Zaloguj się

View Full Version : Zm?czenie po wej?ciu/zej?ciu po schodach.

Dαniel3k =)
18-08-2009, 11:57
Mam pewną propozycje, dotyczy ona każdych schodów nie zabezpieczonymi pz. Jak każdy wie połowa noobów daje yellow lub sam daje pk i ucieka po schodach. Ubicie kogoś takiego jest prawie niemożliwe, chyba że go odepchniemy od tych schodów. Dlatego pomyślałem że można by było wprowadzić zmęczenie na czary ofensywne i defensywne wchodząc/schodząc po schodac + 1 sek opóźnienie. Chodzi o to że uciekając na te schody masz zmęczenie jak po każdym czarze. Chyba to będzie dobre rozwiązanie.
branoc

#edit
nie mówię tu o żadnym paraliżu...

Pontius
18-08-2009, 12:00
Pomysł dobry, ale chyba nie do zrealizowania ;p

Artas
18-08-2009, 12:01
Bardzo dobry pomysl. ; ) Dzieci typu Wladca luku aka ciota nie beda juz mogly uciekac. Xd
TAK :O

Dark Pajdochleb
18-08-2009, 12:12
A ja mam taki pomysł żeby po wejściu/zejściu po schodach dostawało się paraliż :), czyli to spowolnienie na około 10sekund ;), i po problemie.

Maślanka
18-08-2009, 12:14
Jestem na tak, i jak administracja ma faze, to powinni szybko to wprowadzić :D

Pampalini
18-08-2009, 12:30
1 zasadnicze pytanie czy takie coś jest możliwe do zrealizowania ? ktoś tam pisał o paralizu, to każdy który będzie przebiegał przez schody dostanie paraliz, a jak komuś się gdzieś śpieszy to nie patrzysz na to jeżeli jest to możliwe to jestem na tak.

Padekro
18-08-2009, 12:35
Świetny pomysł no normalnie bajer, łapiesz rsa, chcesz uciec z miasta, jak? Wbijasz się na południowe schody, ojej, paraliż..
Idziesz expić, wchodzisz na statek.. ojej paraliż? Idziesz na ank, przechodzisz przez miasto, ojej, paraliż?

Nie skomentuje...

Zgredeq
18-08-2009, 12:36
JEstem na nie myśle że to gupi pomysl ponieważ dużo osób sam się schoduje które tak uważają jestem na NIe

Daaron
18-08-2009, 16:33
Tego sie chyba raczej nie da zrobić. Z tego co zrozumiałem chciałbyś żeby po prostu coraz wolniej się chodziło po schodach a to wyglądałoby jak paraliż xd.

Dαniel3k =)
18-08-2009, 18:32
Tego sie chyba raczej nie da zrobić. Z tego co zrozumiałem chciałbyś żeby po prostu coraz wolniej się chodziło po schodach a to wyglądałoby jak paraliż xd.

Nie to nie o to chodzi... To chodzi żebyśmiał zmęczenie na czary, a nie wolniej chodził.

silver ghostek
18-08-2009, 18:34
Świetny pomysł no normalnie bajer, łapiesz rsa, chcesz uciec z miasta, jak? Wbijasz się na południowe schody, ojej, paraliż..
Idziesz expić, wchodzisz na statek.. ojej paraliż? Idziesz na ank, przechodzisz przez miasto, ojej, paraliż?

Nie skomentuje...

Ojej masz downa, czy jestes po prostu uposledzony?
Tu chodzi o exhaused a nie o paraliz kretynie...

@Topic
Mi to obojetne. Nie mam zwyczaju dawac yellow i uciekac po schodach :)

#edit
zaznaczyło się tak :< ale może być ;x

Nabijacz Postow
18-08-2009, 18:41
Zmęczyć to ty mozesz wacława. Na nie, bo jezeli bedzie zmęczenie to bede padal :<<<

Fraelek
18-08-2009, 18:50
@up.

Ten to kozak jest. XD

@top.
Ta.

A najlepiej, jezeli ktos by wjebal na schodki z ys/skullem, to by padal. : |

Sempacz_
18-08-2009, 19:13
jezeli osoba majaca pk/rs/pz ma zmeczenie to ta ale zwykla bez pz nie , ale ofc chodzi o pz ten u graczy \

@

jestes sexy

Kumpel Armii
18-08-2009, 19:28
Oczywiście, że pomysł jest dobry i jestem na tak :)

Ale będzie on bardzo trudny do zrealizowany lub niemożliwy :o

Psyhol
18-08-2009, 19:36
Ta propozycja ulatwi jeszcze uciekanie po schodach gracza poniewaz maja zmeczenie na czary to ani ty go nie trafisz ani on ciebie bez sensu.....

Dαniel3k =)
18-08-2009, 20:02
Ta propozycja ulatwi jeszcze uciekanie po schodach gracza poniewaz maja zmeczenie na czary to ani ty go nie trafisz ani on ciebie bez sensu.....
Masz racje, ale od czego masz broń?^^Może mało mu zrobisz, ale on nie będzie mógł się uhnąc, więc kiedyś będzie musiał schody opuścić, więc nie jest jednak tak źle...

silver ghostek
18-08-2009, 20:03
Masz racje, ale od czego masz broń?^^Może mało mu zrobisz, ale on nie będzie mógł się uhnąc, więc kiedyś będzie musiał schody opuścić, więc nie jest jednak tak źle...

Ale ms/ed ze sprite wandem za przeproszeniem gowno robi z broni. :c
Trzeba nad tym pomyslec...

Robciq
18-08-2009, 21:44
Jestem na tak. Ale nie jak to ktoś tam up pisał, że paraliż na pare sek. bo to chore. Najlepiej żeby było tak jak na rl, że nie można żucać czarów. Nie wiem na ile tam jest mute, ale tu mogło by być te 2 sekundy.

Roxinna13
18-08-2009, 22:00
jestem na tak :D ostatnio musiałam bić takiego nooba co uciekał po schodach biłam 15 minut

Raiden
18-08-2009, 23:14
Jaki paraliz... Niech zrobia jak na rl zmeczene na kilka sec po wejsciu/zejsciu ...

Marcelllo
19-08-2009, 19:31
Jak dodadzą zmęczenie to pomyśl logicznie ;) Jak Ty wpadniesz za nim, to też się zmęczysz i co Ci to da? Będziecie oboje zmęczeni ;)

Oficjalnie jestem na tak

.!.Kosa.!.
19-08-2009, 19:33
Mi osobiscie pomysł sie nie podoba, co Ci to da ze koles co bedzie uciekał po schodach bedzie zmeczony, jak ty tez bedziesz zmeczony przy gonieniu go...
Bez sensu i tak nie zabijesz nooba i tak nie zabijesz nooba chyba ze bedziecie w kilku wtedy szanse sa wieksze, a takto jak sam go bediesz bił niedasz rady go zabic bo sam bedziesz zmeczony , dziekuje.

Ankarius
19-08-2009, 20:23
to jest smieszne bo zobacz ma to odwrotnosc bije cie h lv i co tylko na schodki!