View Full Version : Dexoti nie umie liczyc?
Witam dostałem bana kolejnego na 21 dni od Dexotiego nie wiem skąd on bierze takie kary to juz 3 albo 4 ban na 21 dni a wgl regulaminu który był niedawno były bany na 11 dni ;d teraz według newsa powinienem dostać upomnienie a , upomnienia nie było,mało tego skąd dojebał 21 dni?"Kara za użycie bota może wynosić od 168 do 250 godzin, zależnie od użytego przez osobę programu oraz od opinii Gamemastera." czy dexoti nie umie czytać? stałem w dp i ban za boty n/c pewnie za film na jakims noob ots
http://i27.tinypic.com/2drck7c.jpg
czemu mam być traktowany inaczej? 11 dni wgl regulaminu to i tak bdb duża kara; /
!down ty nie placz ze dziś frag i 6 lvl
Osoby, które ułatwiają sobie grę używając makro, botów lub innych nieoficialnych - niedozwolonych programów nie mają już do
wykorzystania upomnienia przed każdym banem. Dowolny Tutor/Gamemaster przyznaje upomnienie osobie, która nie została ostrzeżona od lipca bieżącego roku, osoba ta trafia na listę upomnień i KAŻDE kolejne użycie jakiegokolwiek nielegalnego programu (łącznie z Multiclientem) jest karane banem.
Kara za użycie bota może wynosić od 168 do 250 godzin, zależnie od użytego przez osobę programu oraz od opinii Gamemastera.
Z każdym kolejnym banem kara zwiększa się o 48 godzin.
i radził bym ci się nauczyć czytać
pogromcaszczurow II
17-08-2009, 11:29
Bocisz, dostajesz bana, nie czytałeś że co każdego bana kara jest zwiększana? :O
Płacz. :)
Ja nie płacze chłopcze, nie gram tu : O Wyjebane mam czy padne czy nie w przeciwieństwie do ciebie
Ta, pewnie miałeś wcześniej ostrzeżenie? :o
Kapitan Alkohol.
17-08-2009, 11:30
No ostatnio cos ida same w h*j długie bany. 2 kolegów dostało bany po 45 dni ; f
Ej karel to mowi samo za siebie xd
26/07/2009 17:13 Santano Uzywanie macro/botow
10/07/2009 23:33 Gellert Uzywanie macro/botow
18/06/2009 15:22 Dexoti Uzywanie macro/botow
18/05/2009 11:39 Dexoti Uzywanie macro/botow
01/04/2009 13:31 Tygrys Uzywanie macro/botow
01/04/2009 10:13 Dexoti Uzywanie macro/botow
22/03/2009 01:06 Xantar Uzywanie macro/botow
17/01/2009 11:50 Dexoti Uzywanie macro/botow
27/11/2008 08:35 Dexoti Uzywanie macro/botow
05/11/2008 13:55 Mortiis Uzywanie macro/botow
05/11/2008 13:50 Mortiis Uzywanie macro/botow
22/10/2008 11:10 Dexoti Uzywanie macro/botow
Z 2 strony regulamin to regulamin i ban powinien zostac zmniejszony nawet w twoim wypadku rekordzisto ^^
Moim zdaniem to te bany są zbyt długie.
ROzumiem 7 bądź 14 dni ale 21 lub więcej ?
Coś tu jest nie jasne...
Pozdro. Amedine. :*
i dobrze, jeszcze na 30 dni dostaniesz -,- bo ban o 48 godzin powieksza się dziecinko . dozobaczenia w roku szkolnym ;]
@ up czy ty jesteś pojebany !?
Bany.
dodal: Santano
Sun, 16 Aug 2009 12:08:51 GMT
Z każdym kolejnym banem kara zwiększa się o 48 godzin.liczy się to od wczoraj a nie od 2 lat , naucz się czytać ze zrozumieniem ;/
silver ghostek
17-08-2009, 12:14
Dostales bana za filmik... Czyli na 11 dni tak samo jak deads i inni.
nie płacz to pixelowa gra , a ty już wieszaĆ się chcesz , idz do dokotra pomoże ci może ;/ a ban powinien byC zmieniony by pomylił się , jeżeli to za film to 11 dni max powino byĆ ale to juz sprawa GM'ów
Pampalini
17-08-2009, 12:28
Tak Ty nie bocisz :) jesteś jednym który nie boci na apo .. po co zakładasz takie tematy? dostałeś next bana za bota .. na miejscu administracji już dawno bym Ci dał delleted .. a niech dają bany na ile chcą .. może to coś da do zrozumienia ..
Dj Razoe
17-08-2009, 12:41
ale dexoti daje bany od razu bez ostrzeżenia mi bynajmniej tak dal i od razu na11 dni . Mortiis powinien go upomnieć i to tyle ode mnie
dartchwawa
17-08-2009, 12:48
jakim charem teraz grasz? XD ...........................
Sylvanas
17-08-2009, 13:10
I bardzo dobrze, że są długie bany. Wreszcie z serwera może znikną boterzy... Jest napisane, że bany zwiększają długość trwania. Jeśli poprzedni owner dostał 5 banów, to ty dostajesz bana o 10 dni dłuższego. Wprowadzili system criminali chyba :P
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52789
Widocznie wcześniej dostałeś upomnienie, albo dostał go poprzedni owner. To się sumuje nawet z banami, które były już dawno.
!!sQaua!!
17-08-2009, 13:12
Moim zdaniem to nie Dexoti liczyl na ile ma ci dac bana tylko server. Skad dexoti ma wiedziec na ile ma ci dac bana? widocznie duzo ich miales i komputer obliczyl ze na 21 dni.
Pf bocisz to masz nauczke, moze wkoncu wiekszosc apo przestane uzywac botow.
Trudno...
Ban to ban !
I tak ban na 11 dni to było mało ; /
Dostałeś 21 ? Życie :P
Powinni od razu na 30 dni dawać jak na RL ;)
@ czy ty ***** nie umiesz czytać gdzie tam widzisz 11? chyba 21 jak już macie nabić posta to czytajcie wszystko ; /
i pisze jeszcze raz nie miałem upomnienia jestem 1 ownerem , i news ze strony dotyczy się banów po newsie a to np. neko miał 20 banów za boty to gdyby dostał bana na 10 dni i 20 banów razy 2 dni to 50 dni bana ma tak? , to że miałem keidyś bany to nie znaczy ***** ze mam teraz po 21 dni bany miec a to już 3
Idź spać :<
Ćwoku napisałem, że ban na 11 dni to BYŁO mało !
A teraz dzida .
Spadam z tego jakże zjebanego tematu :<
Dla mnie powinienes miec delete i tyle :) Dluuuuuuugie bany za boty TO JEST TO!!!
Bardzo dobrze, jak ja bym był adminem to już byś dawno delete miał -.- Używasz botów i innych pierdołów > masz długiego bana i tyle na ten temat.
tylko ja na botach latam? skoro mam 21 dni to neich tak każdy dostaje ...
Pan , Dexoti Wziął pod Uwagę! Twoje 11 banów i podliczył + 48 godzin Więc się nie dziw że taki długi ban , było trzeba nie bocić
tylko ja na botach latam? skoro mam 21 dni to neich tak każdy dostaje ...
Osoby, które ułatwiają sobie grę używając makro, botów lub innych nieoficialnych - niedozwolonych programów nie mają już do
wykorzystania upomnienia przed każdym banem. Dowolny Tutor/Gamemaster przyznaje upomnienie osobie, która nie została ostrzeżona od lipca bieżącego roku, osoba ta trafia na listę upomnień i KAŻDE kolejne użycie jakiegokolwiek nielegalnego programu (łącznie z Multiclientem) jest karane banem.
Kara za użycie bota może wynosić od 168 do 250 godzin, zależnie od użytego przez osobę programu oraz od opinii Gamemastera.
Z każdym kolejnym banem kara zwiększa się o 48 godzin.
Zmiana właściciela postaci nie daje uprawnień do braku konsekwencji związanych z banami przyznanymi wcześniejszym ownerom. Tłumaczenia typu "Kupiłem tą postać wczoraj i nie wiedziałem, że dostanę bana za kolejne użycie bota" są ignorowane.
Przed banami za dzielenie konta Gamemaster nie ma obowiązku dawać upomnienia. Kara wynosi 300-400h lub więcej, zależnie od opinii Gamemastera.
Mamy nadzieję, iż zmniejszy to liczbę osób łamiących regulamin.
Widzisz jest wyraznie napisane , od wczoraj , bany zostały powiękosze , czyli
kareleq miał 11 banów + 160h np i popodliczaj se po 48 Do każdego bana i wyjdzie ci tak jaki słuszny jest ban. więc nie panikuj za bardzo Ban Słuszny
Zamknij Już ten post , jest nie potrzebny
do zamknięcia sam to wyjaśnie bo nabijacie tylko posty SKORO ***** MÓWIE ŻE REGULAMIN BANÓW ZOSTAŁ DODANY WCZORAJ A PRAWO NIGDY NIE DZIAŁA WSTECZ ! TO Z JAKIEGO CHUJA MAM 21 DNI BANA INNI BOCA I NORMALNIE MAJA BANY , i chuj w takiej sytulacji powinien dawac upomnienie bo tak pisze na stronie a potem ban od 168 do 250 godzin
CLOSE TOPIC PLEASE ; /
@ kruwa up czy ty umiesz czytać idioto skoro to było wporwadzone wczoraj to nie może mi liczyc wszystkich banów jakie miałem tylko np. dajmy na to teraz dostałem upomnienie bo nie miałem , potem dostane bana na 10 dni , a za kolejnym banem juz 12 dni ; d
Ciesz się że nie dostałeś delete, bo za tyle banów za boty powinieneś już nie mieć konta, zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.