Zaloguj się

View Full Version : Tibia-->Neostrada LiveBox--->2 Komputery = MC ?

Gawlik
20-08-2009, 09:31
Witam, posiadam neostrade livebox oraz dwa komputery ( Komp i Laptop ) i na obydwóch kompach mam te same ip, mam również brata który też gra na apo, i chciałbym się dowiedzieć wolno tak grać że ja na kompie a brat na laptopie? i te same ip bedziemy mieli? w większości przypadkach na komendzie /check GM'owie będą uważali że mam MC ..

DannRook
20-08-2009, 10:00
Zazwyczaj gm wtedy do was przyjdzie, przeteleportuje was gdzieś gdzie będziecie razem, poprosi o zatańczenie równocześnie, o jakąś równoczesną wiadomość no i w zależności od obrotu sprawy zbanuje bądź zostawi.

Gawlik
20-08-2009, 10:13
No tak a jak ja bede sobie chciał zagrać jedną postacią i drugą? .. Wkońcu niemam MC tylko dwa kompy, laptopa da się przenieść wieć moge postawić sobie obok komputera i skillować a na kompie moge expić?

Czesio_leszcz
20-08-2009, 10:43
Ja tez tak gram z bratem i nie mam zadnych problemow, wiec mozesz spokojnie grac. ;)

DannRook
20-08-2009, 12:15
No tak a jak ja bede sobie chciał zagrać jedną postacią i drugą? .. Wkońcu niemam MC tylko dwa kompy, laptopa da się przenieść wieć moge postawić sobie obok komputera i skillować a na kompie moge expić?
Niby możesz aczkolwiek to już zależy od interpretacji Gm'a.
Bo wiesz jak jest, on nie sprawdzi czy masz 2 tibie czy masz 2 komputery z 1 człowiekiem.

Mc Maciek
20-08-2009, 12:55
Osobiście proponowałbym zgłosić sprawę do Administracji, aby w przyszłości nie mieć problemów. Spotkacie się w jednym miejscu, jak ktoś już wyżej napisał, zatańczycie równocześnie i powinno być dobrze ;)