View Full Version : Temple na terenie pacc na rooku.
Marcelllo
19-08-2009, 19:11
Myślę, że jest to takie małe miasteczko, i można byłoby dać tam temple ;)
Na początku, przy tworzeniu postaci, można byłoby wybrać pacc/facc temple (jeśli oczywiście miałoby się pacca).
Byłoby to ułatwieniem dla graczy z niższym poziomem, gdyż większość fajnych miejscówek znajduje się na pacc, a żeby niski lvl tam doszedł to trochę schodzi ;)
Jest z tym nie wiele roboty a cieszy ;)
.!.Kosa.!.
19-08-2009, 19:13
Dobry pomysł, ale przy tworzeniu postaci nie wybierał byś bo czy facc/pacc bo zawsze jak byś nie zauwazył masz 3dni premium, ale pomysł podoba mi sie .
Pampalini
19-08-2009, 19:24
Hmm pomysł może i dobry .. ale mi się zbytnio nie podoba .. co to za różnica czy pacc czy main .. na tym bardziej by skorzystali "hlvle" niż gracze z low lvlem .. bo w końcu mielibyście wszystko na miejscu nie ?
Więc jestem na nie.
Marcelllo
19-08-2009, 19:29
@up - mi to nie jest do szczęścia potrzebne ;) Ja ownuję na facc, na pacc rzadko bywam ;)
@topic - nawet jeśli by hlvl'e też skorzystały to przeszkadza wam to coś? Bo mi jakoś nie ;)
Jestem na tak dobry pomysł , napewno sie przyda blisko expowisk prawie nie trzeba daleko chodzic JESTEM NA TAK
OmgPlacze
19-08-2009, 21:51
Nie i chuj .
Jeżeli wam się to przyda (rook manom) to czemu nie.
Niestety zaznaczyłem "Nie mam zdania" niechcący. ; <
Dobry pomysł popieram coś takiego . Mogli by zrobić jeszcze jedno miasto dla graczy z promocyjnym kontem ;D
silver ghostek
20-08-2009, 08:36
Jestem na nie. Na rooku i tak jest już zbyt łatwo. Jak już mógłby być dodany jakiś statek albo coś podobnego przenoszącego na pacc area za odpowiednią opłatą.
Ero Senin
20-08-2009, 08:46
Jestem za ! ;c
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.