Zaloguj się

View Full Version : Loot z vampirów :(

Marcelllo
16-08-2009, 19:03
A więc usunęliście z wampirów vampire shield, co było głównym zarobkiem na expieniu na tych potworach na rooku. Czy daliście coś w zamian? Bo jakoś nikt jeszcze tego nie zauważył, i dlatego nikt nie chce tam już expić... Moja propozycja ma 3 opcje:
1) Zwiększyć kilkukrotnie częstość wypadania ice rapierów.
2) Dodać do loota 3krotnie częściej niż leciało vampire shield - Blue robe.
3) Zmienić potwory na vamp tower z vampirów na np. orc warlord.

Satanista
16-08-2009, 19:12
Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami. Co to za vampy bez glownego loota :ddd

Nabijacz Postow
16-08-2009, 19:15
Tak jak pan up powiedzial, wycofanie vampire shielda z vampirow, to chyba jakies nieporozumienie. Myśle ze zamiast vampów mozna zrobic tak :
- Zwiększyć bramke lvlowa
- Zedytowac ,,zamek" vampow
- W miejsce vampow dac jednego z proponowanych przez ciebie nowych potworów (chodzi mi o te z tematu, ktory Tygrys zaakceptowal)
@edit
A teraz mi dziękuj bo chwilowo ratuje ci wynik sondy :>

Pampalini
16-08-2009, 20:38
Vampiry są już nie potrzebne na rooku bo z nich praktycznie już nic nie leci , gdyby tak zmienić potworki na vamp tower było by chyba lepiej .. jestem oczywiście na tak .. ale tygrys na razie już chyba nic nie zrobi dla Rooka ..

Wolly
16-08-2009, 20:42
Nie, jest dobrze tak jak jest. Nie może być tak, że z każdego potwora leci coś 'rare', myślę, że to było trafne posunięcie przez administracje.

Marcelllo
16-08-2009, 20:53
@up - no nie wiem... Teraz idź na vampy expić - 0 opłacalności... Już bardziej się na slimach zwraca exp niż na wamp (ironia) ...

Zauważ, że 2 slimy szybciej ubijesz i nie zużyjesz tylu lf co na vampa, więc na vampach tworzy się waste bo w tej chwili gówno za przeproszeniem leci ;) Więc nawet niech slimy dadzą na vamp tower....

silver ghostek
16-08-2009, 21:57
Nie, jest dobrze tak jak jest. Nie może być tak, że z każdego potwora leci coś 'rare', myślę, że to było trafne posunięcie przez administracje.

Kozak kupil konto ze 120+ rookslayerem i mysli ze blyszczy. Gowno wiesz wiec sie nie odzywaj.

@topic
z Vampow moglby leciec np. tower shield ;o

Kumpel Armii
16-08-2009, 22:01
Jestem na tak.
Pod względem wypadania Blue Robe.
Chociaż Orc'e to także dobry chwyt

@Down - Bondi
Jak nie V Shield z vampira to C Helmet z Warlorda? Bez sens.

Krsix
16-08-2009, 23:58
Jestem na tak, choć nie gram na rooku. Zabraliście coś z Vampirów to coś dajcie bo się waste uśmiecha :D

Bondi
17-08-2009, 00:08
Jestem za 3 opcją pod warunkiem, że z warlorda nie będzie leciał crusader helmet.

Jugan
17-08-2009, 00:56
Oczywiscie!! Jestem na TAK!
Osobiscie bym wolal zeby zmienili potworki na tym zamku

Marcelllo
17-08-2009, 10:07
@Bondi - za późno, bo już jest jego resp i jest 4 crusadery już o których wiem, a możliwe, że ktoś się nie pochwalił...
A jeżeli nie będzie crus leciał to niby jaki byłby tego sens? Nic by nie leciało tak jak z vampów? Bezsens...

PS. Najlepiej dać blue robe do vampirów ;d Wtedy by nie było problemów ;s

Nabijacz Postow
17-08-2009, 16:31
A moze tam nekromantow pizgnąć ?

Hexolic
17-08-2009, 18:33
Necro byłoby dobre tam. Szczerze, nie gram na rooku ale propozycja mi się podoba ^^ Jak najbardziej na tak.

.!Z@rk!.
17-08-2009, 18:57
Jestem ZA! Jak już vamp shield nie wypada, to wypadało by coś innego wzamian dać ^^