Nobody
24-06-2007, 22:29
Na wstepie ... nie przeksztalcalem kolejnosci by bylo bardzo poprawnie ... sora za all ale to 1 wywiad moj xd ...
Qboshi: czesc
Qboshi: Masz teraz czas na wywiad ?
Master many: Dla Ciebie zawsze =*.
Qboshi: No to zaczynamy ;]
Qboshi: Na poczatku się
Master many: Jestem Kacper D. . ., dla qmpli (takich jak Ty) Kapi. Mam 14 lat i mieszkam w zadupiu zwanym Gryficami.
Qboshi: Hmmm , jestesmy juz po szkole , pochwal sie srednia =]
Master many: 4.71, oraz 3 wyjscia po nagrody. (skolowalem 2 ksiazki ;d)
Qboshi: Gratulacje
Master many: Dziex
Qboshi: zaczely sie wakacje, masz moze jakies plany? :>
Master many: Hmm, wbic 4000 lvl xD
Qboshi: aha :P ambitnie jak zawsze
Master many: A tak na serio, to jade do Poznania do siostry, pouczyc sie z bioli i histy, zeby zrobic olimpijczyka ;d
Qboshi: Widze , ze jestes bardzo ambitny :P i dobrze ;]
Qboshi: Moze opowiedz skad sie dowiedziales o OTS
Master many: Od takiego niezbyt rozwinietego kolesia. Zwanego Jojem. ;>Qboshi: Jak zwykle mowisz tajemniczo :P
Qboshi: DLaczego wybrales wlasnie Maga
Master many: Zawsze gram magiem, od poczatku tibi ;dQboshi: Masz moze jakies zainteresowania ? czy moze tylko tibia ? a moze tibia + inne MMO ?: >
Master many: To zalezy, jazda na rowerze z qmplami, lamanie kosci (swoich) i takie tam ;d
Qboshi: <lol2>
Qboshi: Widze ze masz ciekawe zajecia xd
Master many: Ta
Qboshi: Przejdzmy dalej
Qboshi: Masz moze na APO wrogow ? a moze znalazles "bratnie dusze" ? jezeli tak , moze zechcialbys nam podac nicki :]
Master many: Hmm przyjaciele: Dementis, Shalir, Szkarlatny, Neko i tych o ktorych zapomnialem ;d
Qboshi: Widze ze gorna polka APO ;] a natrafiles na wrogow ?
Master many: Wrogowie: Peto, Ass, Drako i Eklerq (bo nie chce ze mna isc na pvp ;()
Qboshi: Ubolewam wraz z Toba :P
Qboshi: masz moze jakies ulubione przedmioty w szkole ?
Master many: Hmm, scisle + historia i wf ;d
Qboshi: Masz moze w tych dziedzinach jakies osiagniecia ? :>
Master many: Z matmy: 4x laureat z kangura, przyroda pierwsze 3 z powiatu (rok temu) i costam jeszcze ;d
Qboshi: Wiec widze ze szykuje nam sie geniusz :P
Qboshi: Hmm , lecimy dalej . Masz moze gildie w tibii ? czy moze wolisz grac solo
Master many: Wole solo ;d. Bo tak nie ma zbyt wielu wrogów itd ;dQboshi: Nie przeszkadza Ci "samotnosc" ?
Master many: W rlu, czy w Tibi?
Qboshi: Tibii oraz rl ;]
Master many:Nie oraz nie.Mam qmpli ;d
Qboshi: Ale jestes raczej dusza towarzystwa , czy raczej stoisz z tylu
Master many: Raczej jestem dusza towarzystwa oraz wymiatam w kwesti kawaŁów. Mam taka ksiege, ponad 400 stron kawalów,przeczytalem cala, niektore rozdzialy po pare razy xD
Qboshi: Wiec mozesz smialo starowac w Maratonie usmiechu:P Moze chcialbys nam opowiedziec swoj najlepszy kawal ? :>
Master many: Moge opowiedziec jeden krótki ;d, bo tamten dlugi. ;dQboshi: No ok , sluchamy ;P
Master many: Lubie czarny humor wiec: Jaki jest najszybszy pies? Taki ktory ZYWY przebiegnie przez Etiopie.
Qboshi: hahahahaha :P Nawet niezle
Master many: Krotkie, ale dosc dobre. Nie bede pisal dlugich ;d
Qboshi: A moze powiedz nam jeszcze jakie masz plany na przyszlosc w kwestii nauki ? :>
Master many: Olimpijczyk oraz szkola nr 13 w szczecinie ;d. Studia prawne, adwokat, kupa kasy, emerytura w wieku 35 lat.
Qboshi:No mam nadzieje ze Ci pojdzie tak latwo jak to napisales ;]
Qboshi: Hmm .. moze chcialbys sie pochwalic swoim dotychczasowym dorobkiem w tibii ? [ postac na APO + domeq etc. ] ? :>
Master many: Humm, najwiecej (robiony solo) 350 lvl, robilem go miesiac, wiec nie tak zle. Za kase z tamtego chara kupilem manego, a potem ville, teraz ja sprzedam i bedzie 100kcc w dp.
Master many: Niedlugo 2 pandemiumy, bo 1 qmpl mi wisi 120 zl, a za ta kase kupie pandemium od old Assa, a nastepnie sam zrobie pandemium ;d
Qboshi: No widze masz bardzo dobre plany jezeli chodzi o tibie :P
Qboshi: Wracajac do rl , masz moze jakis film , ktory chcialbys polecic wszystkim ? Moim best jest Fores Gump :P
Master many: Tak, Forest Gump jest bardzo dobry ;d. Jeszcze lubie Shreki i takie inne komedie ;d
Master many: Oczywiscie jeszcze: M jak milosc, Pierwsza milosc, Na wspolnej i Plebanie. xD
Qboshi: Jak Ty znajdujesz czas na te wyszstkie rzeczy ? ;P z tego co widzie , Tv 2h dziennie + tibia ? duzo sie uczysz chyba albo nadrabiaszinteligencja :P
Master many: Te seriale to kit wpuszczam ;d. Na tibi siedze z 2h. Ucze sie z godzinke, reszta to kumple, rower itd ;d
Qboshi: CZyli robisz to co kazdy nastolatek ;]
Qboshi: I dobrze :P
Qboshi: Nie boisz sie tego , ze kiedys zabraknie Ci czasu na tibie i trzeba bedzie skonczyc ? A mzoe potrafisz w kazdej chwili skonczyc z tibia ?:>
Master many: Potrafilbym skonczyc, ale nie chcem ;d. A czas jest zawsze ;d
Qboshi: Powodzenia w liceum , ale ok :P
Master many: Dziekuje ;d
Qboshi: Moze powiedz nam jaka muzyke sluchasz ? :> rock , techno ? a moze calkiem inne ? :P
Master many: Rock, New metal (takie LP itd), techno, hh, reggae, rap, house. Jestem otwarty na rózne style ;d
Qboshi: Czyli sluchasz tego , co sie podoba , styl nie ma zanczenia
Qboshi: Ok , moze opisz nam siebie z rl ? szatyn , blondyn ? :PP
Master many: Blondyn wlosy do ok barków, z 163 wzrostu, glebokie, niebieskie oczy, zmyslowe usta, przystojne uszy. xD
Qboshi: Aha wiec taki maly narcyz :P
Qboshi: I dobrze , bedziesz mial powodzenie u kobiet :]
Master many: Ja sobie zaruje, a Ty juz narcyz xD
Qboshi: Moze chcialbys kogos specjalnie pozdrowic ? bo powoli zblizamy sie do konca ;]
Master many: Tak: KRZYS PALL'a (siedze u niego w domu teraz), Master manego, przyjaciol, Master manego, Master manego, Matizza, Ciebie,Master manego i na koniec Master manego.
Qboshi: A ja od siebie master manego
Qboshi: bo go chyba nie wymieniles ;p
Master many: Tak? No zapomnialem
Qboshi: Ok wiec pozdrawiamy wszystkich oraz Mastera Manego
Qbosh: To juz wszystko , dziekuje za wywiad , Dla APO Tv Mowil Qboshi XD
Prosze o sprawiedliwe oceny
Qboshi: czesc
Qboshi: Masz teraz czas na wywiad ?
Master many: Dla Ciebie zawsze =*.
Qboshi: No to zaczynamy ;]
Qboshi: Na poczatku się
Master many: Jestem Kacper D. . ., dla qmpli (takich jak Ty) Kapi. Mam 14 lat i mieszkam w zadupiu zwanym Gryficami.
Qboshi: Hmmm , jestesmy juz po szkole , pochwal sie srednia =]
Master many: 4.71, oraz 3 wyjscia po nagrody. (skolowalem 2 ksiazki ;d)
Qboshi: Gratulacje
Master many: Dziex
Qboshi: zaczely sie wakacje, masz moze jakies plany? :>
Master many: Hmm, wbic 4000 lvl xD
Qboshi: aha :P ambitnie jak zawsze
Master many: A tak na serio, to jade do Poznania do siostry, pouczyc sie z bioli i histy, zeby zrobic olimpijczyka ;d
Qboshi: Widze , ze jestes bardzo ambitny :P i dobrze ;]
Qboshi: Moze opowiedz skad sie dowiedziales o OTS
Master many: Od takiego niezbyt rozwinietego kolesia. Zwanego Jojem. ;>Qboshi: Jak zwykle mowisz tajemniczo :P
Qboshi: DLaczego wybrales wlasnie Maga
Master many: Zawsze gram magiem, od poczatku tibi ;dQboshi: Masz moze jakies zainteresowania ? czy moze tylko tibia ? a moze tibia + inne MMO ?: >
Master many: To zalezy, jazda na rowerze z qmplami, lamanie kosci (swoich) i takie tam ;d
Qboshi: <lol2>
Qboshi: Widze ze masz ciekawe zajecia xd
Master many: Ta
Qboshi: Przejdzmy dalej
Qboshi: Masz moze na APO wrogow ? a moze znalazles "bratnie dusze" ? jezeli tak , moze zechcialbys nam podac nicki :]
Master many: Hmm przyjaciele: Dementis, Shalir, Szkarlatny, Neko i tych o ktorych zapomnialem ;d
Qboshi: Widze ze gorna polka APO ;] a natrafiles na wrogow ?
Master many: Wrogowie: Peto, Ass, Drako i Eklerq (bo nie chce ze mna isc na pvp ;()
Qboshi: Ubolewam wraz z Toba :P
Qboshi: masz moze jakies ulubione przedmioty w szkole ?
Master many: Hmm, scisle + historia i wf ;d
Qboshi: Masz moze w tych dziedzinach jakies osiagniecia ? :>
Master many: Z matmy: 4x laureat z kangura, przyroda pierwsze 3 z powiatu (rok temu) i costam jeszcze ;d
Qboshi: Wiec widze ze szykuje nam sie geniusz :P
Qboshi: Hmm , lecimy dalej . Masz moze gildie w tibii ? czy moze wolisz grac solo
Master many: Wole solo ;d. Bo tak nie ma zbyt wielu wrogów itd ;dQboshi: Nie przeszkadza Ci "samotnosc" ?
Master many: W rlu, czy w Tibi?
Qboshi: Tibii oraz rl ;]
Master many:Nie oraz nie.Mam qmpli ;d
Qboshi: Ale jestes raczej dusza towarzystwa , czy raczej stoisz z tylu
Master many: Raczej jestem dusza towarzystwa oraz wymiatam w kwesti kawaŁów. Mam taka ksiege, ponad 400 stron kawalów,przeczytalem cala, niektore rozdzialy po pare razy xD
Qboshi: Wiec mozesz smialo starowac w Maratonie usmiechu:P Moze chcialbys nam opowiedziec swoj najlepszy kawal ? :>
Master many: Moge opowiedziec jeden krótki ;d, bo tamten dlugi. ;dQboshi: No ok , sluchamy ;P
Master many: Lubie czarny humor wiec: Jaki jest najszybszy pies? Taki ktory ZYWY przebiegnie przez Etiopie.
Qboshi: hahahahaha :P Nawet niezle
Master many: Krotkie, ale dosc dobre. Nie bede pisal dlugich ;d
Qboshi: A moze powiedz nam jeszcze jakie masz plany na przyszlosc w kwestii nauki ? :>
Master many: Olimpijczyk oraz szkola nr 13 w szczecinie ;d. Studia prawne, adwokat, kupa kasy, emerytura w wieku 35 lat.
Qboshi:No mam nadzieje ze Ci pojdzie tak latwo jak to napisales ;]
Qboshi: Hmm .. moze chcialbys sie pochwalic swoim dotychczasowym dorobkiem w tibii ? [ postac na APO + domeq etc. ] ? :>
Master many: Humm, najwiecej (robiony solo) 350 lvl, robilem go miesiac, wiec nie tak zle. Za kase z tamtego chara kupilem manego, a potem ville, teraz ja sprzedam i bedzie 100kcc w dp.
Master many: Niedlugo 2 pandemiumy, bo 1 qmpl mi wisi 120 zl, a za ta kase kupie pandemium od old Assa, a nastepnie sam zrobie pandemium ;d
Qboshi: No widze masz bardzo dobre plany jezeli chodzi o tibie :P
Qboshi: Wracajac do rl , masz moze jakis film , ktory chcialbys polecic wszystkim ? Moim best jest Fores Gump :P
Master many: Tak, Forest Gump jest bardzo dobry ;d. Jeszcze lubie Shreki i takie inne komedie ;d
Master many: Oczywiscie jeszcze: M jak milosc, Pierwsza milosc, Na wspolnej i Plebanie. xD
Qboshi: Jak Ty znajdujesz czas na te wyszstkie rzeczy ? ;P z tego co widzie , Tv 2h dziennie + tibia ? duzo sie uczysz chyba albo nadrabiaszinteligencja :P
Master many: Te seriale to kit wpuszczam ;d. Na tibi siedze z 2h. Ucze sie z godzinke, reszta to kumple, rower itd ;d
Qboshi: CZyli robisz to co kazdy nastolatek ;]
Qboshi: I dobrze :P
Qboshi: Nie boisz sie tego , ze kiedys zabraknie Ci czasu na tibie i trzeba bedzie skonczyc ? A mzoe potrafisz w kazdej chwili skonczyc z tibia ?:>
Master many: Potrafilbym skonczyc, ale nie chcem ;d. A czas jest zawsze ;d
Qboshi: Powodzenia w liceum , ale ok :P
Master many: Dziekuje ;d
Qboshi: Moze powiedz nam jaka muzyke sluchasz ? :> rock , techno ? a moze calkiem inne ? :P
Master many: Rock, New metal (takie LP itd), techno, hh, reggae, rap, house. Jestem otwarty na rózne style ;d
Qboshi: Czyli sluchasz tego , co sie podoba , styl nie ma zanczenia
Qboshi: Ok , moze opisz nam siebie z rl ? szatyn , blondyn ? :PP
Master many: Blondyn wlosy do ok barków, z 163 wzrostu, glebokie, niebieskie oczy, zmyslowe usta, przystojne uszy. xD
Qboshi: Aha wiec taki maly narcyz :P
Qboshi: I dobrze , bedziesz mial powodzenie u kobiet :]
Master many: Ja sobie zaruje, a Ty juz narcyz xD
Qboshi: Moze chcialbys kogos specjalnie pozdrowic ? bo powoli zblizamy sie do konca ;]
Master many: Tak: KRZYS PALL'a (siedze u niego w domu teraz), Master manego, przyjaciol, Master manego, Master manego, Matizza, Ciebie,Master manego i na koniec Master manego.
Qboshi: A ja od siebie master manego
Qboshi: bo go chyba nie wymieniles ;p
Master many: Tak? No zapomnialem
Qboshi: Ok wiec pozdrawiamy wszystkich oraz Mastera Manego
Qbosh: To juz wszystko , dziekuje za wywiad , Dla APO Tv Mowil Qboshi XD
Prosze o sprawiedliwe oceny