View Full Version : Jak oceniacie prace Santano
Jak w temacie...
Jak oceniacie prace Santano na Apo 7.6 ?.
Praca Santano jest bardzo kiepska ;s Dostałem od niego 5 bana pod rząd za nic ; o
Jego prace oceniam 0/10, poniewaz nie jest stanowczy i konsekwetny, napisł ze bedzie ostrzezenie potem ban i ja odrazu bana , kiedyś napisał ze dostane bana ja go przeprosiłem i poprosiłem o szanse zlitował sie i nie dostałem bana, Pozdro : )
Old Dzolo/Seba :)
18-08-2009, 14:22
Santano to półki co najlepiej wykonuje pracę tutora. Praktycznie codziennie kogoś zbanuje ;) I słusznie. Oby tak dalej ;f
#Up - ty za sam rozum powinieneś bana dostać
Według mnie Santano sie stara chociaz jest za malo online i za malo sprawdza ludzi przydalo by sie czesciej sprawdzac ludzi.
Właśnie, że jest najwięcej online z ekipy :/
Praca Santano , jest dobra aż za dobra , chociaż mógł byĆ mnie surowszy pozdro all
Podobno dobrze wykonuje swoją w grze, a nawet na forum czasem zajrzy i coś napisze jako jedyny : )
Pampalini
18-08-2009, 14:37
Garget, tobie odrazu bym delleted dał .. dajesz ssy z wosso i jeszcze mówisz nie wiesz za co ? oszustwa itp tez są karalne więc next ban
Co do santano odwala kawał dobrej roboty. na razie co do niego nic nie mam wykonuje poprawnie swoją pracę .. 9/10:)
Trampish
18-08-2009, 14:37
Zaznaczylem Dobra, bo mialem o nim dobre zdanie jeszcze 10 minut temu. Uwazalem go za najlepszego CZLONKA ekipy apo, teraz uwazam go za najgorszego czlonka (czyt. kutasa)
@EDIT
Wlasnie 5 minut temu o malo co nie dostalem od niego bana za bota ktorego nie uzywam. Juz go nie lubie, sram na niego, leje, rzygam i pluje i w ogole jest dnem. 12 latek nie umie ocenic czy ktos ma bota czy nie. Ludzi ktorzy uzywaja bota nie banuje(bo mu sie nie chce sprawdzic), a tych co uczciwie graja manualnie chce banowac i daje ostrzezenia. Ale co z tego, przeciez GM ma zawsze racje -.-
Najlepszy tutor na apo ;-) Zawsze odpisuje na raport (jak nie jest zajęty) Jako jeden z nielicznych udziela sie czasem na game-chat, czasem tez chat-box.; d
I robi co drugi dzień najazdy praktycznie :D
Nabijacz Postow
18-08-2009, 14:38
To ten okropny baniasz .
Według mnie Santano sie stara chociaz jest za malo online i za malo sprawdza ludzi przydalo by sie czesciej sprawdzac ludzi.
Jego praca jest bardzo dobra, powinien dostac gm'a albo goda bo na to zasłużył ;d tak samo gellert, a santano na game chacie siedzi też więc wiecie.. ;d
Zaznaczyłem Dobrze.
!!sQaua!!
18-08-2009, 14:48
Moim zdaniem Santano to najlepszy tutor <?> na serwerze od czasów Exoda. Za kazdym razem odpisuje mi na reporta, robi fajne najazdy itp. Zaznaczyłem ze Dobrze.
Praca Santano jest bardzo kiepska ;s Dostałem od niego 5 bana pod rząd za nic ; o
Jego prace oceniam 0/10, poniewaz nie jest stanowczy i konsekwetny, napisł ze bedzie ostrzezenie potem ban i ja odrazu bana , kiedyś napisał ze dostane bana ja go przeprosiłem i poprosiłem o szanse zlitował sie i nie dostałem bana, Pozdro : )
Pierwszy ban za free - zbijałeś rs'a na bocie w dp na evul.
Drugi ban za free - Używanie cave bota.
Trzeci ban za free - Po przyznanym ostrzeżeniu ban za używanie bota.
Czwarty ban za free - Po zmianach w systemie banów dostałeś bana za używanie bota. Ostrzeżenie było przyznane już kilkakrotnie od początku lipca.
Piąty ban za free - Zbanowanie Twojej postaci za wypowiedź:
18:49 x: To sie pierdol dziwko jebana : ) Twoja matka to ***** !!! : ) A SANTANO JEBANY PEDOFIL . Niemasz matki skurwysynu. : ) Na RRV.
Coś jeszcze chcesz dodać?
Przykro mi, nie dam rady być online więcej niż 8 godzin dziennie.
@Down
Od tygodnia banuję za filmiki :P
Gdy jest na raport zawsze od pisze najbardziej stanowczy tutor podobnie jak Exod i mozna porównac go do Dexotiego chociaż ten banuje za filmiki a Santano nie. Najlepszy tutor/gm(wiem ze nim nie jest ale ich tez wliczam) jaki kiedykolwiek był na apo.
Czesio_leszcz
18-08-2009, 14:51
Najlepszy tutor na calym APO!
Idzie z nim pogadac, na kazdy raport odpisze.
Jak najwiecej takich.
ahah najlepszy bo innego nie ma ; ) Mi sie podoba on mi odpisuje inni nie albo 2 slowa i zamykaja raport ; o
Techniks
18-08-2009, 14:52
Obecnie najlepszy tutor/gm.
Mam nadzieję ,że będzie tak dalej. :)
Według mnie, Santano sprawuje się najlepiej z całej historii tutorów APO. Powinien szybko awansować na pozycję wyżej - GameMastera. Jest Online najwięcej w ciągu dnia bo max to 8h.
Jak dla mnie, nie daje banów za free, a problemy rozwiązuje świetnie!
Pozdrawiam!
KubusS
Τettmeier
18-08-2009, 15:55
W porządku ziomek, najazdy są, często odpisuje, a nawet bywa na forum. Chociaż chciałbym, żeby się ujawnił (pjona Nixon) to wytrzymam. XD Pozdrawiam:)
Na wstępie zaznaczę, że nie miałem bliższej styczności z Santano, ale sądząc po wypowiedziach graczy i jego samego, sądzę iż sprawuje się bardzo dobrze. Ostatnio zrobił nawet kilka najazdów. Dużo widziałem skarg, że daje niesłuszne bany. Cóż mogę powiedzieć, dodam, że pewnie najwięksi boterzy właśnie "płaczą" w ten sposób. Niektórym radzę się zastanowić czasami nad tym co piszą... Na pewno gdybyście byli na miejscu tutora nie byłoby wam miło wysłuchiwać jakiś idiotycznych wypowiedzi tylko dlatego, że jesteście właśnie tutorami...
Wlasnie 5 minut temu o malo co nie dostalem od niego bana za bota ktorego nie uzywam. Juz go nie lubie, sram na niego, leje, rzygam i pluje i w ogole jest dnem. 12 latek nie umie ocenic czy ktos ma bota czy nie. Ludzi ktorzy uzywaja bota nie banuje(bo mu sie nie chce sprawdzic), a tych co uczciwie graja manualnie chce banowac i daje ostrzezenia. Ale co z tego, przeciez GM ma zawsze racje -.-
Hmm.. Pragnę przypomnieć, iż to Ty niedawno używałeś cave bota.
Co do dzisiejszej sytuacji:
Podszedłem, zapytałem, czy używasz cave bota i poprosiłem o jakąkolwiek odpowiedź.
Dziwnym trafem zamiast odpowiedzi - stanąłeś w miejscu i po chwili się wylogowałeś. Wyglądało to na "ongmpause".
Nie mogłem na podstawie tego dać bana, ponieważ nie miałem pewności co do używania bota. Tak więc podszedłem do Ciebie bardziej w celu sprawdzenia czy używasz cave bota, niż w celu upomnienia.. bo upominać Cię już nie musiałem, gdyż 18:01 - 08.08.09 dostałeś pierwsze, w pełni słuszne upomnienie.
No nie 4 HP! Mleko
Santano jest ok.. Stara sie jak może, nie zagląda do mnie często :D
Tylko Jakby Kevinka zbanował to by dostał dużego +
.!Z@rk!.
18-08-2009, 16:04
Dobrze wywiązuje się ze swojej pracy. Jest dobrym tutorem.
Alvaster
18-08-2009, 16:08
Prace Santano oceniam bardzo dobrze.Według mnie jest to narazie najwięcej pracujący członek ekipy APO.Jeżeli napiszę raport to zawsze odpisze.Santano ma u mnie bardzo duży (+) :}
Santano jak dla mnie bardzo dobrze się wywiązuje z obowiązków tutora. Chyba tylko on odwiedza graczy tak często na respach ;)
Kapitan Alkohol.
18-08-2009, 16:08
Z moich 4 postaci na koncie - 3 sa zbanowane przez niego za to ze pisalem na trade 'zamienie kcc na apo za cc na honerze' i jescze za t jest ban za handel/kupno za prawdziwe pieniadze - i wcyhdoze na allegro. pozdro \_
Trampish
18-08-2009, 16:11
Hmm.. Pragnę przypomnieć, iż to Ty niedawno używałeś cave bota.
Co do dzisiejszej sytuacji:
Podszedłem, zapytałem, czy używasz cave bota i poprosiłem o jakąkolwiek odpowiedź.
Dziwnym trafem zamiast odpowiedzi - stanąłeś w miejscu i po chwili się wylogowałeś. Wyglądało to na "ongmpause".
Nie mogłem na podstawie tego dać bana, ponieważ nie miałem pewności co do używania bota. Tak więc podszedłem do Ciebie bardziej w celu sprawdzenia czy używasz cave bota, niż w celu upomnienia.. bo upominać Cię już nie musiałem, gdyż 18:01 - 08.08.09 dostałeś pierwsze, w pełni słuszne upomnienie.
Nawet nie wiem co to jest to cale omgpause. Dam Ci dobra rade - oprocz tutora badz tez czasem czlowiekiem. i nie sie wylogowalem tylko dostalem debuga, bo pojawiles sie w tym czasie co wszedlem na ogien, poza tym jak mialbym sie wylogowac jesli mialem battle od ognia..
Sylvanas
18-08-2009, 16:17
Najlepszy gejmaster. Więcej mówić nie trzeba.
Nixon pjona, Nixon na gm'a
Dobrze się sprawuje...
ps. Nie kasować
[Nixon] Poprzedni post został usunięty przez Muflona za wprowadzanie ludzi w błąd.
Santano to nie ja.
Tak, jasne :o
Nixon pjona, Nixon na gm'a
Dobrze się sprawuje...
ps. Nie kasować
Dlaczego kasujecie prawde?
Santano dobrze się sprawuje, Chyba najlepiej z wszystkich xD Oby więcej takich Tutorów xD
#Nixon:
Nie wierze xD musiałeś relognąć, żeby napisać, że Ty to nie Santano? 3/4 APO juz o tym wie xD
Czarodziej Xardax
18-08-2009, 16:49
Jako jedyny admin "ogarnol" ten palagan ktory tu panowal ...
mam na mysli botow itd itp
21:26 Santano: I nie jestes na apo dluzej niz ja :P
Myśli że jest dłużej na apo niż ja !
Bany Daje trochę przesadnie ... ale to czasem
Jedyny gm który pogada ;D
Aaa Hehe i którego wczoraj zdenerwowałem !! Prwada? :D
Najlepszy tutor. Zawsze o "normalnej" porze jak napisze raporta, to on odpisze (nikt inny, zawsze on ;x) Najwiecej jest online, nie daje banow "za free".
Ogolnie oceniam jego prace na wzorowa ;]
Praca Santano? Bardzo dobra, chociaż mnie skurczybyk zbanował xD
Santano rób tak dalej.
<Vetebcio>
18-08-2009, 17:10
Jeden z najlepszych tutorów na tym ots'ie :)
Nie wiem co Wy macie do Mikołajka :) To że Was banuje? I bardzo dobrze. Sam dostałem bana od niego za Handel/wymiana postaciami ale byłem na to przygotowany.
Santano pracuje bardzo dobrze. Odpisze na każdego reporta ( no chyba że napiszesz "eee chu** jesteś tam? pies Cie jeb**" lub coś podobnego ). Takie raporty są ignorowane. Druga sprawa nie ma banów za free. Skoro dostałeś bana musiałeś złamać regulamin. Nie wiesz czy go złamałeś ? To trzeba było go przeczytać zanim się zalogowałeś do gry. Teraz macie pretensje że lecą bany a Wy nie macie z tym nic wspólnego. Szkoda mi Was drogie dzieci no ale cóż takiego ja mogę. Jestem tutaj zwykłym użytkownikiem i nic nie mogę zrobić :)
Szczerze? Nawet jakbym miał tutaj nie wiadomo jaką władzę i tak miałbym Was głęboko w dupie. Dzieci NEO muszą zniknąć.
Dobra to tyle ode mnie.
Pozdrawiam,
Old Metaxa.
Marcelllo
18-08-2009, 18:19
Santano jest zajebisty :)
Pozdro dla niego :)
Jest najlepszy :D
Pako Kimg
18-08-2009, 18:38
Według mnie Santano jest spoko , to naj tutor na APO . Jest często na Game - Chacie i robi extra najazdy ! Oby tak dalej !! :D
Skoro tak wszyscy nękacie Santano z Nixonem to niech udowodnią, że te dwie różne osoby. Nie, żebym tutaj coś tego (xd), ale to rozwiałoby wszelkie wątpliwości :)
Wnorassss
18-08-2009, 19:30
Santano jest bardzo dobrym Tutorem. Bardzo często siedzi na Game-Chat, pilnując porządku. Co do Raportów - też. Napisałem 2, a odpowiedz dostalem po max. 2 minutach :]
Palladynek
18-08-2009, 20:11
Santano bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki. Zawsze kiedy składam RRV, to odpowiada.
Jeżeli jest sprawa odpowie. Daje mu 5/10, bo niechce się przyznać, zer to nixon, tak samo gallert i faver.
Praca Santano jest bardzo dobra.
Widać, że się stara jak może, zawsze odpisuje mi na raporty! Jego najazdy są zajebiste i w ogóle idzie z nim pogadać. Fajny koleś :P
Moim zdaniem zbyt łagodny, ale poza tym wszystko w należytym porządku.
Santano jest najlepszym tutorem na Apo 7.6, swoje obowiązki wykonuje sumiennie. Na 100% jest lepszy niż Gallert xd Stara się chłopak i poświęca swojej pracy wiele czasu.
Arystoteles
19-08-2009, 00:11
Zgadzam się , najlepszy Gm tutor czy jak kto woli. Prawie tak dobry jak ja gdybym zostal GM. Albo Godem :] "JOKE"
Bardzo dobry tutor :). Na rapa zawsze odpisze. I te najazdy... :p
Mortarius
19-08-2009, 01:01
Żeby nie było że jestem lizodup to powiem tylko że praca Santano jest bardzo dobra według mnie.
Za nic? za nic to cie tata pasem napier**** auto vita + auto manas
Praca Santano dobra , 75% szans ze ci na raport odpisze ;d duzo czesciej niz inni GM'owie ;d
Praca santano jest dobra czesto banoje ludzi ktorzy podszywaja sie pod administratorow srvera.Dobrze sobie radzi.
Praca Santano Jest dobra czesto banoje ludzi ktorzy podszywaja sie pod adminow i tutow.
Ponczalo
21-08-2009, 15:05
Moim zdaniem Santano dobrze wykonuje swoją prace !
Jest on bardzo często na forum !
Jest bardzo surowy dla graczy !
Oby tak dalej Santano !
uważam że zła ponieważ nie wie co znaczy ""Nick nie opisuje postaci.""
Nawet nie wiem co to jest to cale omgpause. Dam Ci dobra rade - oprocz tutora badz tez czasem czlowiekiem. i nie sie wylogowalem tylko dostalem debuga, bo pojawiles sie w tym czasie co wszedlem na ogien, poza tym jak mialbym sie wylogowac jesli mialem battle od ognia..
ale skoro miales battle od ognia to nawet po debugu by Cie nie wywalilo z gry -.- tylko bys stal w miejscu _._
topic
jako tutor wywiazuje sie z roboty ; ) zadnych zastrzezen ; )
ocena: dobra
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.