Zaloguj się

View Full Version : [8.42] Off

Noviterious
21-08-2009, 18:05
Nie wiem czy to odpowiedny dział ale napisze (jak co to przeniescie:D)
czemu APO 8.42 jest OFFLINE???????:confused::confused::confused::confu sed::confused::confused::confused::confused::confu sed:

Meen
21-08-2009, 18:07
Pewnie Mortiis zrozumiał że ten serwer to wielkie gówno :D

pogromcaszczurow II
21-08-2009, 18:15
Nie płacz... Wyjdź na dwór ( a sory nie masz kolegów :()
Nie graj w tibie, to guwno XD
Zaraz pewnie włączą nie ma co się denerwować - . -

@aha
czysta postuw

#Down
koleszko, cicho XD

#3Down
to czego tak opłakujesz? : <

!!sQaua!!
21-08-2009, 18:44
Kolega up powinien dostac warna. Nic nie wniósł do tematu i tylko obraził autora.

Topic.
Może Mortiis wgrywa nową mapke, może zrobił poi? Fajnie by było. A moze poprostu coś sie zjeba*o. Myslę, że niedługo to naprawią.

Lechista92
21-08-2009, 18:52
Podobno od 15 jest off . Moze cos robia dla tych 15-nastu osob, ktore tam graja . Sorry w porywach nawet do 20 .

Noviterious
21-08-2009, 18:53
Nie płacz... Wyjdź na dwór ( a sory nie masz kolegów :()
Nie graj w tibie, to guwno XD
Zaraz pewnie włączą nie ma co się denerwować - . -

@aha
czysta postuw

***** dojebales teraz nie znasz mnie ale odrazu mowisz ze nie mam kolegow :D ssspoko xd
no wlasnie wrocilem z dworu i chce sobie ponapierdalac? ; o.

Bashoo
21-08-2009, 19:07
Moim zdaniem trwa aktualizacja. Może zostanie wprowadzony klient 8.5 z nowymi terenami i questami. Poczekajcie sobie do późnego wieczora a nie zakładacie tematy "Ja kce gradź serfer fyłonczony !!11".

Tibia nie ucieknie.

Pozdrawiam,
Old Metaxa.

Marcelllo
21-08-2009, 21:29
Jest kilka możliwości, ale najlepsza byłaby ta Meen'a :D

Możliwe też, że coś dodają, lub server padł i nie ma go kto postawić z powrotem na nogi ;o

silver ghostek
21-08-2009, 21:48
Prawdopodobnie cos dodaja/naprawiaja. Watpie zeby server padl i nie bylo by komu go uruchomic tak jak napisal marcelllo bo w takich przypadkach reakcja administracji jest raczej szybka ;f

Flama
21-08-2009, 22:00
gdyby coś robili to by zrobili przed i w czasie restartu załadowali zmiany nie musieliby wyłączyć serwera i na bank by się pochwalili na stronie głównej albo przynajmniej dali by znać o przerwie technicznej...
Więcej raczej coś nie halo z serwerem <oczko>

Ero Senin
21-08-2009, 22:05
Bardzo bym się cieszył gdyby go wyłączyli ;] może mortiisowi było szkoda kasy żeby opłacać coś co nie przynosi dochodów :D

Kumpel Armii
21-08-2009, 23:08
Teksty typo "Oby go usunęli" czy coś wtym rodzaju jest dziecinne i lamerskie.
@Meen
Czasem potrafisz coś ciekawego wnieść, ale jednak jesteś gówniarzem. I nie ma nic do tego wiek.

@Topic
No długo nie działał, osobiście dokładnie nie wiem co robią, ale może coś nowego :D Obiecane POI :)