View Full Version : [7.6] Postac
Witam ponownie wracam znowu na apo ale tutaj nie o tym... Chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat postaci jaka dla was postać jest najlepsza do pvp. I zebyscie pomogli mi wybrac nowa postac ^^
Każda postać na swoje wady jak i zalety. Wszystkie są dobre.
Zalezy czym lubisz grac... Ja np. nie umiem i nie lubie grac postaciami magicznymi... Przyzwyczailem sie juz do paladyna i ci go polecam ;P
Btw. Trzeba miec najpierw dobre PvP :O Ty walczysz postacia, wiec to od ciebie zalezy jakie bedziesz miec PvP :O
Myśle że RP jest najlepsza Profo bo:
Ma vite chociaż słabą ale vite , G bolta zajebistego , + dużo nawet HP
wiec opłaca się grac
Marcelllo
19-08-2009, 09:54
Każda profesja jest dobra w czymś, ale jeśli chodzi o PvP to większość zależy od Twoich umiejętności. Lecz wg mnie to rp jest koksem w PvP...
Pampalini
19-08-2009, 15:50
Wypowiem się na ten temat.
Osobiście wybrał bym tą postać która najlepiej Ci się gra ..
Jeżeli miał bym Ci wybierać postać do pvp to wybrał bym ED/ RP ..
Nimi i dość się szybko expi i są bardzo dobre w pvp.
Czarodziej Xardax
19-08-2009, 17:50
RP albo MS xD
.................................................
Marcin <3
19-08-2009, 18:45
wg mnie zajebisty jest ed, jak jeszcze gralem to potrafilem polozyc wieksze lvl od siebie edem.
Tak jak Meen powiedział, każda profa ma wady i zalety. Wybierz tą, którą najlepiej Ci się gra.
Wielki Maras
20-08-2009, 22:46
Według mnie to knight sam, mam knighta i na 140+ ubilem 200 drutka wiec jak knight może 2-3 exori max to combo jest :D:D:D:D
Jak masz dobre, a raczej bardzo dobre pvp to możesz zagrać knightem, ale nie wiem czy ci to się opłaci bo pewnie szybko się znudzi. Od razu ci powiem, że mając słabsze pvp, najtem nie ubijesz innej profesji na tym samym lvl. Dlatego mając gorsze pvp polecam pallka, bo nim szybko nie padniesz, masz vite a najtem musisz ogarnąć uhy + manaski. Takie jest moje zdanie. O profesjach magicznych nic Ci nie powiem, bo sie na nich nie znam ;D
Jak na razie na aPo - Palladyn RoX ;) (sam grałem knightem bo mi się podoba od 7.8+ ale tutaj troche lipa, albo nie umiem nim grać ;D)
.!.Kosa.!.
21-08-2009, 16:08
Najlepsza do pvp, to Royal Paladin , bierz rp i Go Go 1k lvl . Pozdro ;*
Każda profesja jest dobra ale najlepszy jest ms albo ek rp byl kiedys najlepszy ale juz niejest duzo tez zalezy od pvp gracza ale teraz najleszy jest ms i ek teraz ek ma bota na uhy bota na manasy to manas uh itd
Każda postać na swoje wady jak i zalety. Wszystkie są dobre. Ale imo rp.
Każda postać na swoje wady jak i zalety. Wszystkie są dobre.
Tak Jak ten pan kazda profa dobra zalezy jak sie umie grac
Zalezy od samego gracza :) Np. ja sobie lepiej radze palkiem i kina niz postaciami magicznymi :) Osobiscie polecam ci wybrac rp. Duzo hp, duzo many, exura vita, g bolt. Takim to mozna pociskac :)
Akananto
22-08-2009, 23:05
Elder Druid - Najlepsza profesja na APO - Posiada gran mas morta, sio .
Dzieki za wypowiedzi i za pomoc ;) . Temat do zamkniecia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.