View Full Version : Problem z rozdzielczo?ci?
Elo Elo
Mam pewien problem, mam monitor o rozdzielczości 1280x960 i takową rozdzielczość w ustawieniach wybrałem. Ale obrazki pionowo mi się wydłużają i mam nieco rozmazany obraz. Żadna inna rozdzielczość nie pasuje. Moze ktoś pomoże??
Mam też drugi problem, mianowicie gdy loguje sie na forum i zaznaczam opcje autologowania, to gdy np. zamkne przeglądarke to znów musze sie logować i tak na każdym forum czy stronie...
Jem Pączki na 100%
20-08-2009, 10:16
1.Tez to miałem przy tej rozdzielczosci,ale właczylem 1920 Full HD i tylko na tej rozdzielczości muszę grać i pracować.
2. Tutaj nie pomoge bo mam identyczny problem TYLKO na torgu.
.!Z@rk!.
20-08-2009, 10:26
Mam też drugi problem, mianowicie gdy loguje sie na forum i zaznaczam opcje autologowania, to gdy np. zamkne przeglądarke to znów musze sie logować i tak na każdym forum czy stronie...
W Mozilli Forefox podczas logowania i zaznaczania opcji 'pamiętaj moje logowanie' na górze pokazują ci się jeszcze opcje, czy chcesz pamiętać moje logowanie. Piszę to, bo niewiem czy to zaznaczyłeś też ;x
Τettmeier
20-08-2009, 10:28
1. http://forum.dobreprogramy.pl/problem-ustawieniem-rozdzielczosc-1280x960-t324691.html tam masz wszystko opisane, co do rozdzielczości. Pierwszy wynik w googlach..
Co do tego drugiego problemu - to chyba chodzi o problem z zapamiętywaniem haseł przez przeglądarkę, tak? Jeśli masz Firefoxa, to zapraszam tutaj: http://www.mozillapl.org/wiki/?title=Najcz%C4%99%C5%9Bciej_spotykane_problemy:_F irefox&diff=prev&oldid=12350#Has.C5.82a_na_stronie_nie_s.C4.85_zapa mi.C4.99tywane
na samym dole masz ze 2 linijki na ten temat. Próbowałeś reinstall? Albo patrzyłeś czy zapamiętuje na operze? Jak nie to zostaje ci zainstalować te gówienka o których tam piszą na końcu strony.
@down
To może bucu opiszesz swój problem dokładniej? Jeśli nasze rozwiązania nie pomagają, to pewnie źle zrozumieliśmy opisanie twojej zagadki. Napisałeś do mnie tak, jak byś mnie za to winił, że nie pomogło. : \
W Mozilli Forefox podczas logowania i zaznaczania opcji 'pamiętaj moje logowanie' na górze pokazują ci się jeszcze opcje, czy chcesz pamiętać moje logowanie. Piszę to, bo niewiem czy to zaznaczyłeś też ;x
Zaznczayłem, ale tu nie chodzi o zapamiętywanie haseł, poprostu jak sie loguje i zaznaczam autologowanie, to po wyłączeniu przeglądarki mozilla jakby nie pamięta że byłem tam, musze sie logować na nowo
#Τettmeier
żadne z Twoich rozwiązań mi nie pomogło
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.