkoły grało w tą Szatańską Grę. Początkowo rl, ale mi nie wychodziło, max 27 sorc. Wtedy inny kolega polecił mi APO, to było chyba w 2006 roku.
Nie, nie żałuję, poznałem wiele ciekawych osób, niektórych spotkałem na rl tak jak byłego GM'a - Groma. Pijemy do dziś.: /

Dobrze,jak już dużo osób wie jesteś osobą która ma dosyć pokaźny poziom na serwerze Celesta,czy długo grasz tą postacią,ile razy kupiłeś na niego pacca i jeżeli byś mógł podaj ogólne statystyki postaci.

Wbicie 100 poziomu zajeło mi 3 miesiące, oczywiście zrobiłem to za pomocą bota. Potem miałem przerwę, po powrocie dobiłem 10 lvli. Od 110 gram manualnie. Kupiłem 2 pacce.

Teraz porozmawiajmy o APO,ok ?

Dobrze.

Jak zaczęła się twoja kariera na tym jakże wspaniałym ( kiedyś ) OpenTibiaServerze ?

Zaczeła się bardzo dawno temu, dokładnie nie jestem w stanie Ci powiedzieć.

Jaki wbiłeś poziom,czy tylko przez to że miałeś taki level stałeś się tak znany ?

Wbiłem 1200 po czym sprzedałem postać. Sądzę, że nie, gdyż 1 wywiadu udzielałem mając 300 lvl.

Wiele osób mówi o tobie "Botter" co o tym myślisz? Oczywiście możesz nie odpowiadać...

Może SCAR dzisiaj nie jest dobrym botem, ale wtedy byłem pionierem.Jestem ciekawy co napisali ludzie który tak myślą.Ale chyba wiem, że nic. Bo zazwyczaj mówią to 10 letnie dzieci, którzy nie potrafią zainstalować bota.No i to ja zarobiłem 100kcc okradając ludzi metodą bolt/gp.

Jeżeli pozwolisz przejdziemy do życia realnego. Jakie masz zainteresowania ?

Interesuję się wszystkim, co jest warte mojej uwagi.

Co myślisz o związkach przez internet ?

Myślę, że takie związki nie mają przyszłości, bo albo kobiety okazują się mężczyznami, albo zacznie nie wystarczać emotikonka ':*'

Czy przez tibie twoje oceny pogorszyły się ?

Myślę, że nie.

Są jeszcze wakacje,czy chciałbyś teraz gdzieś wyjechać ? wypocząć ?

W tym roku planuję pojechać jeszcze pod namioty z kumplami nad jezioro.

Bardzo ciekawe,mazury czy góry ?

Na Podlasie - najczyściej.

Masz jakiś ulubiony program telewizyjny,może jakiś serial ? XD

Ogólnie lubię oglądać sport, nie ważne czy to walki, darts czy piłka nożna. Każdy sport ma swój urok.

Też tak uważam.

Jakiej słuchasz muzyki ?

Różne, słucham wszystkiego co jest według mnie dobre.

A osoby które słuchają np. metalu wyzywasz,lub poniżasz ?

Nie spowodu tego co słuchają, ale z tego jacy są. No ja nie będę owijał w bawełnę, żyd urodzi żyda a metal jest brudasem.

Co ma wspólnego bezpieczeństwo ludzi ze śmiercią człowieka?

Zależy w jakim kontekscie, twoje bezpieczenstwo nie zostanie narażone, ponieważ umarł ktoś z Chin. Ale jeżeli ktoś z niewiadomo jakich przyczyn umiera na imprezie kilka namiotów od ciebie, to myślę, że komplentym kretyństwem jest zadanie tego pytania jak to zrobił Mortiis

Lubisz pić piwo ? XD

Myślę nawet, że jestem w tym dobry. XD

Oglądasz mecze piłki nożnej,siatkówki ?

Oczywiście.

Możemy przejść do forum Apo ?

Tak

Jak długo jesteś jego użytkownikiem,miałeś dużo kont ? Za co szczególnie lubisz to forum,a co chciałbyś poprawić ?

Od początku, siedziałem jeszcze na starym forum trochę. Miałem z 10 kont, każde ofc. mogłem sobie odbanować, bo co jakiś czas miałem passy do jakiś moderatorów, ale mi się nie chciało.Forum lubie za to, że wchodząc do jakiegokolwiek tematu można się z kogoś pośmiać. xd

Co myślisz o naszych moderatorach,uważasz że sprawują oni dobrze swoją role ?

Myślę, że tak.

Nasz wywiad powoli dobiega końca,seryjka krótkich pytań,szybkich odpowiedzi ?

Dajesz..

Odpowiedźi musza być szybsze niz pytania,rozumiesz ?

Mortiisem nie jestem.xd

Tibia ?

Gra.

Forum ?

Forum, nic mi nie przychodzi do głowy.xd

Dragony na realu ?

Szybki exp.

Masło czy margaryna ?

Masło.

Mortiis czy Tygrys ?

Nikt.

Aha,no i?

Nie wiem czemu ale przypomniał mi się Mortiis w kagańcu. : /

Najlepszy użytkownik forum ?

Ja

Legenda real Tibii ?

Bubble

Najlepszy potwór do expienia na apo ?

Nie mam pojęcia, ale apo powinni wyłączyć.

BlackD Proxy Tools czy TibiaBotNg ?

BlackD ofc.

Muflon ?

Przechuj.

Koniec,chciałbyś napewno kogoś pozdrowić.

Wszystkich, ktorzy czuja sie pozdrowieni.

Dzięki za pozdro :D

Dobrze,dołączam się do pozdrowień... Czelo :D

Jest to mój pierwszy wywiad,jeżeli jest jakaś literówka,źle postawiony przecinek to pisać... Będę doskonalił sztukę wywiadu i spróbuje napisać kolejny,z jakąś osobą która gra na APO

Drako o.o
17-08-2009, 10:08
przynajmniej byly normalne pytania i odpowiedzi
nie przepadam za cinkiem ale wywiad wporzadku :))))):):):):)

Mejgerq
17-08-2009, 10:23
Od tak ciekawej osoby, jaką bez wątpienia jest Cineq można było wyciągnąć więcej informacji, jednak wy i wasze myślenie w wywiadach ogranicza się do rl życie, tibia, apo, tibia, seria szybkich pytan (ew. skojarzenia), tibia.

Powodzenia.

Apach
17-08-2009, 10:29
wywiad 8/10 :) "Mortiis w kagańcu" pojechał :P

Pampalini
17-08-2009, 12:36
:D Nie czuję się pozdrowiony :< i będzie mi smutno.
Jak na 1 wywiadzik to dość ładny :) szkoda że mało pytań o Cineq się troszkę dowiedziałem :) dam Ci za ten wywiadzik 8/10 ;) bo jest czytelny.

Lechista92
17-08-2009, 12:41
Ciekawy wywiad . Tylko szkoda, ze tak malo pytan dotyczacych real zycia ''przesluchiwanego'' . Ogolnie looz . Pozdrawiam .

Zgredeq
17-08-2009, 13:58
Wywiad Trochę nie ciekawy 6/10 , mógł by być ciekawszy

Devixx
17-08-2009, 14:57
Wywiad może być. Kolory nie przypadły mi do gustu :D Cineq to n00b i tak :(

Teotihuacan
17-08-2009, 15:27
ffaaajoffffoooo
cineq muj miszcz...
xdddddddddddddddddddddddddddd
Ty sie juz tak schlales ze nie wiesz, jak twoja przygoda z apo sie zaczela, ja tez pije, i wiem lepiej od ciebie :D
lollluuuwaaaaa

Emo
17-08-2009, 22:56
Moim zdaniem dobry wywiad. Ładnie dobrane kolory, jedynie odstępy są za duże o linijkę i trochę mnie to denerwuje. Literówek i błędów ortograficznych się nie dopatrzyłem, pytań jest w miarę dużo, odpowiedzi nie zawsze mnie satysfakcjonowały, czasem denerwowały. Co prawda wywiad Bondiego to nie jest, ale jeżeli to Twój pierwszy to naprawdę ładnie Ci wyszedł. Dużego plusa masz ode mnie za to, że nie napisałeś na końcu czegoś w stylu "to muj pierwszy wywiad oceniajcie łagonie plix!!1". Ocena to 4+/6. Życzę powodzenia w dalszym przeprowadzaniu wywiadów.

Marcelllo
19-08-2009, 19:37
Wywiad super :) 10/10 Wszystko ładnie i przejrzyście ;)

Widzę, że nie tylko ja taki jestem, że przez tibię nie zawalam szkoły ;)

Evilekkk
20-08-2009, 21:51
Nie wiem czemu ale przypomniał mi się Mortiis w kagańcu. : /

AAHHAHAHAHAHHAA To mnie rozjebalo na maxa :d

wywiad dobry 10/10 :-)

Wielki Maras
20-08-2009, 22:51
Odpowiedział z kad jest jak ma na imie i ile ma lat a nie jak Santano nic nie powiedział:mad::mad::mad: wywiad jest super 10/10

Panek Kitara
21-08-2009, 13:45
Cineq to dość ciekawy człowiek .. pamiętam to jak na bocie pocisakł :D ale to nic ;) praktycznie nic się nowego nie dowiedziałem.
Za ten wywiadzik dam ocenkę 6/10.

Τettmeier
24-08-2009, 11:09
Wywiad nieźle zrobiony, pytania dobrze ułożone. Co tu więcej pisać. Kolory, które prawie każdy - dobrane elegancko, nic nie razi w oczy. Udzielający normalka. Dobra robota, aby więcej takich wywiadów! :D

Adobe Man
27-08-2009, 12:00
Naucz sie stawiać przecinki. ;p Chodzi o to że się daje "Słowo, i spacja" Czyli nie
Dobrze,jak już dużo osób wie jesteś osobą która ma dosyć pokaźny poziom na serwerze Celesta,czy długo grasz tą postacią,ile razy kupiłeś na niego pacca i jeżeli byś mógł podaj ogólne statystyki postaci.

tylko

Dobrze, jak już dużo osób wie jesteś osobą która ma dosyć pokaźny poziom na serwerze Celesta, czy długo grasz tą postacią, ile razy kupiłeś na niego pacca i jeżeli byś mógł podaj ogólne statystyki postaci.

Ale wywiad spoko ;p

Patriota
28-08-2009, 21:19
Nadal nie możesz znieść, że wyśmiałem cię w kilku tematach? Żałosne dzieci. Jak jestem takim lamą zapraszam na piwo to się poznamy. Btw. jak możesz być patriotą, skoro wszystkie frakcje w twoim klubie chcą autonomii śląska?

Pokaz mi tematy w ktorych mnie wysmiales :) i nie bij prosze haha...
Jestem Ślązakiem a to nie zmienia faktu ze jestem tez Polakiem :)
Cała Polska w cieniu Śląska :)
A tak w ogole to gdzie na mecze polskiej reprezentacji przychodzi najwiecej kibiców?? Na Stadionie Śląskim czyli na Śląsku :)
Idz dalej myć włoski piwem...bo nic innego od piwa i zydów nie masz w glowie :)

Zezikan
29-08-2009, 11:21
rozbawiło mnie pytanie z tym metalowcem ale odpowiedz jeszcze bardziej :) myślę że Cineq z Białego jest to i ma takie rozumowanie :)

Białystok to 70% młodzieży i trochę starszych to Nazi ;]

Dexter Rook Sorcerer
13-09-2009, 14:01
Śmiem pozwolić sobie odświerzyć...

Prosze o komentarze,krytyka,krytyka

Guzek_II
13-09-2009, 15:30
@Up.
Odświeżyć...

@Topic
Wywiad mało ciekawy, najczęstsze pytania. Sama osoba na forum interesująca, tajemnicza, mało mówiąca o samym sobie. Skryta o, której można by się dowiedzieć dużo, dużo więcej. Śmiem posłużyć się w tym momencie porównaniem. Cineq oraz Drah - pierwsza osoba ciekawa, druga zaś nie, bo gdy tylko może chwali się tym co osiągnał, w jakim stopniu jest lepszy od innych, opowiada o całej swojej rodzinie(...). To miało Ci tylko pokazać, że Cineq to naprawde ciekawa osoba z, której można "wydusić" dużo więcej wyczerpujących odpowiedzi.

sqlterpa
13-09-2009, 16:47
Fajne fajne :D. Przejrzyste fajnie się czyta :)
9/10 :p

Takarji
14-09-2009, 08:55
Wywiad może być, to jest owner od 1 ?

~ Ankarius ~
22-09-2009, 21:04
Prooo.... Ciekawe z którym Ownerem teraz prowadzisz wywiad :D
Botter, Thieff... nie no spoko :)

Krzyzaczek
22-09-2009, 21:34
Tak jak komus up kolory nie zabardzo przypadły mi do gustu :p wywiad ogólnie spoko ;)

Daragon
22-09-2009, 21:50
Wywiad wg mnie ładnie przeprowadzony ;) Daje 8,5/10 czegoś tu brakuje ale nie wiem czego ;]

dorekxd
23-09-2009, 20:07
świetny poradnik miło go mi bylo czytac ;)

Dexter Rook Sorcerer
23-09-2009, 21:18
# up

tak,tak dobry poradnik... dzięki, że przeczytałeś cały.

# topic

dzięki za komentarze :p

*Horus*
15-10-2009, 09:12
Spoko wywiad, duzo sie dowiedziaŁem.

Pozdrawiam.

Huskar
15-10-2009, 20:06
Wywiad bardzo interesujący.
Fajnie mi się go czytało.
10/10 :)