View Full Version : Dzisiejszy najazd na rook...
Marcelllo
16-08-2009, 20:36
xD Wszystko byłoby ładnie pięknie, gdyby nie było:
1) Thiefów - mówiłem, że goblin camp, albo coś za bramką lvl gdzie nooby szybko padną....
2) Restartu ^^ - No to niezłe wyczucie czasu ^^ ale 2 demy były... :D
PS. Tak jak mówię, gdzieś daleko od świątyni, gdzie nooby tak łatwo nie dojdą... Chyba sam widziałeś jakie pobojowisko było i jak się all rzucali na loota...
@down - no to nie wiem... Akurat w oddalonym miejscu powinno być mniej deadów, gdyż wiele jest spowodowane debugami -.- Ja miałem 2x debuga, ale akurat zdążyłem się wylf'ować...
Kiedyś rozmawiałem z jednym z tutorów o tym, że najazdy powinny być w 'oddalonym' miejscu. Niestety, spodowałoby to, że mało osób było by na tym najaździe, a przy dedzie to już w ogóle.
Spójrz na to z drugiej strony - 30 lvl też chcą się `nacieszyć` najazdem :o Może nie biją bossów tak mocno jak high lvle, ale chociaż kilka hitów w Demon Rookera czy chociażby dostanie hita od niego jest przeżyciem : P
Kumpel Armii
17-08-2009, 00:17
@Topic
A dlaczego sądzisz, że każdy loot powinien być twój?
Na pewno też chciałbyś mieć coś z lota, więc to idzie we dwie strony.
Ale co racja to racja ... i tak nikt nic nie zlocił. A najazd był superancki :D
Taki byl superancki, ze 87 16/08/2009 20:23:56 Dark Lord
Hmm przez co? przez tych ciulow biegaja takie 1 lv albo blokuja pz albo podbiega ci taki pies i cie suwa.. zalosne...
Do dupy bylo...
Kapitan Alkohol.
17-08-2009, 02:24
Jeśli chodzi o thiefów loota to jest to standard na kazdym najedzie - na najazdach na main nooby musza nawet te 'perełki' z kingów krasc
A co do resa to sie tak nie fortunnie trafiło ;p
A co do resa to sie tak nie fortunnie trafiło ;p
To samo było na main :D
Atom miał red hp i restart ^^.
Ogólnie najazd był fajny :P
Marcelllo
17-08-2009, 09:59
No ja nie mówię, że najazd nie był fajny....
@Bondi - ale spójrz na to z tej strony, że jak np. moja gildia cała leje tego demon rookera czy coś, to my się dzielimy między tych którzy lali, a podleci zaraz taki 1 lvl który w ogóle nie uderzył w niego i zajebie loota...
Mogliby dać coś takiego jak party , albo nawet bez party, tylko, żeby mogła brać loota ta osoba która najwięcej expa dostanie tak jak jest to na rl, i żeby nie można było trupa zabrać przez hmm 4-5sec. To powinno wystarczyć ;) Wtedy byśmy na pewno nie narzekali na thiefów, i nie latali by oni zbytnio, bo nic wielkiego nie ukradną ;)
I taka jeszcze 1 uwaga - jak demon ma reda to nie znaczy, że można obok lejących 2 darki naraz postawić... :D Bo ciężko było na początku ^^
Sylvanas
17-08-2009, 10:35
Najazdy są dla wszystkich, a nie dla "wybranych". Złodzieje zawsze będą, więc nie rozpaczaj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.