PDA

View Full Version : [Gracz] Wywiad z za?o?ycielem cennika-apo.

Kumpel Armii
18-08-2009, 22:23
Kumpel Armii
Dylus Knight

Witam. Czy mógł bym przeprowadzić z tobą wywiad?
Oczywiście, że tak.

Na początku może nam się przedstaw.
Mam na imię Adam i jestem z Poznania. Uczę się na stanowisko zawodowe "technik obsługi turystycznej".

Mmm dość ciekawe zajęcie. Powiedz nam Jak długo trwa twoje "zainteresowanie" tibią?
W Tibię gram już około 5 lat. Na APO przebywam jednak 3 lata. Osobiście prowadziłem dwa własne serwery, zastanawiam się nad nowym.

Czym się interesujesz w swoim życiu codziennym? Jak organizujesz swój czas.
Przede wszystkim korzystam ile się da z wolnego czasu. Wieczorami bywam na tibii. Spotykam się oczywiście co dziennie z kumplami na piwku :) Bardzo lubię siatkówkę, ręczną i piłkę nożną.

Z tego co wiem, gdy grasz na APO przesiadujesz na rookgardzie to prawda?
Tak.

Dlaczego wybrałeś właśnie wyspę dla początkujących?
Hmm ... Powodem tego nie jest brak pvp, gdyż bardzo lubię wary. Ale rookgard ma swój klimat, a APO posiada doskonałe warunki dla przyjemności gry na roku.

Czy używasz lub używałeś kiedykolwiek bota?
Oczywiście, że nie. Ani na RL, ani na APO. Dla mnie nie jest najważniejszy ranking, czy wysoki level - ale dobra zabawa i rozrywka.

Co sądzisz o tibii, jako całości? Co wnosi do życia.
No ... na pewno przez tibię można zawrzeć wiele znajomości, zwłaszcza te z poza naszego kraju, które mogą zawsze nam pomóc w przyszłości, jeśli chodzi o nasze prawdziwe życie. Tibia też uczy, jednak niestety jest tym także kradzież.

Jak postąpił byś jako administrator APO?
Na pewno częściej bym tworzył/pomagał w eventach czy też najazdach. I to nie koniecznie na odnalezienie GM'a, co jest możliwe tylko dla H leveli. Wygraną był by przede wszystkim pacc, lub jakaś nagroda wartościowsza, kilka zł by było ok. Bardzo szanuję serwery leaderowe.

Teraz coś o tytułowym cenniku :) Dlaczego tak na prawdę stworzyłeś ten cennik?
W tym czasie, dopiero co powstało APO-ROX, sam osobiście tam grałem (oczywiście na roku), ale wbijając 300 level nie było już kompletnie co robić i zakończyłem tam grę. Undead Dragon na roku padł po raz pierwszy dzięki mojej ekipie. Grając tam stworzyłem cennik na forum APO dotyczący cen wszystkich rare na roku APO-ROX. Po pewnym czasie, gdy rare przybywało, a rox stawał się nudniejszy zrobiłem ten cennik na osobnym forum - ponieważ nie wystarczało już miejsca w temacie na forum APO. Co prawda cennik wypalił i postanowiłem go rozszerzyć na skalę całego roka. Robiłem to, ponieważ zrobienie tego to czysta przyjemność, zwłaszcza, że prawie co chwila widać kilka osób (jako gości) korzystających z tych cenników. taką popularność oczywiście przyniosło zrobienie go jako fansite, oraz dodanie cenników main 7.6 i 8.42 Obecnie usunąłem ROX'a ze swojego cennika, ponieważ uważam go za wielki błąd administracji.

Czy aktualizacja cennika jest bieżąca?
Tak. Oczywiście, że tak. Minimalnie co tygodniowo są aktualizowane ceny. Obecnie brakuje dwóch moderatorów, ponieważ starzy odeszli już z APO. Jednak i tak na APO 8.42 dużych zmian nie ma. Głównie potrzeba moderatora na stanowisko Main 7.6

Występowało w tym cenniku czy poradniku ... jak kto woli ... forum fanowskie, dlaczego zostało ono zamknięte?
Tak na prawdę był to pomysł moderatorów, po dłuższych rozmowach uległem :) Jednak co prawda pomysł nie wypalił jak to na APO gracze krytykowali ... więc nie jest to moim zdaniem potrzebne.

Dużo wiemy już o tobie i twojej "pasji" cenników :) Ale standardowo czas na serię krótkich pytań. Jesteś gotów?
Zaczynamy!

Mortiis czy Tygrys?
Tygrys.

Ulubiony kolor?
Niebieski.

Jakie zwierzę masz w domu?
Psa.

Co piję krowa?
Stary żart :p Oczywiście, że wodę :)

Masz dziewczynę?
Nie jedną :p

Jaki sport osobiście uprawiasz?
Najczęściej siatkówkę, czasem gram w nogę.

Miejmy nadzieję, że to wystarczy dla naszych czytelników :) Gratuluję tobie wytrwania i stworzenia wspaniałego cennika.
Dziękuję i pamiętajcie, że nasze ceny nie są narzucane, tylko moderowane na bieżąco - wedle waszych wizji :p

Wspaniały człowiek z ciebie. Dziękuję za wywiad pozdrawiam.
Również jeszcze raz dzięki. Cześć

#Jest to mój pierwszy wywiad, myślę że nie zły :p
Kolejne wywiady także będę prowadził z osobami, które zrobiły coś pożytecznego :)

@DOWN - Kapitan Alkohol.
Trafiłem mówiąc ci, że masz 15lat, bo to jest wiek, w którym tak mówią zazdrośnicy lub po prostu "dojrzewasz" - chociaż w twoim wypadku to ciężkie.

Dla wszystkich osób ciekawskich Dylus ma lat 17.

@DOWN - Sempacz_
Konto Dylusia na ots i forum było jego brata.
Dylus został zbanowany za to, że zapytał się o jakiś scrypt. Żenada - nie będę mówił kto to zrobił.
Można się z nim kontaktować tylko na roku lub gadu.

Jeżeli chcecie zadać Dylusiowi jakieś pytania, które dołączę do II części wywiadu - to proszę bardzo ...

Nie wiem skąd wy wmówiliście sobie, że to te same osoby, ale spox :>.

Akananto
20-08-2009, 20:06
technik obsługi turystycznej

To znaczy ze jak bede na wakacjach , to ty bedziesz mi pokazywal gdzie co jest ?: )

A lat ile masz sie pochwalisz?

Devixx
20-08-2009, 20:16
Wywiad króciutki ale estetycznie ładny ;p Well done : i

Anu
20-08-2009, 20:27
Fajny i ciekawy wywiad, podoba mi sie :D

Chorąży Torpeda
20-08-2009, 21:51
Masz dziewczynę?
Nie jedną

Ogier!

fajny wywiad :)

Kapitan Alkohol.
21-08-2009, 00:00

widac w wieku 12 lat juz ma plany na przyszlosc ;o

Sylvanas
21-08-2009, 08:04
To, że zachowywał się jak dzieciak, wcale nie musi oznaczać, że nim jest wiekowo i fizycznie...

@top: krótki, ale całkiem fajny. Kilka razy odniosłem wrażenie, że jeszcze chciał coś napisać albo odpowiadał nieszczerze. 8/10 . Zadaj mu jeszcze kilka pytań.

Panek Kitara
21-08-2009, 13:42
Wywiadzik taki sobie .. strasznie krótki .. jeżeli był by odrobinę dłuższy to lepiej by mi się go czytało kolorki dobrane ..
ocenka 5/10.

Sempacz_
21-08-2009, 19:29
fajny wywiad, szkoda tylko ze wywiad zrobiony sam ze sobą , kumpel armii = dylus knight

Dla wszystkich osób ciekawskich Dylus ma lat 17.
aha
http://i26.tinypic.com/htzhqv.jpg

Roxinna13
22-08-2009, 06:54
no no fajny wywiadzik -.^ . .

DannRook
22-08-2009, 07:37
Dylus ale ty jesteś podupczony^^
Przecież wiadomo, że Kumpel Armii=Dylus Knight. Ta, konto od brata, przecież to z tego konta reklamowałeś ten żałosny nikomu nie potrzebny cennik więc co mówisz, że konto brata?

Wspaniały człowiek z ciebie. Dziękuję za wywiad pozdrawiam.
Również jeszcze raz dzięki. Cześć
Sam do siebie mówić wspaniały z ciebie człowiek?
Żałosne.
Jeszcze to, ten char to może też nie twój bo ty nie jesteś Dylus Knight no nie?:o
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=485847#post485847
Jeszcze nie widziałem takiego pajaca, który przeprowadza wywiad z samym sobą. Weź się ogarnij oke?

Meen
22-08-2009, 08:10
LOLUWA, on ma rozdwojenie jaźni!!!!!!!!

Pozdruwa!! Lecz się :D

Sylvanas
22-08-2009, 09:59
Jeśli kumpel armii i dylus to jest jedna i ta sama osoba, to powinien się leczyć u psychiatry :D

Bysio
22-08-2009, 10:57
Heh robić wywiad sam ze sobą dobry jesteś ;] Jeśli przez ten wywiad chciałeś stać się sławny to ci trochę nie wyszło ;p

Huskar
22-08-2009, 11:36
on ma rozdwojenie jaźni!!!!!!!!
100 % racji Wiceps . XD

// edit

Wspaniały człowiek z ciebie.
No bez kitu - ZAJEBISTY.

DYLUS NA GOD'A.

Τettmeier
22-08-2009, 13:30
Sam ze sobą wywiad zrobiłeś? Nie wiem, czy nie jest za późno na pójście do lekarza.

.:Speed Fireman:.
22-08-2009, 14:27
HAHAHAH wywiad z samym sobą spoko xd
Można i tak ;d

Artas
22-08-2009, 15:40
Wiedziałem że jestes pojebany ale nie aż tak :/.

Wywiad zjebany, bo ze samym soba <rotfl>

Patrol
22-08-2009, 16:52
Very Big Critical Fail, który jest duży i silny.
Następny wywiad zrób z kimś innym niż ty sam. : )

Keru
22-08-2009, 17:15
Wiedziałem że jestes pojebany ale nie aż tak :/.

Wywiad zjebany, bo ze samym soba <rotfl>

Hahahaa . :D Rozdwojenie ;>

LEKARZA !

OmgPlacze
22-08-2009, 17:27
Nie dość, że ennik zaniża ceny na rooku to jeszcze pojebany czlowiek...
GoGo do Psychiatry pewnie juz zolte papiery masz...

Sylvanas
25-08-2009, 08:22
A gdzie te kolejne pytania? Dalej, chce zobaczyć "jaki wspaniały człek z ciebie".

SaSa
25-08-2009, 08:38
wywiad z chujowa osoba noob jak ....

4/10bo jestes takim idiotom ,że robisz wywiad sam ze sobą.

Takarji
26-08-2009, 09:42
Wywiad średni/ i ten cennik to i tak żal pl, każdy to może zrobić = shit.

^Akynaoo
26-08-2009, 16:30
Dla mnie to niesamowita glupota robic wywiad sam ze soba ; o W sumie to nikogo nie interesuja informacje na Twoj temat. To ze zrobiles jakies beznadziejne forum z rownie beznadziejnym poradnikiem nie znaczy ze bedziesz 'koxem roku 2009' Xdd

Akananto
26-08-2009, 17:16
Chyba Dylus Knight sie juz tu nie wypowie, zreszta na jego miejscu zrobilbym to samo..

OmgPlacze
26-08-2009, 20:24
W ogóle ten cennik nie dość, ze zjebany jest to jeszcze zjebany typ ;D

Ktoś II
01-09-2009, 22:37

To znaczy ze jak bede na wakacjach , to ty bedziesz mi pokazywal gdzie co jest ?: )

Nie do końca :P Technik obsługi turystycznej może robić kurs na pilota samolotu i podróżować. Może być także tłumaczem, kolesiem który oprowadza po zabytkach/miastach itd. Będzie mógł pracować w biurach podróży.

#topic
Wywiad strasznie krótki i mało treściwy.
Ocena: 2

Habemus Papam
02-09-2009, 20:39
Rotfl .. xd
Wywiad samym ze sobą ? Tego jeszcze nie było! ;)

Slepy Shooter
04-09-2009, 14:34
Masz dziewczynę?
Nie jedną

hahah to mnie rozjebalo ....