View Full Version : Quest na Pandemonium Armor
Witam.
W związku z tym że Pandemka kosztuje obecnie śmieszne 5kcc, no może w porywach do 5,5kcc, proponuję obniżenie opłaty za quest na ten że armor, ponieważ teraz jest to nie opłacalne płacić 5kcc za quest, zrobić questa nieraz padając x razy, i potem pandeme selnąć za 5kcc, bo raczej na 500,600+lvl pandeme już się ma.
Proponujcie ile powinna teraz wynosić opłata za Quest na Pandemonium Amror(W sondzie)
@down
Ok, proponuję ;p
żądam obniżenia opłaty za quest na ten że armor
Żądać sobie możesz : d
@topic
Przecież to normalna sprawa, że z biegiem czasu itemki są coraz tańsze.
Kapitan Alkohol.
21-08-2009, 12:35
Yyy a co to za sonda.
Wejscie na PAQ powinno kosztowac conajmniej 10kcc a do zabicia cos mocniejszego niz wisek, albo tego wiska umosnic.
Pampalini
21-08-2009, 12:37
@Kapitan jeżeli miało by być coś mocniejszego to trzeba by było skasowac wszystkim pandemki ..
Jestem na nie bo to i tak nic nie da ...
LOL?
chcesz żeby wejście na paq kosztowało 10kcc, przy obecnej penie pandemki 5kcc? Nikt by już nie robił tego questu, bo za 10kcc to bym miał 2 pandemki z pocałowaniem ręki.
Dżablona
21-08-2009, 12:51
@up
to cena odrazu wzrośnie
@topic
niedługo nikt pandemki nie bedzie robił i wtedy może podrożeje bo będzie dużo kupców
Czesio_leszcz
21-08-2009, 13:32
Ta... Ci c zrobili to teraz straca na tym.
A co zalozyles ten temat bo nie masz kasy na wstep? ;d
Panek Kitara
21-08-2009, 13:36
No i po co takie coś .. ceny spadają to trzeba by było jeszcze poprawić BH quest, COD itp żeby ceny itemów nie spadały.
Więc jestem na nie.
Marcelllo
21-08-2009, 14:33
Propozycja taka sobie... Lepiej zamiast obniżać cenę, dodać jakiś quest dla h lvl'i w którym trzeb byłoby dać z 10 pandemek to wtedy cena by wzrosła, a tak jak obniżysz opłatę to będzie jeszcze mniej kosztować...
Jest dobrze jak jest co z tego ze pandemka stoi tyle co wejscie na paq nikt ci niekaze robic paq ...
pogromcaszczurow II
21-08-2009, 18:19
Ja pierdole, pomyślałeś trochę? Jeśli załóżmy, że cena zrobienia paq zmniejszy się do 3 kcc, to pandemka będzie kosztowała 3 kcc... Proponuję żeby zwiększyć cęnę do 10 kcc, tak jak to Mystic powiedział :)
Adi Knajcik
21-08-2009, 19:27
Dobrze jest, ze placi sie za ten quest 5 kcc. Inaczej cena pandy tez by sie zmniejszyla... Ogolnie ceny na apo powinny sie podniesc bo jeszcze chwila to s set/ g bolt/silwer wand beda kosztowaly tyle co bh lub klapy... Bez sensu :mad:
Misiaczek Sorc
21-08-2009, 19:34
Czemu to wszystko leci w dól?
Bo duzo osób to wykonalo? (Nasuwa sie pytanie Dlaczego)
Bo questy nie sa rozwiniete.
Takie PAQ placisz 5kcc lecisz do rooma i panda o.O
Jedyny quest myslacy to whq ; ]
Roxinna13
21-08-2009, 20:18
ja proponuje żeby cena została zmniejszona do 2-3kcc a pandemonium armor quest bardziej rozwinięty!
Destroyer Pall :)
21-08-2009, 20:37
Jezeli quest bedzie kosztowal ponizej 5kcc to w tedy pa. tez bedzie mniej kosztowal. ; o ;>
.!.Kosa.!.
21-08-2009, 20:40
@ topic
Masz racje powinni zmniejszyc sume która sie płaci za wejscie na Pandemonium Armor Quest. Pandemonium mozna teraz kupic za 5.5kcc, a sume która trzeba wpłacić to 5kcc, wogole bez sensu. Jestem na tak, cena powinna wynosic 2-3kcc.
Jak dla mnie cena powinna zostac ta sama.. Zreszta... 5,5kcc chodzi.. Poniewaz samo wejscie na Questa jest 5kcc... :D
Marcelllo
25-08-2009, 20:36
Jak zniżą cenę wejścia to cena pandemki spadnie też -.- Nie.
@up - jesteś archeologiem? ;d
Adobe Man
27-08-2009, 11:44
Nie! Jeśli zmniejszy się cene wejścia na paq to odrazu cena pandemy spadnie!
Jestem na nie! Jak cena za wejście spadnie to też cena pandemki spadnie. Trzeba zrobić quest w którym potrzebne są pandemki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.