View Full Version : Bany za sprzedawanie pacca poni?ej 3kcc...
Aż żal mi takich ludzi:
19:00 Pall Jag: [112]: sprzedam pacc 1kcc tanio tylko 2 pacce jeszcze !! 1sc zaliczka i kod i ty reszte!!
18:59 Holly Hero: [21]: SPRZEDAM PACCA ZA 2 K CC 500 CC DAJESZ PRZED ZAKUPEM !
Przecież widać że te osoby to oszuści!
.!.Kosa.!.
19-08-2009, 19:05
Nie zawsze , ale bardzo czesto, ale zeby odrazu bana dawac? Bez sens. Moze jakaś nowa osoba sie nie oriwntowac za ile chodzi pacc i własnie chce sprzedac za 2kcc i za to ma byc ban?? Zal... Ja ostatnio dostałem bana od Gellert wogole za sprzedawanie pacc.. ;s
Tak bany a jak ktoś będzie sprzedawać za 2kcc i nie bd oszustem to też ?
Weź nie pisz już nic lepiej.
@topic
Nie!
@edit i nie mówicie ,że jestem oszustem bo nie gram na apo.
Zagłosowałem na tak ponieważ wiele osób oszukuje. Ale z drugiej strony jest to dobry sposób na zarobienie kasy ;) jak dla mnie 10 zł to chyba nie jest dużo więc jestem na tak.
Tak bany a jak ktoś będzie sprzedawać za 2kcc i nie bd oszustem to też ?
Tylko zauważ że hlvl i osoby wolą dać nawet za pacc 4kcc i jest większa szansa że dostaną kod ;]
Pampalini
19-08-2009, 19:10
Powinni być banowani .. pacci za kcc chodzą po 3-4 kcc ? a te ceny co oni dają to odrazu widać że chcą kogoś "wyrolować" .. zaznaczyłem tak bo bany powinny leciec.
Moim zdaniem takie bany to bezsens. Dajesz się oszukać - twoja sprawa... Może akurat ktoś robi wielką wyprz i sprzedaje PACCe po te 2k. Jestem na nie.
Nabijacz Postow
19-08-2009, 19:17
Lol... za 1kcc to sie nie oplaca :ddd Na allegro mozna duzo wiecej za to kupic xdd (za 10zl)
@topic
Chodzcie do banku to was nie opierdola (no chyba ze zrobią napad na bank)
Marcelllo
19-08-2009, 19:22
Tak! Zdecydowanie tak! Ludzie chcieli zarobić, wcześniej ładnie elegancko a tu co? Już cena im zmalała... Dla wielu osób to lepiej, pacca za 1kcc kupić...
Ale za tanio też być nie może!! :D
Ero Senin
19-08-2009, 19:33
Powinno być ustalone ze pacc jest za 4kcc+ a jeśli ktoś bedzie sprzedawał taniej to ban : l
posrało cię koleś, a skąd wiesz, że to akurat oszust??
posrało cię koleś, a skąd wiesz, że to akurat oszust??
Bo chce 1sc zaliczki ?:o
Jeśli nie oszust to może kup za 1kcc od niego pacc ;]
Marcelllo
19-08-2009, 20:01
Jakby było takie proste to byś kupił co? ;d Sporo noobów tak zarabia... 1sc za jedna osobę ;o owali z 10 osób i ma 1kcc na start ;)
Aż żal mi takich ludzi:
19:00 Pall Jag: [112]: sprzedam pacc 1kcc tanio tylko 2 pacce jeszcze !! 1sc zaliczka i kod i ty reszte!!
18:59 Holly Hero: [21]: SPRZEDAM PACCA ZA 2 K CC 500 CC DAJESZ PRZED ZAKUPEM !
Przecież widać że te osoby to oszuści!
Tak ŻaL bany powiny byc -,-
taki Pall Jag , to Aerox dostał bana i dalej nooby siebie -.-
taki holly herro dziecko sprzedające niby pacce
bany na 5 dni powiny byc za to
ja jestem za tak kazdy noob oszukuje moze z malymi wyjatkami po co wogole sprzedawac kazal ktos im kupywac wiecej??? NIE!!! wiec bez sensu jest takie cos a nawet jak przypadkowo se kupil pacca to se moze dodac do swojego konta 21 dni nie robi roznicy ludzie maja po 200+ dni PACCA poza tym mozna by wprowadzic PACCA na godziny nie kazdy ma czas grac w roku szkolnym i traci sie pacc mozna bylo by zrobic ze jak sie zalogujesz to leci ci dopiero wtedy PACC pozdro;)^^
P.S. : sorry za rozpiske:)
Chorąży Torpeda
19-08-2009, 20:59
nie! nie! nie! jak niby teraz bede kase zdobywal ?!
allegro... czyli ze oszukujesz a jezeli masz tyle siana ze kupujesz se pacc i nie majac pewnosci czy to sprzedaz wolisz to niz allegro:| zal sam sie *****
Kumpel Armii
19-08-2009, 21:29
Jestem na NIE!
Każdy sprzedaje jak chce. To nie jest żaden obowiązek.
Jestem za tak poniewaz mnie tez probowali tak okrasc.. I takie sprzedawanie powinno byc zakazane jestem za TAK
Czubassss
19-08-2009, 23:59
ja nie mam tego problemu
kupiłem 3 pacce już za k cc i zawsze dostawałem 1 kod
powinien mortiix zrobić bezpieczny system sprzedawania tego, przecież
w ten sposób i tak nie zmniejszy się ilość kasy z pacc, bo ci co oszukają to oszukają, a ci co naprawdę sprzedają nie zostaną oszukani :)
Kumpel Armii
20-08-2009, 01:14
Niech zrobi pacc rune.
jaki to problem? żaden!
Tak to jest dobry pomysł powinni wogole niesprzedawac paccow chyba ze ponad 3 k cc !
Tak.To jest nieuczciwe powinni sprzedawac pacce powyrzej 5 k cc.Albo w ogule niepowinni tego sprzedawac!
Jestem na nie.... Poniewaz
Jest duzo osob bo maja w RL w chuj kasy i moze chca sprzedac 2kc zeby szybko zarobic....
to czemu nie kupią sobie kasy na allegro tylko bezsensownie kupuja PACC
z allegro masz szybko i latwo kase a z PACCem sie musisz nameczyc zeby to sprzedac..ale nie popieram kupywania kasy na allegro;)
Alkaponez
22-08-2009, 14:40
Kupilem Pacca za 1kcc, w dodatku dawalem kase 1. Oszusst? otoz nie. byl to maly lvl podajrze 20.
Wiceps jesteś tak samo pusty jak ten chooy w twoim awatarze...
Wiceps jesteś tak samo pusty jak ten chooy w twoim awatarze...
Dzzzzzzzziekiiiiiiii :D
@topic
Jeszcze raz jestem za ;O
.Turbo Sorc.
22-08-2009, 15:28
jestem na tak
jak widze takiego 38lvl spamuje na trade ''~~~~~~~~sellllllllll paccc tanio 1kcc ty dajesz 1111111~~~~~~~~~~~~~'' to zal sie robi kupujacego....
Czarodziej Xardax
22-08-2009, 19:08
I tak nic nie zrobia bo to ze ktos przeda to jest zarobek do Mortiisa...
Santano pisal
"Sell pacc - nie ma ban
Sell sms - jest ban"
Sylvanas
22-08-2009, 19:15
Każdy kupuje od takiej osoby na własną odpowiedzialność, jednak brak kar za oszustwa sprawia, że ludzie czują się bezkarni.
Niech zrobi pacc rune.
jaki to problem? żaden!
Jest to problem ponieważ praktycznie żadnego zysku Mortiis by na tym nie miał .
Sylvanas
22-08-2009, 20:27
Jak by nie miał? Nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że na pacc runach nie da się zarobić -.- Żeby dostać pacc runę musisz najpierw ją kupić, a żeby ją kupić musisz zapłacić pieniędzmi. Wychodzi na to samo.
1. Kupuję pacc za 10zł na 45 dni.
2. Zamieniam pacc z konta na runę, tracę 7 dni z pacc, a runa daje też ich 7.
3. Sprzedam runę jakiemuś graczowi.
Gdzie wy tu widzicie brak zysku? Żeby dostać runę muszę kupić pacc za realne pieniądze, a zamiana dni w runę odejmuje nam te dni -.-
Shadow Sorcer
22-08-2009, 23:07
wiesz Wiceps wielu jest oszustow malo kto jest uczciwy ciezko kogos znalesc jest 1 gosc nie pamietam nicku ale jest spojko gosc ale skoro sa tacy cwani ci co ich wyniebniles to n9iech 1 podadza kod a pozniej kase moze nie sa oszustami za jakich ich podajesz
***** zastanow sie co mowisz czlowieku -.- ja pierdole zalamujesz mnie-.- moze jestes az tak ograniczony ze tego nie rozumiesz ale pacc runke tez by sie kupowalo za rl kase i np. przychodzila by do dp? ; / ja pierdole kretyn...
Kolego mogłeś mi to napisać tutaj a nie na pw . Ja zrozumiałem ciebie inaczej a ty mnie co do tego że do dp by przychodziła też i tak można ale po co sms starczy i przelew bankowy ;)
Sylvanas
23-08-2009, 07:55
Kolego mogłeś mi to napisać tutaj a nie na pw . Ja zrozumiałem ciebie inaczej a ty mnie co do tego że do dp by przychodziła też i tak można ale po co sms starczy i przelew bankowy ;)
Moim zdaniem lepszym pomysłem byłoby, żeby pacc dostawało się normalnie na konto, a potem u jakigoś npc można by zamienić 7/15/30 dni na runke. Wtedy nie było by problemów ze znikaniem runek (no chyba, że ktoś nie miał miejsca/capa :D)
Leonidas Waleczny xD
23-08-2009, 10:57
Dla mnie ten temat jest bez sensu ; o
Przecież nie każdy jest thiefiem. Wiadomo przecież że ceny spadają ; o
Jestem na nie.
Jeśli ktoś da się opierdolić to już jego problem...
Ja mam zaufanego sprzedawce PACC i mnie nie oszukuje, a sprzedaje PACC nawet po 2.5kcc.
Jak by nie miał? Nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że na pacc runach nie da się zarobić -.- Żeby dostać pacc runę musisz najpierw ją kupić, a żeby ją kupić musisz zapłacić pieniędzmi. Wychodzi na to samo.
1. Kupuję pacc za 10zł na 45 dni.
2. Zamieniam pacc z konta na runę, tracę 7 dni z pacc, a runa daje też ich 7.
3. Sprzedam runę jakiemuś graczowi.
Gdzie wy tu widzicie brak zysku? Żeby dostać runę muszę kupić pacc za realne pieniądze, a zamiana dni w runę odejmuje nam te dni -.-
Dokładnie, pacc runy powinny być już dawno wprowadzone. Tylko ja bym po prostu wprowadził runy kolejno na 45, 90, 180 dni... Kupujesz pacc, masz powiedzmy runę 45 dni w bp'ku i twoja decyzja czy ją sprzedaż na trade czy nie.
P.S Wiceps klaunie pomyśl przez chwilę (wiem, że boli), co to zmieni, że zbanują ludzi sprzedających pacc za 1-2kcc? Te same nooby będą sprzedawały za chwile po 4kcc i na jeden chooy wyjdzie...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.